Електронна цигара - що е то...
Модератор: Общи модератори
- HowDouWantit
- младши ентусиаст
-
Re: Електронна цигара - що е то...
Тва кво пише на сайта който го продава и какво е всъщност не си ли забелязал ,че са коренно различни неща ,а и дори да е така, ако работи на по ниско напрежение то би следвало да има
1-во по-малко пара.
2-ро по-слаб удар в гърлото
3-то почти никъв кеф от пушенето
Аз лично не бих пробвал със такава ..
1-во по-малко пара.
2-ро по-слаб удар в гърлото
3-то почти никъв кеф от пушенето
Аз лично не бих пробвал със такава ..

Дайте предложение каква цигара да купя на бащата за подарък и каква течност, че ми става лошо като знам, че пуши по 2 кутии виктори на ден 

- HowDouWantit
- младши ентусиаст
-
Батерия Joyetech 1000mAh
Картомайзер Kanger T2 или Kanger T3
База примерно 12 мг
и някъв аромат по избор ,макар ,че гледам бая са им намаляли наличностите и тва не е добре ...
Държа да подчертая ,че не се опитвам да правя реклама на сайта ,просто пазарувам от там и съм доволен от тях като време на реакция и отношение - продуктите им нямат грешка за момента.
Картомайзер Kanger T2 или Kanger T3
База примерно 12 мг
и някъв аромат по избор ,макар ,че гледам бая са им намаляли наличностите и тва не е добре ...
Държа да подчертая ,че не се опитвам да правя реклама на сайта ,просто пазарувам от там и съм доволен от тях като време на реакция и отношение - продуктите им нямат грешка за момента.

- em1l
- младши ентусиаст
-
- Кара: Го на Ракйя
- Мечтае да кара: на ракия и да си разреждам с вода или бърза HONDA
Колеги дайте идея за някакъф картомайзер подходящ за Его-Т батерия. Понеже смених CE5+ CE4 VisionV3 и сякакви такива със нишки.Като падне течноста на 0.6-0.8 мл и почвам да усещам вкусът на нишката вътре. И направо ми се гади правя почистване драи брън и след 2-3 мл течност отново. Искам нещо без нишки вати и такива неща просто вкусът им е отвратителен.На ден си изпарявам по 4-6 мл-та.
Незнам защо се достига до този ефект дърпам бавно пуша си нормално без резки дръпки и като намалее течността надигиам че да се напои нишката но уви.
Благодаря ви!
Незнам защо се достига до този ефект дърпам бавно пуша си нормално без резки дръпки и като намалее течността надигиам че да се напои нишката но уви.
Благодаря ви!

- HowDouWantit
- младши ентусиаст
-
Т2 или Т3 е твоя картомайзер колега! От както ползвам Т2-ката съм супер доволен ,просто няма място за сравнение!

- em1l
- младши ентусиаст
-
- Кара: Го на Ракйя
- Мечтае да кара: на ракия и да си разреждам с вода или бърза HONDA
Взех си от магазин на иновеишън някакъф без фитил.И просто няма такова пукане къркорене като казан за ракия ми е. Ето това чудо http://innovationbg.com/komponenti-za-elektronni-cigari/komponenti-za-elektronni-cigari-atomaizeri?product_id=246
.Просто това не е моя карт както и течностите им чисто PG грам пара и страшен удър в гърлото направо искат да ми отворят главата
. Та май ще си карам на V3-ката само да минат сега празниците и отивам си купя 2-3 резервни глави да има че бързо им прегарят фитилите.
.Просто това не е моя карт както и течностите им чисто PG грам пара и страшен удър в гърлото направо искат да ми отворят главата

- chucky
- Потребител
-
- Кара: e46 330CI '05
- Мечтае да кара: e36 M3
Добре и в крайна сметка колко горе-долу излиза на месец на човек който пуши кутия за 2 3 дни и бихте ли препоръчали някаква цигара
весели празници 

