Проблем при палене
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем при палене
Здравеите колеги,искам да споделя проблема на моята е46-ца бензинова 320-ка 98г.
Зна4и когато пали нормално,няма проблем,върви си добре.А когато се затрудни малко при палене ми се губи мощта.Налага ми се да я изгася и наново да запаля.Надявам се някои да знае от какво е понеже си нямам на идея от каде идва проблема.Благодаря на вси4ки отзовали се
Зна4и когато пали нормално,няма проблем,върви си добре.А когато се затрудни малко при палене ми се губи мощта.Налага ми се да я изгася и наново да запаля.Надявам се някои да знае от какво е понеже си нямам на идея от каде идва проблема.Благодаря на вси4ки отзовали се
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Re: Проблем при палене
Виж дебитомера. Откачи му буксата! Ако без него се държи по-добре значи си е заминал.
При мен беше същото и мощноста беше паднала наполовина. Един баир не можеше да качи с повече от 55 км в час сам в колата. Като се развали дебитомера. Откачих го докато купя нов и се държеше малко по-добре. С новия всичко се оправи и мощноста се вдигна до фабричните.
При мен беше същото и мощноста беше паднала наполовина. Един баир не можеше да качи с повече от 55 км в час сам в колата. Като се развали дебитомера. Откачих го докато купя нов и се държеше малко по-добре. С новия всичко се оправи и мощноста се вдигна до фабричните.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
мерси все пак колега.ще махна буксата надебитомера,но само да отбележа че понякога го прави това не винаги.
Не мисля, че е от дебитомера.
Принципно и при мене /и други колеги доколкото разбрах/ се появи подобен проблем, ако говорим за същото де.
Пали се колата, започват да падат оборотите и гасне палиш от втория път и работи безупречно.
Ако искаш погледни тука да нямаш подобни симптоми...
Принципно и при мене /и други колеги доколкото разбрах/ се появи подобен проблем, ако говорим за същото де.
Пали се колата, започват да падат оборотите и гасне палиш от втория път и работи безупречно.
Ако искаш погледни тука да нямаш подобни симптоми...
Колеги според мен има някаква слаба връзка която по някой път като пали нормално се свързва а като пали трудно не прави добра връзка но това е само предположение.
Здравей колега, със същият проблем бях и аз. При мен се оказа датчик разпределителен вал всмукателен. На диагностика излиза, като при смяната задължително оригинален защото после ще имаш пак проблеми. Според мен не е дебитомера, но ако решиш да купуваш мога да ти дам един чисто нов, като цената ти ще си посочиш в рамките на нормалното. Дебитомера е VDO за 320 I двоен ванос.
Надявам се не "цапам" темата на автора, но ще се включа.
Моя проблем с паленето се задълбочи. Колата все по-трудно пали. Въртя по 4-5 пъти докато запали.
Акумулатора колкото и да е стар, ток дава. Върти върти стартера и никой. Или бензин нещо
не влиза или и аз си мисля, че е този датчик разпр. вал или знам ли и аз бенз. помпа, бенз. филтър.
Утре ще я закача да видя дали ще излезе нещо.
Колата е е46 м54б22. Утре ще пусна и видео да си кажете мнението :-)
Моя проблем с паленето се задълбочи. Колата все по-трудно пали. Въртя по 4-5 пъти докато запали.
Акумулатора колкото и да е стар, ток дава. Върти върти стартера и никой. Или бензин нещо
не влиза или и аз си мисля, че е този датчик разпр. вал или знам ли и аз бенз. помпа, бенз. филтър.
Утре ще я закача да видя дали ще излезе нещо.
Колата е е46 м54б22. Утре ще пусна и видео да си кажете мнението :-)
7 мнения
• Страница 1 от 1