Навигационно двд
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Навигационно двд
Интересувам се откъде мога да намеря за Е46 с малакта навигация двд за Европа и колко струва? Гледах най-новото двд в Камор беше 426 лв за световното по футбол, обаче май е за по-новите модели навигационни сиситеми. Ако някой има инфо дали то става или ползва друго нека сподели, че трябва да пътувам в началото на септември. Благодаря!
П.С. Ако има и други варианти за диска - рипнат или неоригинален на BMW който също върви пак става.
П.С. Ако има и други варианти за диска - рипнат или неоригинален на BMW който също върви пак става.

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Re: Навигационно двд
BMX написа:П.С. Ако има и други варианти за диска - рипнат или неоригинален на BMW който също върви пак става.
не става толкова лесно, защото навигацията разпознава само ориг. дискове. Копиране става с Alcohol120%, специялни роулинги Sony и стара записвачка LG примерно .... с един мой приятел се трудихме 1 ден докато направихме един диск, който се разпозна от навигацията.
ре
диск има доста е орязан спрямо малките квартални улици но съм го виждал с очитеси и доста добре работи.Несъм се интересувал от къде е взет диска защото нямах навигация. Сега чакам пак да дойде в сервиза и непременно ще го питам.
Аз лично имам диск за Италиа,Германиа, Австриа. Ако върши на някой работа ще го дам да го презапише
Аз лично имам диск за Италиа,Германиа, Австриа. Ако върши на някой работа ще го дам да го презапише
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
BMX написа:Е, значи все пак става![]()
Ако можеш да ми драснеш такова двд, давай на л.с. цена. Благодаря ти предварително.
А някой знае ли със сигурност дали всяко оригинално навигационно двд става за малката навигация? Защото си мисля, че новите двд-та стават само за Professional навигационна система.
става, ама колата трябва да е на място за да пробваме ...
Re: Навигационно двд
BMX написа:Интересувам се откъде мога да намеря за Е46 с малакта навигация двд за Европа и колко струва? Гледах най-новото двд в Камор беше 426 лв за световното по футбол, обаче май е за по-новите модели навигационни сиситеми. Ако някой има инфо дали то става или ползва друго нека сподели, че трябва да пътувам в началото на септември. Благодаря!
Няма ли да е по-лесно да питаш в Камор дали става

9 мнения
• Страница 1 от 1