Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Е92 335i & E90 320d

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от yavor20V » 17 Яну 2013, 1:57

Ами,не ...не го познавам...Докараха го в отделението,в което бешше един колега във ВМА и от него знам за състоянието му тогава и как си отиде.
Веднага ти казвам ,каквото знам и не претендирам че е 100% истина
Знам,че от няколко години преди това е имал проблеми с черния дроб,които са в следствие от употреба на орални стероиди.След поредния цикъл е имал някаква форма на депресия,за което са му изписали антидепресанти,а успоредно с това е имал и някаква инфекция,за която са му дали два вида антибиотици.На черния му дроб идва много всичко това и доколкото помня го транспортираха по въздух заради някакви наводнения по това време и беше в хепатална кома,наистина не помня.
Виж ся,може да сте били приятели и т.н. ама имам чувството ,че нещо ми държиш тон,какъвто не е редно.Нито съм злословил,нито съм говорил неверни неща!
Ако ти искаш да споделиш нещо,напиши го..
.....
Valentin_Peev написа:При хипертрофия на сърдечния мускул в следствие на много аеробни натоварвания, нали се получава и спортна брадикардия. Това доколкото знам не е вредно или се бъркам?

при всички спортисти,сигурно без тия дето са състезатели по кърлинг или по шахмат го има тва нещо,просто сърцето им смогва да изпомпа нужното количество кръв с по-малко удъри/мин
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колело в парка
Мечтае да кара: E34 Alpina
Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2

Мнение от Бай Семо » 22 Яну 2013, 1:37

Колеги тренирам от около 2г Аматьор съм още :help: имам нужда от малко съвети. Бях мн слаб и пих Гейнер с който направих учудващи резултати. Нооо замазнях в областта на талията и пуснах едно леко коремче което с течение на времето премина в шкембенце :D. Ta идеята ми е да пия Елкарнитин или Юхимбин ako така се изписват :shock:... Не искам да свалян никъде освен малко в гадите и повечко в корема и талията. Висок съм 182 и тежа 87 кила да го еа и корема да го еа :D :D :D ... Коя от 2те добавки бихте ми препоръчали ? Или някоя кардио програма с лек джогинг ??? Корем тренирам В-преса и всякви други но не намаля неговото мами :help:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 22 Яну 2013, 11:54

Откъм добавки... Не познавам някой да е свалил реално мазнини с л-карнитин :dunno: Йохимбина го има във всеки фет-бърнър общо взето. Аз бих ти препоръчал фет-бърнър да си вземеш. Трябва обаче да се съобразяваш и малко с храната. Ако ядеш по хляб на ден, никакви добавки няма да ти помогнат.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 22 Яну 2013, 11:59

Бай Семо написа:Колеги тренирам от около 2г Аматьор съм още :help: имам нужда от малко съвети. Бях мн слаб и пих Гейнер с който направих учудващи резултати. Нооо замазнях в областта на талията и пуснах едно леко коремче което с течение на времето премина в шкембенце :D. Ta идеята ми е да пия Елкарнитин или Юхимбин ako така се изписват :shock:... Не искам да свалян никъде освен малко в гадите и повечко в корема и талията. Висок съм 182 и тежа 87 кила да го еа и корема да го еа :D :D :D ... Коя от 2те добавки бихте ми препоръчали ? Или някоя кардио програма с лек джогинг ??? Корем тренирам В-преса и всякви други но не намаля неговото мами :help:

Какъв е тоя гейнер ,че аз съм обратната работа - мазно лесно изчиствам, ама със ебати зора качвам 1кг.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

Аватар
Кара: Е92 335i & E90 320d

Мнение от yavor20V » 22 Яну 2013, 12:59

Бай Семо написа:Колеги тренирам от около 2г Аматьор съм още :help: имам нужда от малко съвети. Бях мн слаб и пих Гейнер с който направих учудващи резултати. Нооо замазнях в областта на талията и пуснах едно леко коремче което с течение на времето премина в шкембенце :D. Ta идеята ми е да пия Елкарнитин или Юхимбин ako така се изписват :shock:... Не искам да свалян никъде освен малко в гадите и повечко в корема и талията. Висок съм 182 и тежа 87 кила да го еа и корема да го еа :D :D :D ... Коя от 2те добавки бихте ми препоръчали ? Или някоя кардио програма с лек джогинг ??? Корем тренирам В-преса и всякви други но не намаля неговото мами :help:

ако искаш да изчистиш,вдигни с по 5-6 повторения всяка серия,която правиш и след тренировка прави по 30-40мин пътека/колело/ск на въже,квото искаш.
Успоредно с това направи по-малък калориен прием,да речем спри хляба и газираното.Аз като чистя основно ям пилешки гърди,задушени зелечуци,риба,по малко ориз(мразя го) ,протеинови шейкове,белтъци и амино .
Аз пия и кленбутерол де,ама това са неща дето не се препоръчват ,а са личен избор :yes:
Тия Л-карнитини и т.н. можеш да ги пиеш,ама за мен са допълнение ,при това пожелателно...не очаквай ,че нещо ше направят те....

