Навигационно двд

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Навигационно двд

Мнение от BMX » 17 Авг 2006, 8:48

Интересувам се откъде мога да намеря за Е46 с малакта навигация двд за Европа и колко струва? Гледах най-новото двд в Камор беше 426 лв за световното по футбол, обаче май е за по-новите модели навигационни сиситеми. Ако някой има инфо дали то става или ползва друго нека сподели, че трябва да пътувам в началото на септември. Благодаря!

П.С. Ако има и други варианти за диска - рипнат или неоригинален на BMW който също върви пак става. ;)

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Re: Навигационно двд

Мнение от CheGevara » 17 Авг 2006, 10:49

BMX написа:П.С. Ако има и други варианти за диска - рипнат или неоригинален на BMW който също върви пак става. ;)

не става толкова лесно, защото навигацията разпознава само ориг. дискове. Копиране става с Alcohol120%, специялни роулинги Sony и стара записвачка LG примерно .... с един мой приятел се трудихме 1 ден докато направихме един диск, който се разпозна от навигацията.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMX » 17 Авг 2006, 22:16

Е, значи все пак става ;)
Ако можеш да ми драснеш такова двд, давай на л.с. цена. Благодаря ти предварително.

А някой знае ли със сигурност дали всяко оригинално навигационно двд става за малката навигация? Защото си мисля, че новите двд-та стават само за Professional навигационна система.

Потребител
Аватар

Мнение от czar » 10 Сеп 2006, 12:03

Имам е39 с навигация и не мога да намеря диск за БГ. Някои има ли повече информация. Готов сам да заплатя за услугата.

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 10 Сеп 2006, 12:39

Диск за бг недей търси
няма да намериш ;)
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

кандидат ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от sstani » 11 Сеп 2006, 7:37

диск има доста е орязан спрямо малките квартални улици но съм го виждал с очитеси и доста добре работи.Несъм се интересувал от къде е взет диска защото нямах навигация. Сега чакам пак да дойде в сервиза и непременно ще го питам.
Аз лично имам диск за Италиа,Германиа, Австриа. Ако върши на някой работа ще го дам да го презапише

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 11 Сеп 2006, 8:59

BMX написа:Е, значи все пак става ;)
Ако можеш да ми драснеш такова двд, давай на л.с. цена. Благодаря ти предварително.

А някой знае ли със сигурност дали всяко оригинално навигационно двд става за малката навигация? Защото си мисля, че новите двд-та стават само за Professional навигационна система.

става, ама колата трябва да е на място за да пробваме ...

старши ентусиаст
Аватар

Re: Навигационно двд

Мнение от MaXimal » 11 Сеп 2006, 9:04

BMX написа:Интересувам се откъде мога да намеря за Е46 с малакта навигация двд за Европа и колко струва? Гледах най-новото двд в Камор беше 426 лв за световното по футбол, обаче май е за по-новите модели навигационни сиситеми. Ако някой има инфо дали то става или ползва друго нека сподели, че трябва да пътувам в началото на септември. Благодаря!

П.С. Ако има и други варианти за диска - рипнат или неоригинален на BMW който също върви пак става. ;)

Няма ли да е по-лесно да питаш в Камор дали става :uups:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMX » 25 Сеп 2006, 11:37

Аз вече се прибрах. Губих се около 12 пъти по магистралите, добре че пътуваха с мен още 2 коли. Във всяка имаше радиостанция и бързо ме упътваха...

Иначе навигацията си е хубаво нещо :mhihi:

Назад към E46