Питане относно италианска аларма на е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Karamanski_9191
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i 1996 I BMW 316i 1993
- Мечтае да кара: BMW X5
Питане относно италианска аларма на е39
Здравейте имам едно питане относно оригиналната аларма на бмв е39.
От скоро нещо ми се базика ключа кога сработва кога не,смених клавиатурата понеже беше прокъсана смених и батерият обучих ключа и работи околу 10,15 дни и пак същия проблем.Сега ме интересува дали има начин моментно да я изключа понеже имам едно малко ключе и като купувах колата ми казаха че това ключе е за изключване на алармата. Може ли някои да ми каже каде се намира ключалката от която да вкарам ключето и да изключа временно алармата докато си отстраня проблема с ключа.Ако някои е имал подобни проблеми нека сподели какво може да се направи с ключа как да отстраня проблема.
Предварително ви благодаря !!!
Като болен съм заради този проблем спасете ме
От скоро нещо ми се базика ключа кога сработва кога не,смених клавиатурата понеже беше прокъсана смених и батерият обучих ключа и работи околу 10,15 дни и пак същия проблем.Сега ме интересува дали има начин моментно да я изключа понеже имам едно малко ключе и като купувах колата ми казаха че това ключе е за изключване на алармата. Може ли някои да ми каже каде се намира ключалката от която да вкарам ключето и да изключа временно алармата докато си отстраня проблема с ключа.Ако някои е имал подобни проблеми нека сподели какво може да се направи с ключа как да отстраня проблема.
Предварително ви благодаря !!!
Като болен съм заради този проблем спасете ме

- rangel_9g
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 да се върти
Re: Питане относно оригиналната аларма на е39
Колега мисля че това ключе е само да деактивира сирената
- Karamanski_9191
- кандидат ентусиаст
-
Възможно е знаеш ли каде се пъха от каде се деактивира ?
- rangel_9g
- кандидат ентусиаст
-
затова несъм запознат вече нека някой по компетентен колега да се изкаже . Между другото на моята аларма пък никога несъм чул да издаде някакъв звук явно или е спрян звука или може би е развалена сирената ако може някои колега да ме насочи къде да я търся въпросната сирена
- Karamanski_9191
- кандидат ентусиаст
-
rangel_9g написа:затова несъм запознат вече нека някой по компетентен колега да се изкаже . Между другото на моята аларма пък никога несъм чул да издаде някакъв звук явно или е спрян звука или може би е развалена сирената ако може някои колега да ме насочи къде да я търся въпросната сирена
Колига моето мниние е да си потърсиш сирена тук из форума или някоя морга ако си намериш неква Е39 с оригинална аларма и да я пробваш ако пак няма звук отново търси проблема в алармата или някакви настроики на алармата ама да ти кажа за друго не се сещам.
Успех !
- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
Може на всякъде да е ключалката за деактивиране на алрамата не се знае какво е мислил човека който е слагал алармата. За това първо намираш къде е самата аларма (модула) и по кабелите и ключалката. Другия вариант до като търсиш алармата е да намериш ключалката. Италианка ли е? Има ли обемни датчици по колонките?

- Karamanski_9191
- кандидат ентусиаст
-
Да колата е от италий и има обемни датчици
- rangel_9g
- кандидат ентусиаст
-
да обаче моята си е оригиналната аларма но нямам идея къде може да е буксата за сирена или къде се намира сирената ако има такава
- gentata
- старши ентусиаст
-
Пишете в търсачката DWA IV в този подфорум и за двамата ще има отговори 

- Karamanski_9191
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря колега ще го погледна и моята аларма си е оригиналната но има обемни датчици самучи на мене ключа ми прави проблеми,още немога да разбера какъв е проблема.
А относно колегата с повредената сирена виждам,че незнае каде се намира самата сирена.Моята е отпред при мотора като отвориш капака и си с лици към него от ляво се намира стои закрепена към подкалника по късно ще ти кача снимка .
А относно колегата с повредената сирена виждам,че незнае каде се намира самата сирена.Моята е отпред при мотора като отвориш капака и си с лици към него от ляво се намира стои закрепена към подкалника по късно ще ти кача снимка .

- rangel_9g
- кандидат ентусиаст
-
много ще съм ти благодарен колега поне ако ми е изкормена сирената да видя къде е буксата
- gentata
- старши ентусиаст
-
rangel_9g написа:.....
Както писах и в предния си пост потърсете малко. Жокер BMW_EBA

ПП Не е много желателно при изникването почти всекидневно на теми от рода на "Откраднато еди каво си BMW" ние тука да обсъждаме къде е ФАБРИЧНАТА аларма и подробноти около нея! Да това е в разрез с идеята на форума но алармената система е нещото, което би попречило за по-честото появяване на въпросните теми.
- gentata
- старши ентусиаст
-
Karamanski_9191 написа:... От скоро нещо ми се бъзика ключа кога сработва кога не, смених клавиатурата понеже беше прокъсана смених и батерията обучих ключа и работи около 10,15 дни и пак същия проблем....Ако някой е имал подобен проблем нека сподели какво може да се направи с ключа как да отстраня проблема....:
Karamanski_9191 написа:...... ключа ми прави проблеми, още не мога да разбера какъв е проблема....
Има доста теми с този проблем, но защо се получава така? И на мен ще ми е интересно да се разбере причината един обучен и работещ ключ да спре да работи без да е обучаван друг ключ т.е. до сегашния да е заменен с друг. След повторно обучение въпросния ключ си работи но защо се забравя

ПП Въртят ми се разни възможни отговори в главата ама да видим какво ще кажат по-запознатите.
- mishoval
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520i M52B20TU
gentata написа:Karamanski_9191 написа:... От скоро нещо ми се бъзика ключа кога сработва кога не, смених клавиатурата понеже беше прокъсана смених и батерията обучих ключа и работи около 10,15 дни и пак същия проблем....Ако някой е имал подобен проблем нека сподели какво може да се направи с ключа как да отстраня проблема....:Karamanski_9191 написа:...... ключа ми прави проблеми, още не мога да разбера какъв е проблема....
Има доста теми с този проблем, но защо се получава така? И на мен ще ми е интересно да се разбере причината един обучен и работещ ключ да спре да работи без да е обучаван друг ключ т.е. до сегашния да е заменен с друг. След повторно обучение въпросния ключ си работи но защо се забравя
ПП Въртят ми се разни възможни отговори в главата ама да видим какво ще кажат по-запознатите.
Я сподели какви отговори ти се въртят в главата, та по-умните от нас да ги коментират! И на мене ми отказа единия ключ с дистанционното, но докато работи другия, не ми се "обучава"!
- jivakula
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е61 525d, F11 525d xDrive
- Мечтае да кара: само BMW-та
За "губенето" на ключа аз не намерих отговор в темите
. Такова нещо се получаваше и при мен. Аз съм без аларма, но немисля, че има някакво значение това. Всеки ключ обучен към модул в колата, неможе от самосебе си да се загуби, освен ако нещо не се случи с модула
. Доста ровех и четох из форуми на БМВ за това "губене".
Това, което направих аз след поредното обучаване и смяна на батерия беше - презапояване на всички елементи на платката
. И проблема се реши
.
Вече година и половина съм с една "добра" батерия. При многократно изпускане и удряне на дистанционното се получават такива неща(като се има и предвид и годините употреба......).

Това, което направих аз след поредното обучаване и смяна на батерия беше - презапояване на всички елементи на платката

Вече година и половина съм с една "добра" батерия. При многократно изпускане и удряне на дистанционното се получават такива неща(като се има и предвид и годините употреба......).

32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3