Текстилни вериги за сняг
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- sapio
- младши ентусиаст
-
- Кара: бензинояд
Re: Текстилни вериги за сняг
Аз искам да питам по-скоро дали полицаите ги признават? В смисъл когато ме накрат да слагам вериги да не ми кажат, че това според тях не е верига, а вид чувал за гуми 

- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Незнам за текстилните,но от мойте железни съм много доволен
(колко ли пъти си променях мнението
) току що се прибрах,моята улица ~500-600 метра не е рината изобщо...тука е 50-60 санта сняг (не преувеличавам за подозрителните ще снимам
) и само кадето са минавали 3-4 джипки и 1 голф 2
пътя е изключително стръмен и е само байр+завои и няма качване.Закъсах аз,сложих веригите и се прибрах...от толкова време чак сега разбрах кое точно му е слабото на задното през зимата...не е само до нови гуми... когато не е ринато,задното не може,предните колела спъват всичко... но иначе няма грижи
Ако някой от Габрово ли областта иска да прави тест на гумите си да драсне 1 лс 

- kostadinovj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е 60 520 D - 2006
- Мечтае да кара: 5 GT
Колеги, вчера си купих тези вериги за задните гуми: http://www.verigi.net/veriga-Verigi-za- ... X-Matic-74
И съм поръчал от тия дето много ги рекламират Autosocks. Другата седмица отивам да ги пробвам и ще пиша коментари! Как и кое! Естествено ще пробвам и едните и другите за да съм обективен!
И съм поръчал от тия дето много ги рекламират Autosocks. Другата седмица отивам да ги пробвам и ще пиша коментари! Как и кое! Естествено ще пробвам и едните и другите за да съм обективен!
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
То тая зима почти става и без зимни гуми 

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- gkpetrov
- Потребител
-
- Кара: е36
- Мечтае да кара: Z3
- Детайли за колата: e36 325 TDS
Привет, зная че темата е стара, но ми предстои да избирам вериги тази зима и се спрях на текстилните. Има ли колеги, които да споделят впечатления от изминалия сезон. От опит зная, че 2 рула стар мокет по 1м. са невероятно попадение за излизане от поледици на наклон, когато предницата е забита надолу а задното върти като откачено. Същото и при кал, ама такава кал, където нит плочки нит дъски помагат, слагам мокета и нещата тръгват. Ама някак не е удобно да ги премятам близо 2 километра веднъж седмично. Ако някой може да сподели впечатления за марка и издръжливост на текстилните вериги ще бъда много благодарен.
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Ако ще купуваш текстилни, купувай само от официалния вносител Autosock. Аз съм много доволен, въпреки че съм ги слагал само 2-пъти досега в по-критични ситуации. И на сняг и на лед държат доста. За всичко можеш да прочетеш в сайта им
Успех!

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
67 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5