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 22 Яну 2013, 13:40

Някой да е пробвал Serious Mass на Optimum Nutrition ? При мен лека полека има ефект, но 12 lbs ми стига за 1 месец...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 22 Яну 2013, 14:47

Пари за гейнър са най-лошо похарчените пари

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 22 Яну 2013, 15:08

In_Memoriam написа:Някой да е пробвал Serious Mass на Optimum Nutrition ? При мен лека полека има ефект, но 12 lbs ми стига за 1 месец...

Да, омазних се зверски. Никога няма да си купя пак. Колкото качих гръдна обиколка, толкова и талия...
Изображение

ентусиаст
Аватар
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 22 Яну 2013, 15:08

Anthony_J написа:Пари за гейнър са най-лошо похарчените пари

Не съм съгласен освен ако не си стоиш по цял ден вкъщи да си готвиш ;)

TNT написа:
In_Memoriam написа:Някой да е пробвал Serious Mass на Optimum Nutrition ? При мен лека полека има ефект, но 12 lbs ми стига за 1 месец...

Да, омазних се зверски. Никога няма да си купя пак. Колкото качих гръдна обиколка, толкова и талия...

Той не е за всеки тип тяло. Аз съм ектоморф и такива проблеми нямам. За 2 месеца съм качил чисти 5 кг.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 22 Яну 2013, 15:13

Уж и аз :mhihi: От едно просто креатинче качвам доста по-чисто. Тогава го пих със Cellmass.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колело в парка
Мечтае да кара: E34 Alpina
Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2

Мнение от Бай Семо » 22 Яну 2013, 15:34

Точно този пих аз бях 62 кила и качих обща телесна маса около 12 кг !!! :shock: рязко и постепенно достигнах сегашните 80 и няколко :help:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 23 Яну 2013, 11:43

Бай Семо написа:

Точно този пих аз бях 62 кила и качих обща телесна маса около 12 кг !!! :shock: рязко и постепенно достигнах сегашните 80 и няколко :help:

Както всичко - много си зависи от човека, аз пих за месец този Сериоус Масс на ОН 5кг и качих няма и 1кг :mhihi: та... да и аз мисля че гайнера не е оферта :mhihi:
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 23 Яну 2013, 11:56

Абе гейнъра от една страна е основно въглехидрат. Ако държите толкова да се тъпчете с въглехидрати не е ли далеч по-евтино да си направите същата комбинация (бавни-бързи) с подръчни материали? Картофи и захар примерно.

После, тия дето качват трудно какъв е смисъла да качиш 5 кила като се напомпаш с гейнър, като реално си качил 0.5 или 1кг активно тегло. Ако се храниш по нормалния си начин по който качваш бавно ще качиш 1 кило за това време,но вероятно това ще е активно тегло, а не мазнина от която тялото единствено има вреда и никаква полза.

Активното тегло са кости, органи и мускули. Тъй като първите две са относително постоянна велизина при зрял човек се стремим да повишим теглото на третото. Каква е файдата да качваме т.нар. "пасивно тегло"?

Ето и едно четиво лично за мен доста интересно.

http://www.dietdoctor.com/lchf?fb_action_ids=3904579387941&fb_action_types=og.likes&fb_source=timeline_og&action_object_map=%7B%223904579387941%22%3A10150119920397286%7D&action_type_map=%7B%223904579387941%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 23 Яну 2013, 12:10

Предполагам,че като повечето запалени да тренират и да изглеждат добре и аз се стремях да качвам или поне желанието ми беше такова - да кача 4-5кг на сегашното ми тегло с целта да постигна желания резултат по отношение на това как искам да изглеждам да кажем...Всичко това е ОК , докато не видях и разбрах как може да изглежда човек ,който е почти същият ръст като мен но с около 15 КГ по-лек :shock: :shock:

Та за мен истината не е в качването и постоянното ламтене за килограми! В момента дори искам да сваля излишното и да наблегна на още по-интензивни тренировки.

Истината, е че си трябват здрави, много здрави и правилни тренировки, всичко останало е въпрос на време да го изхвърлиш в тоалетната.
Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 23 Яну 2013, 12:52

Файда от пасивно тегло няма, разбира се. Ненавиждам пасивното тегло :mhihi: При мен се отрази така: 180 см. съм и бях 70 кг. , сега съм също толкова релефен (никъде не съм качил мазно), но съм 75 кг. затова считам, че съм качил само активно тегло :yes: . Иначе си е най-добре да се похапва естествена манджа, но при хора които нямат време или възможност да си хапнат готвено, няма как да стане. В дневната доза Serious Mass (334 грама) има 50 грама протеин. Креатина и глутамина са в малки количества и ако се вземе допълнително от тях ефекта е още по-добър. Това ми го казаха, не съм го пробвал, но може би скоро ще го пробвам.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата