Първата ми петица
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Re: Първата ми петица

gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
http://api.viglink.com/api/click?format ... 3315054933
Ето ти екстрите за м5 преди фейс лифта
. Няма въобше такава функция ,като отопление на волана.
Ето ти екстрите за м5 преди фейс лифта

- sandini
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2004 530i, 6MT
- Мечтае да кара: all M cars
Сигурен съм на 99,999% ,че М волан с подгряване при Е60 се предлага едва от фейслифта!
Ето ти екстрите за м5 преди фейс лифта . Няма въобше такава функция ,като отопление на волана.
Както и да е де.... има или няма не е толкова съществено за темата. Основното е, че тази кола от четвъртата обява от по-горните постове има емблемка ///М на волана, но тя е само лепенка. Колата фактически си е със не-М спортен волан с подгрев. Пиша го по отношение на разискването за М-пакетите и т.н. Това, че в дадена обява е написано М-пакет, в никакъв случай не значи, че колата заводски е излязла с такъв. Просто на продавача му е хрумнало, че е добре да го напише, за да привлече вниманието на всякакви хора. Ние тук във форума (понеже сме познавачи

Някой може ли да даде компетентно мнение как можем да различим истинските брони от някакви си ментета без да се разпарчетосва колата?
Продавам:
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
- kapitanat
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i LCI Xdrive
- Мечтае да кара: каквото кара
- Детайли за колата: Mhd stage 2+ RON98, Xhp stage 3, X-delete, downpipes, inlets, tial blow-off, charge pipe, 5'' FMCI
635Csi L6 manual, sls, lsd
Решено е понеделник-вторник мисия нова кола почва, като фаворита е черният феис лифт на 108хил. км имам още 3 коли в списъка за разглеждане, но тази най-много ме влече. Сега въпроса ми е къде да отида с продавача да проверят колата - Камор или Дару кар дали ще се изисква предварително записване и дали тамошните техници са съвестни да проверят всичко по автомобила.
Тогава дадох на 3 та и видях как стрелката на километража докосва цифрата 200км/ч BMW Alpina 1996
- stankata777
- ентусиаст
-
kapitanat написа:Решено е понеделник-вторник мисия нова кола почва, като фаворита е черният феис лифт на 108хил. км имам още 3 коли в списъка за разглеждане, но тази най-много ме влече. Сега въпроса ми е къде да отида с продавача да проверят колата - Камор или Дару кар дали ще се изисква предварително записване и дали тамошните техници са съвестни да проверят всичко по автомобила.
За каморци направо забрави - там е истинско стълпотворение от автомобили и шансът да имат свободен час за три дни напред клони към нула....На твое място бих се свързал с тези колеги от форума - viewtopic.php?f=63&t=300742 или viewtopic.php?f=63&t=56276 ,ще ти обърнат внимание,а и са известни с компетентността си...., в краен случай отиди в Дару-например за разпечатване на сервизната история докато колата е влизала в оторизирани сервизи.В Камор/Дару пълна диагностика(механика и електроника) е около 200-250лв,при форумните колеги предполагам е под 100лв.Аз бих отишъл при колега от форума за диагностика,а ако след нея се спря на въпросният екземпляр,ще взема ВИН-а за да видя в Дару сервизната й история...
Успех!

gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- kapitanat
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i LCI Xdrive
- Мечтае да кара: каквото кара
- Детайли за колата: Mhd stage 2+ RON98, Xhp stage 3, X-delete, downpipes, inlets, tial blow-off, charge pipe, 5'' FMCI
635Csi L6 manual, sls, lsd
Бърз въпрос има ли Е60 без ел. седалки ? Утре преди да тръгна за София да гледам набелязаните коли ще хвърля едно око на локалните предложения около Бургас и ми попадна това в полезрението http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1oaloe , когато говорих със собственика по телефона каза, че няма ел. седалки, доста порових из нета и не можах да намеря снимка на Е60 с чисто механична седалка, винаги поне движението на облегалката и напред-назад са ел., чудя се дали не си е помислил, че го питам за подгряване на седалките.
Тогава дадох на 3 та и видях как стрелката на километража докосва цифрата 200км/ч BMW Alpina 1996
kapitanat написа:Бърз въпрос има ли Е60 без ел. седалки ? Утре преди да тръгна за София да гледам набелязаните коли ще хвърля едно око на локалните предложения около Бургас и ми попадна това в полезрението http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1oaloe , когато говорих със собственика по телефона каза, че няма ел. седалки, доста порових из нета и не можах да намеря снимка на Е60 с чисто механична седалка, винаги поне движението на облегалката и напред-назад са ел., чудя се дали не си е помислил, че го питам за подгряване на седалките.
Едва ли е сбъркал, все пак колата е на колега от форума - batzlati.

Виж тук http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=116&t=230512&start=30
- d.georgiev
- Потребител
-
- Кара: E60
Не изглежда зле като цяло, въпреки постните седалки които толкова много мразя.
Имайки предвид набелязаните кошници от автокъщите тази направо е кукла. Мисля че това е тоята кола, М аеродинамичен пакет, Xdrive, и все пак на потребител от форума. По снимките се вижда че механика е движението напред-назад по релсите и ръчката за промяна на ъгъла. Най-вероятно височина, облегалка са ел. Никога не съм виждал и аз механика за тези 2 елемента при E60.

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Ако колата е на колега от форума - Е ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ пред една от автокъща !
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Тая Е60 е хубава отвън,но вътре си е супер постна и шофера въобще няма да усеща че е в М пакет,даже освен един парктроник и стабилизираща система не мога да видя друг бутон като екстра на централната конзола,даже едни поставки за чаши няма и защо подлакътника и средната конзола са в друг цвят,това оригиналния салон ли е на колата.
Поздрави и нека никой не се сърди на обективния ми коментар,защото някои сами изпадат в противоречия.
И на колегата не е с фабричен пакет, но съм съгласен, че е за предпочитане пред всички по автокъщите, защото и те са с горе долу това ниво на оборудване.
За предпочитане е, защото, надявам се, като сме колеги, няма да се лъжем и да се циганим и да си набутваме гробници. Колегата я е обслужил, платил и е застраховките, има 2 комплекта гуми, плюс е по-близо от София.
Като се разберат за някаква отстъпка, тази кола ще му легне с 3к лв. по-малко отколкото кола от автокъща на подобна цена, като при колите от автокъщи изненадите евентуално ще са по-големи.
Относно екстрите, специално Е60 е пълна с гъдели, но реално екстрите които има горната са напълно ок, така че човек да не се чувства зле в нея. Не съм сигурен разликата между спортните и обикновенните седалки каква е в комфорта, но преди няколко години има А6, която беше с обикновенна кожа, сложих и Рикардно
и съжалявах, защото обикновенната кожа ми беше много по-удобна.
П.П. Колкото до електрическите седалки, според мен са електрически само от към лумбална функция и облегалка, но реално не са напълно електрически, заради което, колегата е казал, че не са електрически.
За предпочитане е, защото, надявам се, като сме колеги, няма да се лъжем и да се циганим и да си набутваме гробници. Колегата я е обслужил, платил и е застраховките, има 2 комплекта гуми, плюс е по-близо от София.
Като се разберат за някаква отстъпка, тази кола ще му легне с 3к лв. по-малко отколкото кола от автокъща на подобна цена, като при колите от автокъщи изненадите евентуално ще са по-големи.
Относно екстрите, специално Е60 е пълна с гъдели, но реално екстрите които има горната са напълно ок, така че човек да не се чувства зле в нея. Не съм сигурен разликата между спортните и обикновенните седалки каква е в комфорта, но преди няколко години има А6, която беше с обикновенна кожа, сложих и Рикардно

П.П. Колкото до електрическите седалки, според мен са електрически само от към лумбална функция и облегалка, но реално не са напълно електрически, заради което, колегата е казал, че не са електрически.
- jordanpar
-
-
Аааааа,ще си дойдем на другата дума че щом се продава от съфорумник или хубаво или нищо
Значи за мен 14500 евро са доста пари за да се говори за форуми,приятели,баджанаци.За тази сума може да се намери автомобил,който да е реален М пакет.Не само по вид но и по окачване и поведение на пътя и комфорт за водача.
И пак ви призовавам-бъдете обективни,защото темата стана много тъпа с това "абе щом е на човек от тук значи е перфектна ако ще и гола каруца да е".Айде кажете че ще я купите само щот била от форума,ама вие искате и пълен Мпакет,и воланче,и подгревче,и надуване,и рестпедалче......ама хайде ще я купите щот била перфектната от форума?!!!!!!Ако чете външен посетител на форума просто ще се отдръпне заради явните противоречия в казаното от едни и същи.
Пичове,като става въпрос за пари не бъдете пристрастни,ще си спестите доста от тях.
Поздрави.

Значи за мен 14500 евро са доста пари за да се говори за форуми,приятели,баджанаци.За тази сума може да се намери автомобил,който да е реален М пакет.Не само по вид но и по окачване и поведение на пътя и комфорт за водача.
И пак ви призовавам-бъдете обективни,защото темата стана много тъпа с това "абе щом е на човек от тук значи е перфектна ако ще и гола каруца да е".Айде кажете че ще я купите само щот била от форума,ама вие искате и пълен Мпакет,и воланче,и подгревче,и надуване,и рестпедалче......ама хайде ще я купите щот била перфектната от форума?!!!!!!Ако чете външен посетител на форума просто ще се отдръпне заради явните противоречия в казаното от едни и същи.
Пичове,като става въпрос за пари не бъдете пристрастни,ще си спестите доста от тях.
Поздрави.
- stankata777
- ентусиаст
-
За мен салонът е фабрично така,когато долната част на вратите е в черен цвят,то и подлакътника е в същият цвят.М пакетът е само оптичен(аеродинамичен),а колкото до седалките въпрос на вкус.Предишният ми автомобил беше със спортен салон,и моето предпочитание е за обикновения салон...,комфортните седалки са съвсем друга 'бира" ,но и цената е стряскаща при поръчка....
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- jordanpar
-
-
stankata777 написа:За мен салонът е фабрично така,когато долната част на вратите е в черен цвят,то и подлакътника е в същият цвят.М пакетът е само оптичен(аеродинамичен),а колкото до седалките въпрос на вкус.Предишният ми автомобил беше със спортен салон,и моето предпочитание е за обикновения салон...,комфортните седалки са съвсем друга 'бира" ,но и цената е стряскаща при поръчка....
stankata777 написа:1.М -енте джанти(оригиналните от този стайл са само 19')
2.няма интериорен М праг
3.няма М педал за почиващият крак
5.не виждам таван антрацит
Много съмнително ми е първият собственик да е поръчал само М външен пакет + богато оборудване+М волан,но да не е поръчал пълен пакет....
За такива противоречия говоря.Наистина е тъпо как само факта че батзлати разбираш ли продавал този автомобил и тонът се смекчи за едни и същи неща.
- batzlati
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 530d
- Мечтае да кара: карах почти всичко
jordanpar написа: и защо подлакътника и средната конзола са в друг цвят,това оригиналния салон ли е на колата.
Не , не е оригиналния салон на колата

Чудех се къде да си строша парите и махнах черната кожа и сложих кафява.
Ама май не съм единствения ентусиаст който сменя салони

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1of77h