Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- yavor20V
-
-
- Кара: Е92 335i & E90 320d
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
Ами,не ...не го познавам...Докараха го в отделението,в което бешше един колега във ВМА и от него знам за състоянието му тогава и как си отиде.
Веднага ти казвам ,каквото знам и не претендирам че е 100% истина
Знам,че от няколко години преди това е имал проблеми с черния дроб,които са в следствие от употреба на орални стероиди.След поредния цикъл е имал някаква форма на депресия,за което са му изписали антидепресанти,а успоредно с това е имал и някаква инфекция,за която са му дали два вида антибиотици.На черния му дроб идва много всичко това и доколкото помня го транспортираха по въздух заради някакви наводнения по това време и беше в хепатална кома,наистина не помня.
Виж ся,може да сте били приятели и т.н. ама имам чувството ,че нещо ми държиш тон,какъвто не е редно.Нито съм злословил,нито съм говорил неверни неща!
Ако ти искаш да споделиш нещо,напиши го..
.....
при всички спортисти,сигурно без тия дето са състезатели по кърлинг или по шахмат го има тва нещо,просто сърцето им смогва да изпомпа нужното количество кръв с по-малко удъри/мин

Веднага ти казвам ,каквото знам и не претендирам че е 100% истина
Знам,че от няколко години преди това е имал проблеми с черния дроб,които са в следствие от употреба на орални стероиди.След поредния цикъл е имал някаква форма на депресия,за което са му изписали антидепресанти,а успоредно с това е имал и някаква инфекция,за която са му дали два вида антибиотици.На черния му дроб идва много всичко това и доколкото помня го транспортираха по въздух заради някакви наводнения по това време и беше в хепатална кома,наистина не помня.
Виж ся,може да сте били приятели и т.н. ама имам чувството ,че нещо ми държиш тон,какъвто не е редно.Нито съм злословил,нито съм говорил неверни неща!
Ако ти искаш да споделиш нещо,напиши го..
.....
Valentin_Peev написа:При хипертрофия на сърдечния мускул в следствие на много аеробни натоварвания, нали се получава и спортна брадикардия. Това доколкото знам не е вредно или се бъркам?
при всички спортисти,сигурно без тия дето са състезатели по кърлинг или по шахмат го има тва нещо,просто сърцето им смогва да изпомпа нужното количество кръв с по-малко удъри/мин

- Бай Семо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело в парка
- Мечтае да кара: E34 Alpina
- Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2
Колеги тренирам от около 2г Аматьор съм още
имам нужда от малко съвети. Бях мн слаб и пих Гейнер с който направих учудващи резултати. Нооо замазнях в областта на талията и пуснах едно леко коремче което с течение на времето премина в шкембенце
. Ta идеята ми е да пия Елкарнитин или Юхимбин ako така се изписват
... Не искам да свалян никъде освен малко в гадите и повечко в корема и талията. Висок съм 182 и тежа 87 кила да го еа и корема да го еа
... Коя от 2те добавки бихте ми препоръчали ? Или някоя кардио програма с лек джогинг ??? Корем тренирам В-преса и всякви други но не намаля неговото мами 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Откъм добавки... Не познавам някой да е свалил реално мазнини с л-карнитин
Йохимбина го има във всеки фет-бърнър общо взето. Аз бих ти препоръчал фет-бърнър да си вземеш. Трябва обаче да се съобразяваш и малко с храната. Ако ядеш по хляб на ден, никакви добавки няма да ти помогнат.

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Бай Семо написа:Колеги тренирам от около 2г Аматьор съм ощеимам нужда от малко съвети. Бях мн слаб и пих Гейнер с който направих учудващи резултати. Нооо замазнях в областта на талията и пуснах едно леко коремче което с течение на времето премина в шкембенце
... Не искам да свалян никъде освен малко в гадите и повечко в корема и талията. Висок съм 182 и тежа 87 кила да го еа и корема да го еа
![]()
![]()
... Коя от 2те добавки бихте ми препоръчали ? Или някоя кардио програма с лек джогинг ??? Корем тренирам В-преса и всякви други но не намаля неговото мами
Какъв е тоя гейнер ,че аз съм обратната работа - мазно лесно изчиствам, ама със ебати зора качвам 1кг.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- yavor20V
-
-
- Кара: Е92 335i & E90 320d
Бай Семо написа:Колеги тренирам от около 2г Аматьор съм ощеимам нужда от малко съвети. Бях мн слаб и пих Гейнер с който направих учудващи резултати. Нооо замазнях в областта на талията и пуснах едно леко коремче което с течение на времето премина в шкембенце
![]()
![]()
ако искаш да изчистиш,вдигни с по 5-6 повторения всяка серия,която правиш и след тренировка прави по 30-40мин пътека/колело/ск на въже,квото искаш.
Успоредно с това направи по-малък калориен прием,да речем спри хляба и газираното.Аз като чистя основно ям пилешки гърди,задушени зелечуци,риба,по малко ориз(мразя го) ,протеинови шейкове,белтъци и амино .
Аз пия и кленбутерол де,ама това са неща дето не се препоръчват ,а са личен избор

Тия Л-карнитини и т.н. можеш да ги пиеш,ама за мен са допълнение ,при това пожелателно...не очаквай ,че нещо ше направят те....
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Някой да е пробвал Serious Mass на Optimum Nutrition ? При мен лека полека има ефект, но 12 lbs ми стига за 1 месец...

