ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- DRIFT MASHINA
- младши ентусиаст
-
- Кара: гумите да пушът
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
аз съм с такива пружини предните опуснаха на втория месец а задните са билщаин жълти и искараха половин година и след зимата ще трябва да мисля за други
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Скоро си взех огледала с мъртва зона и подгрев.
Нямам фабрично окабеляване за подгрева на ел.огледалата, но четох някъде из форума, че може да се вземе ток от моторчето и така подгрева да работи постоянно.
Днес свалих моторчето, замерих къде е масата и постоянния плюс и тъкмо оправих жиците и почнах да навързвам работите, когато забелязах, че на мъжките кабелни обувки, които са на огледалото няма белязка кое е + и кое -, което ме навежда на мисълта, че няма значение кое - къде ще вържа
, или има нещо, което пропускам ?
Нямам фабрично окабеляване за подгрева на ел.огледалата, но четох някъде из форума, че може да се вземе ток от моторчето и така подгрева да работи постоянно.
Днес свалих моторчето, замерих къде е масата и постоянния плюс и тъкмо оправих жиците и почнах да навързвам работите, когато забелязах, че на мъжките кабелни обувки, които са на огледалото няма белязка кое е + и кое -, което ме навежда на мисълта, че няма значение кое - къде ще вържа

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
ogata написа:Скоро си взех огледала с мъртва зона и подгрев.
Днес свалих моторчето, замерих къде е масата и постоянния плюс и тъкмо оправих жиците и почнах да навързвам работите, когато забелязах, че на мъжките кабелни обувки, които са на огледалото няма белязка кое е + и кое -, което ме навежда на мисълта, че няма значение кое - къде ще вържа, или има нещо, което пропускам ?
Реотаните нямат посока.. и нищо не пропускаш, единственото което се иска е 12волта, което си направил.
Има и вариант да ги направиш да се пускат когато пуснеш реотаните на задния прозорец, има тема във форума ако си заинтересован..
- lancerpor
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320dA
- Мечтае да кара: e46 M3
- Детайли за колата: touring facelift 04'
DRIFT MASHINA написа:аз съм с такива пружини предните опуснаха на втория месец а задните са билщаин жълти и искараха половин година и след зимата ще трябва да мисля за други
В смисъл, разтичат се?

- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
Търся една тема... колегата имаше проблем с температурата - променяше се за секунди, мисля че се оказа датчика но ще ми е полезна да я прегледам. Ако някой я знае или пък автора прочете това ще съм благодарен. 

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
- DRIFT MASHINA
- младши ентусиаст
-
- Кара: гумите да пушът
lancerpor написа:DRIFT MASHINA написа:аз съм с такива пружини предните опуснаха на втория месец а задните са билщаин жълти и искараха половин година и след зимата ще трябва да мисля за други
В смисъл, разтичат се?
Да поне при мен се получи така предните си протекоха а задните билщаина само омекнаха иначе не е текло нищо от тях но колата се кара и по писта лятно време може и това да е помогнало за по бързото испускане
Някои да знае дължната на кабела на ламбда сонда за е36 купе М50б20 93година.
- BLITzZ
- Потребител
-
- Кара: BMW e36
Видях че по назад в темата сте писали за обезвъздушаване на охладителната система но имам един проблем.
всичко го правя както сте написали,до момента в който трябва да започне да излиза антифриз от пробката за обезвъздушаване,но стигам до там...
изобщо не излиза антифриз а излиза само топла пара,следя и нивото на антифриза в радиатора - през цялото време си има антифриз колкото трябва... (пробвах да отворя капачката за обезвъздушаване
да видя просто какво ще стане... получи се много кофти... всичката пара започна да влиза някак си в купето през дупките на парното
) дайте някаква идея от какво може да се получава това 

- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
~Мишо~ написа:Търся една тема... колегата имаше проблем с температурата - променяше се за секунди, мисля че се оказа датчика но ще ми е полезна да я прегледам. Ако някой я знае или пък автора прочете това ще съм благодарен.
Господа, никой ли не се сеща за въпросната тема?

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
BLITzZ написа:Видях че по назад в темата сте писали за обезвъздушаване на охладителната система но имам един проблем.всичко го правя както сте написали,до момента в който трябва да започне да излиза антифриз от пробката за обезвъздушаване,но стигам до там...
изобщо не излиза антифриз а излиза само топла пара,следя и нивото на антифриза в радиатора - през цялото време си има антифриз колкото трябва... (пробвах да отворя капачката за обезвъздушаване
да видя просто какво ще стане... получи се много кофти... всичката пара започна да влиза някак си в купето през дупките на парното
![]()
) дайте някаква идея от какво може да се получава това
Е щом излиза пара значи има бая антифриз да сипваш още.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- Slu4ainiK
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d '03
- Мечтае да кара: E39 S62B50
Здравейте,
Преди седмица ми се прецакаха накладките на ръчната и нямах време и само ги свалих, оставих свободно механизма за накладките дет ги разтяга. Тия дни ми стържеше и днес свалях какво да видя, това което разтяга ми падна на 3 части. Въпросът ми е как се казва това и лесно ли се сменя да кажем ако намеря от няква морга такова или тук в форума ? Също така ме интересува на задното колело лагера към главината ли е или може да се смени отделно ?
Прилагам 2 снимки да добиете представа.
Благодаря
Преди седмица ми се прецакаха накладките на ръчната и нямах време и само ги свалих, оставих свободно механизма за накладките дет ги разтяга. Тия дни ми стържеше и днес свалях какво да видя, това което разтяга ми падна на 3 части. Въпросът ми е как се казва това и лесно ли се сменя да кажем ако намеря от няква морга такова или тук в форума ? Също така ме интересува на задното колело лагера към главината ли е или може да се смени отделно ?
Прилагам 2 снимки да добиете представа.
Благодаря

- settotuning
- Потребител
-
- Кара: Bmw Compact 318TDS
Здравите колеги интересува ме информация относно турбината на 318 ТДС . Понеже имам теч на масло от турбината и въпроса ми е дали е нещо сериозно и как може да се оправи . Също така ако може да ми кажете къде има сервизи за турбини в гр.Русе
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
~Мишо~ написа:~Мишо~ написа:Търся една тема... колегата имаше проблем с температурата - променяше се за секунди, мисля че се оказа датчика но ще ми е полезна да я прегледам. Ако някой я знае или пък автора прочете това ще съм благодарен.
Ако питаш за мойта тема от преди четири години, ето я:
viewtopic.php?f=8&t=110003

- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
vld написа:~Мишо~ написа:~Мишо~ написа:Търся една тема... колегата имаше проблем с температурата - променяше се за секунди, мисля че се оказа датчика но ще ми е полезна да я прегледам. Ако някой я знае или пък автора прочете това ще съм благодарен.
Ако питаш за мойта тема от преди четири години, ето я:
viewtopic.php?f=8&t=110003

Здравейте, колеги!
Да ви попитам, какви са крушките на пепелниците на централната конзола (е36)?
Да ви попитам, какви са крушките на пепелниците на централната конзола (е36)?