Текстилни вериги за сняг

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бензинояд

Re: Текстилни вериги за сняг

Мнение от sapio » 18 Дек 2012, 10:41

Аз искам да питам по-скоро дали полицаите ги признават? В смисъл когато ме накрат да слагам вериги да не ми кажат, че това според тях не е верига, а вид чувал за гуми :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 20 Дек 2012, 18:00

Незнам за текстилните,но от мойте железни съм много доволен :mhihi: (колко ли пъти си променях мнението :mhihi: ) току що се прибрах,моята улица ~500-600 метра не е рината изобщо...тука е 50-60 санта сняг (не преувеличавам за подозрителните ще снимам :mhihi: ) и само кадето са минавали 3-4 джипки и 1 голф 2 :shock: пътя е изключително стръмен и е само байр+завои и няма качване.Закъсах аз,сложих веригите и се прибрах...от толкова време чак сега разбрах кое точно му е слабото на задното през зимата...не е само до нови гуми... когато не е ринато,задното не може,предните колела спъват всичко... но иначе няма грижи :mhihi: Ако някой от Габрово ли областта иска да прави тест на гумите си да драсне 1 лс :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е 60 520 D - 2006
Мечтае да кара: 5 GT

Мнение от kostadinovj » 01 Фев 2013, 10:18

Колеги, вчера си купих тези вериги за задните гуми: http://www.verigi.net/veriga-Verigi-za- ... X-Matic-74
И съм поръчал от тия дето много ги рекламират Autosocks. Другата седмица отивам да ги пробвам и ще пиша коментари! Как и кое! Естествено ще пробвам и едните и другите за да съм обективен!

Слави
Аватар

Мнение от © » 01 Фев 2013, 12:31

То тая зима, май спокойно ще я изкараме и без вериги

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 04 Фев 2013, 18:01

То тая зима почти става и без зимни гуми :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Потребител
Аватар
Кара: е36
Мечтае да кара: Z3
Детайли за колата: e36 325 TDS

Мнение от gkpetrov » 07 Окт 2013, 22:27

Привет, зная че темата е стара, но ми предстои да избирам вериги тази зима и се спрях на текстилните. Има ли колеги, които да споделят впечатления от изминалия сезон. От опит зная, че 2 рула стар мокет по 1м. са невероятно попадение за излизане от поледици на наклон, когато предницата е забита надолу а задното върти като откачено. Същото и при кал, ама такава кал, където нит плочки нит дъски помагат, слагам мокета и нещата тръгват. Ама някак не е удобно да ги премятам близо 2 километра веднъж седмично. Ако някой може да сподели впечатления за марка и издръжливост на текстилните вериги ще бъда много благодарен.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 10 Окт 2013, 19:38

Ако ще купуваш текстилни, купувай само от официалния вносител Autosock. Аз съм много доволен, въпреки че съм ги слагал само 2-пъти досега в по-критични ситуации. И на сняг и на лед държат доста. За всичко можеш да прочетеш в сайта им :) Успех!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

Предишна

Назад към Извън Темата