проблем-включен климатик и гасне колата ???
Модератор: Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
- BOIAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 520iA 1996 и Х5 3.0i/газ 2001
- Мечтае да кара: МИГ 29 или АПАЧИ
- Детайли за колата: всички екстри за модела и надпис Стенли Ройс :-)
...и как точно се чисти интерколера.....
" ВАЖНОТО Е ДА СИ НОРМАЛЕН В НЕНОРМАЛНА СИТУАЦИЯ, А НЕ НЕНОРМАЛЕН В НОРМАЛНА СИТУАЦИЯ"
- BOIAN
- кандидат ентусиаст
-
- dinozab
-
-
- dinozab
-
-
- BOIAN
- кандидат ентусиаст
-
и за това мерси, утре като видя тоя маркуч каде е...събота и неделя ще си играя... 

" ВАЖНОТО Е ДА СИ НОРМАЛЕН В НЕНОРМАЛНА СИТУАЦИЯ, А НЕ НЕНОРМАЛЕН В НОРМАЛНА СИТУАЦИЯ"
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
dinozab написа:Tod написа:ей намразвам я таз кола!
Дай я на мен тогава![]()
![]()
![]()
Кво пак и има сега
Сега нищо, ма като я обичам се се разваля, ся шъ видим как ще се държи като я мразя!

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
При мен също паленето когато е топла беше проблем и чат пат гаснеше. Оказа се както каза Tod хидравлична глава на горивната помпа. Лошата новина е че не е евтино:(. Хидравлична глава 500 лв + труд + горивен филтър ~830 лв. Проблема с паленето изчезна. А за управляващия блок Tod ти е писал.
Последна промяна alb на 18 Авг 2006, 12:56, променена общо 1 път
- BOIAN
- кандидат ентусиаст
-
а реално проблема изчезна ли? кога я смени и колко струва?
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Колеги забравих да кажа че проблема може да идва и от перката на кондензатора-проблема се появява когато колата е яко загряла и си включи въпросната перка. Много ток дърпа и двигателя почва да тресе и т.н. -нова перка струва към 700-900лв оригинална други не се предлагат, трябва преспособяване!
Цената на управляващия блок на помпата е 1023 лв Бош!

Цената на управляващия блок на помпата е 1023 лв Бош!

Good Luck
- BOIAN
- кандидат ентусиаст
-
МЕРСИ ЗА ИНФОРМАЦИЯТА.... 

- bat Jeko
- младши ентусиаст
-
Здраве да е
изкам да споделя нещо, което ем учуди в Бг докато си бях.
Един мои познат , си кара Омегата съсъ същия мотор и за моя изненада си смени акомулатора и му изчезна проблема с топлия старт.
Работата отиваше към продажба на колата а сега си я кара и си я къта.
Аз лично съм писал доста за този мотор, и доста нерви хвърлих , и да си призная останах доста изненадан отрезолтата.
Не ви съветвам да си сменяте акомулаторите, но дизела е доста чуствителен от старана на мин .обороти за паленето.
Тъка че стартера, и акомулатора си имат значение/каккто и много други неща/
Ако некои има възможноста да направи една проба с, или ако си е сменял акомулатора и е дало некакв резолтат, нека пише.
За това което се спомена за интеркоолера, нема такъв които да не е мръсен ако е работил.
Нема къде да отидат маслените пари ан мотора , те се изгарят и си минават, през него,и го цапат.
Улртасоник , му е маиката и некои по силен химикал, може и нафта но топла и с дота киснене.
Ако е забит въздуха е топъл ,, т.е. не достатъчен, колата не ма каk да върви без въздух, и от там се вдигат температури, горят и клапани , грее и мотора , нормално е.
Профилактика си му е маиката , то ти се отплаща.
верно идва скъпо, ама които изка да кара и да не харчи пари си купва Toyota, и си кара лагерна количка, а не автомобил , от класа пък макар и 10 -12 годишен. Kaтализатора , забучили се , все едно имаш картоф в аспуха, къде да отидат газовете и колко бързо да излезнат че не правят проблем на другите дето идват . мотора се спъва, и грее, после температурата мие 12 "и" ами ще бъде "и",нема как.
Това е накратко.
За мен си оставa загадка този мотор и неговите прищевки.
Продължавам да си чета форума и да си спомням само хубави неща за ТДС са .
Sъс здраве
Good luck
Един мои познат , си кара Омегата съсъ същия мотор и за моя изненада си смени акомулатора и му изчезна проблема с топлия старт.
Работата отиваше към продажба на колата а сега си я кара и си я къта.
Аз лично съм писал доста за този мотор, и доста нерви хвърлих , и да си призная останах доста изненадан отрезолтата.
Не ви съветвам да си сменяте акомулаторите, но дизела е доста чуствителен от старана на мин .обороти за паленето.
Тъка че стартера, и акомулатора си имат значение/каккто и много други неща/
Ако некои има възможноста да направи една проба с, или ако си е сменял акомулатора и е дало некакв резолтат, нека пише.
За това което се спомена за интеркоолера, нема такъв които да не е мръсен ако е работил.
Нема къде да отидат маслените пари ан мотора , те се изгарят и си минават, през него,и го цапат.
Улртасоник , му е маиката и некои по силен химикал, може и нафта но топла и с дота киснене.
Ако е забит въздуха е топъл ,, т.е. не достатъчен, колата не ма каk да върви без въздух, и от там се вдигат температури, горят и клапани , грее и мотора , нормално е.
Профилактика си му е маиката , то ти се отплаща.
верно идва скъпо, ама които изка да кара и да не харчи пари си купва Toyota, и си кара лагерна количка, а не автомобил , от класа пък макар и 10 -12 годишен. Kaтализатора , забучили се , все едно имаш картоф в аспуха, къде да отидат газовете и колко бързо да излезнат че не правят проблем на другите дето идват . мотора се спъва, и грее, после температурата мие 12 "и" ами ще бъде "и",нема как.
Това е накратко.
За мен си оставa загадка този мотор и неговите прищевки.
Продължавам да си чета форума и да си спомням само хубави неща за ТДС са .
Sъс здраве
Good luck
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
bat Jeko написа:Здраве да е
...
И защо не се обади докато си беше в България?

- dinozab
-
-
Извинявай че молко късно ти пускам снимките но просто по-рано нямах възможност
Ето това е въпросния маркуч и сензор 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
.
при мен се полу4ава, ама при незагряла кола когато е в синиото о6те и като вклу4а климата на 4 степен да духа... тогава ми падат оборотите.. но е нормално маи4е.. 6тото колата не е загряла а и климата пада оборотите.. някъде към 500 ми седят като го пусна ина4е са ми около 600... на 500 не ми гасне колата...като пусна 4 степен падат и под 500 като не е загряла и гасне..
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

Части за Е34 - тел.0899 828 626
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2