Прокарване на ел. кабел през таблото

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 216i Gran Tourer 109hp, 05.2019
Мечтае да кара: Only BMW

Прокарване на ел. кабел през таблото

Мнение от sttekata » 08 Фев 2013, 23:31

Здрасти,

кой може да помогне със следното нещо:

Налага ми се да прокарам кабел от таблото точно над предното обдухване на прозореца до Light модула.
Идеята ми е точно в средата на таблото да се прекара между стъклото и таблото, за да влезе кабела под таблото и да го докарам до Light модула.
Може ли това да стане и ако да как? Разглобявал ли е някой таблото, за да каже как да го направя най-чисто?

Налага ми се защото в жабката до Light модула съм си пуснал 12V захранване.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Re: Прокарване на ел. кабел през таблото

Мнение от oci » 09 Фев 2013, 10:49

sttekata написа:Здрасти,

кой може да помогне със следното нещо:

Налага ми се да прокарам кабел от таблото точно над предното обдухване на прозореца до Light модула.
Идеята ми е точно в средата на таблото да се прекара между стъклото и таблото, за да влезе кабела под таблото и да го докарам до Light модула.
Може ли това да стане и ако да как? Разглобявал ли е някой таблото, за да каже как да го направя най-чисто?

Налага ми се защото в жабката до Light модула съм си пуснал 12V захранване.

Егати сложното си го написал просто свали таблото и малката жабка и зад таблото пусни една тел до жабката и после изтегли кабела с телта, но ти сигурно искаш да теглиш кабел от бушониерата която зад голямата жабка на пасежа, ако е така свали жабката и зад въздуховода на краката има една търбичка празна която минава от единия край до другия и излиза зад шофьорския въздуховод прекарай кабела през нея и си готов.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 216i Gran Tourer 109hp, 05.2019
Мечтае да кара: Only BMW

Re: Прокарване на ел. кабел през таблото

Мнение от sttekata » 09 Фев 2013, 10:57

Оци, мерси :)

Ами аз вече съм прокарал кабел от запалката до малката жабка, като се отвори има монтирано ключе за тавана на малката жабка.
Сега дефакто трябва да прокарам кабела от малката жабка до (между) над таблото и предното стъкло.

Назад към E46