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Пари за гейнър са най-лошо похарчените пари
- TNT
- младши ентусиаст
-
In_Memoriam написа:Някой да е пробвал Serious Mass на Optimum Nutrition ? При мен лека полека има ефект, но 12 lbs ми стига за 1 месец...
Да, омазних се зверски. Никога няма да си купя пак. Колкото качих гръдна обиколка, толкова и талия...

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
Anthony_J написа:Пари за гейнър са най-лошо похарчените пари
Не съм съгласен освен ако не си стоиш по цял ден вкъщи да си готвиш

TNT написа:In_Memoriam написа:Някой да е пробвал Serious Mass на Optimum Nutrition ? При мен лека полека има ефект, но 12 lbs ми стига за 1 месец...
Да, омазних се зверски. Никога няма да си купя пак. Колкото качих гръдна обиколка, толкова и талия...
Той не е за всеки тип тяло. Аз съм ектоморф и такива проблеми нямам. За 2 месеца съм качил чисти 5 кг.

- TNT
- младши ентусиаст
-
Уж и аз
От едно просто креатинче качвам доста по-чисто. Тогава го пих със Cellmass.

- Бай Семо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело в парка
- Мечтае да кара: E34 Alpina
- Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2
In_Memoriam написа:Някой да е пробвал Serious Mass на Optimum Nutrition ? При мен лека полека има ефект, но 12 lbs ми стига за 1 месец...
Точно този пих аз бях 62 кила и качих обща телесна маса около 12 кг !!!

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Бай Семо написа:In_Memoriam написа:Някой да е пробвал Serious Mass на Optimum Nutrition ? При мен лека полека има ефект, но 12 lbs ми стига за 1 месец...
Точно този пих аз бях 62 кила и качих обща телесна маса около 12 кг !!!рязко и постепенно достигнах сегашните 80 и няколко
Както всичко - много си зависи от човека, аз пих за месец този Сериоус Масс на ОН 5кг и качих няма и 1кг

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Абе гейнъра от една страна е основно въглехидрат. Ако държите толкова да се тъпчете с въглехидрати не е ли далеч по-евтино да си направите същата комбинация (бавни-бързи) с подръчни материали? Картофи и захар примерно.
После, тия дето качват трудно какъв е смисъла да качиш 5 кила като се напомпаш с гейнър, като реално си качил 0.5 или 1кг активно тегло. Ако се храниш по нормалния си начин по който качваш бавно ще качиш 1 кило за това време,но вероятно това ще е активно тегло, а не мазнина от която тялото единствено има вреда и никаква полза.
Активното тегло са кости, органи и мускули. Тъй като първите две са относително постоянна велизина при зрял човек се стремим да повишим теглото на третото. Каква е файдата да качваме т.нар. "пасивно тегло"?
Ето и едно четиво лично за мен доста интересно.
http://www.dietdoctor.com/lchf?fb_action_ids=3904579387941&fb_action_types=og.likes&fb_source=timeline_og&action_object_map=%7B%223904579387941%22%3A10150119920397286%7D&action_type_map=%7B%223904579387941%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D
После, тия дето качват трудно какъв е смисъла да качиш 5 кила като се напомпаш с гейнър, като реално си качил 0.5 или 1кг активно тегло. Ако се храниш по нормалния си начин по който качваш бавно ще качиш 1 кило за това време,но вероятно това ще е активно тегло, а не мазнина от която тялото единствено има вреда и никаква полза.
Активното тегло са кости, органи и мускули. Тъй като първите две са относително постоянна велизина при зрял човек се стремим да повишим теглото на третото. Каква е файдата да качваме т.нар. "пасивно тегло"?
Ето и едно четиво лично за мен доста интересно.
http://www.dietdoctor.com/lchf?fb_action_ids=3904579387941&fb_action_types=og.likes&fb_source=timeline_og&action_object_map=%7B%223904579387941%22%3A10150119920397286%7D&action_type_map=%7B%223904579387941%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Предполагам,че като повечето запалени да тренират и да изглеждат добре и аз се стремях да качвам или поне желанието ми беше такова - да кача 4-5кг на сегашното ми тегло с целта да постигна желания резултат по отношение на това как искам да изглеждам да кажем...Всичко това е ОК , докато не видях и разбрах как може да изглежда човек ,който е почти същият ръст като мен но с около 15 КГ по-лек
Та за мен истината не е в качването и постоянното ламтене за килограми! В момента дори искам да сваля излишното и да наблегна на още по-интензивни тренировки.
Истината, е че си трябват здрави, много здрави и правилни тренировки, всичко останало е въпрос на време да го изхвърлиш в тоалетната.

Та за мен истината не е в качването и постоянното ламтене за килограми! В момента дори искам да сваля излишното и да наблегна на още по-интензивни тренировки.
Истината, е че си трябват здрави, много здрави и правилни тренировки, всичко останало е въпрос на време да го изхвърлиш в тоалетната.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
Файда от пасивно тегло няма, разбира се. Ненавиждам пасивното тегло
При мен се отрази така: 180 см. съм и бях 70 кг. , сега съм също толкова релефен (никъде не съм качил мазно), но съм 75 кг. затова считам, че съм качил само активно тегло
. Иначе си е най-добре да се похапва естествена манджа, но при хора които нямат време или възможност да си хапнат готвено, няма как да стане. В дневната доза Serious Mass (334 грама) има 50 грама протеин. Креатина и глутамина са в малки количества и ако се вземе допълнително от тях ефекта е още по-добър. Това ми го казаха, не съм го пробвал, но може би скоро ще го пробвам.