- bimer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 320i
chucky написа:Добре и в крайна сметка колко горе-долу излиза на месец на човек който пуши кутия за 2 3 дни и бихте ли препоръчали някаква цигаравесели празници
пушех по 1-2 кутии на ден (7.50 лв.средно) за 10 дни давам 75лв.сега съм на ел цигара и изпарявам около 2мл. на ден никотинова течност 24-ка (засища ми никотина 18-ката ми е слаба).ел.цигарата ми е с долно зареждане за да си изпарявам и докато я зареждам 55лв.течност 20лв.общо 75 лв за 10 дни.вече съм избил ел.цигарата и отук нататък на всеки 10 дни ще съм напред с по 55 лева,докато не ми се скапе батерията и да си купя друга която струва грубо 45 лв.сега започнах даже и да си забърквам течности с база при което цената пада още много по надолу.
препоръчвам ти да си вземеш батерия 900-1000 с картомаизер (атомаизерите са проблемни и не ги препоръчват).никотиновата течност гледаи да е на VG основа тя не дразни толкова гърлото както е споменал колегата по горе за PG основа.вкусовете вече са по преценка всеки различно харесва и не мога да ти кажа какво да си вземеш.
тази фирма innovation.bg не ти я препоръчвам макар че и моята е от там,но като я сравня с ел цигарите от другите фирми е на светлинни години назад.но в никакъв случай не си купувай от разни сайтчета където са на малко по евтини но без гаранция.от магазин поне имаш 2-3 месеца гаранция.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Някои вече предлагат дори 1 година гаранция за батериите 

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Колеги, има ли ментета вече от батериите?В "Продавалник" продават батерии по 11-20 лв. , а в лиценз.магазин на "Ego" са по 38-40 лв.!???Някой купувал ли е оттам, дали са читави?
Трябва да си взимам по-голяма батерия, че ми писна да зареждам малката(650 мАh) почти по 2 пъти на ден!
Трябва да си взимам по-голяма батерия, че ми писна да зареждам малката(650 мАh) почти по 2 пъти на ден!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- HowDouWantit
- младши ентусиаст
-
Аз първо си купих комплект от две цигари EGO T който бяха обявени като 1100 или 1000 mAh изкараха по една седмица и двете се скапаха по един и същи начин ,кабелчето за + което отива на платката на батерията по някаква причина се беше прекъснало .. и до там ,а батерията беше 900 mAh
,така ,че по добре не рискувай с такава батерия ,купи си на Joyetech 1000 или там 1100 mAh им бяха батериите и не се вкарвай във излишни филми ... както Моллов спомена вече предлагат и по една година гаранция което е меко казано супер!

- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
HowDouWantit написа:...така ,че по добре не рискувай с такава батерия ,купи си на Joyetech 1000 или там 1100 mAh им бяха батериите и не се вкарвай във излишни филми...
правилният избор
"Две неща са безгранични на този свят - вселената и човешката глупост, като за вселената не съм много сигурен..."
'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30
'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мда, така ще направя, да не стане после-евтиното излиза скъпо!
Направи ми впечатление, че на снимките в "Продавалник", изглеждат абсолютно същите, но такава разлика в цената!???

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- HowDouWantit
- младши ентусиаст
-
Едно е снимка ,съвсем друго да го видиш на живо и след 2 седмици да има 

Привет отново в темата.
Един от подаръците от Дядо Коледа бе eGo-U с Dekang 18mg Vapor flavor. Идея нямам каква цена е и колко е надеждна, но след като е подарък, не съм и търсил. Та днес цял ден я разучавам и надувам мущука
но като че ли ми идва леко силна и със странен, доста по-различен вкус от обикновената цигара (по принцип пуша по 1 кутия на ден бЕло Виктори), та се чудя дали е от течността или толко' си може
И понеже ми дойде само с usb зарядно, ще е проблем ли ако всеки ден се зарежда по 8-12 часа или ще е по-добре, както някъде прочетох - само първия път толкова много, после по 4-5 ?
Един от подаръците от Дядо Коледа бе eGo-U с Dekang 18mg Vapor flavor. Идея нямам каква цена е и колко е надеждна, но след като е подарък, не съм и търсил. Та днес цял ден я разучавам и надувам мущука

И понеже ми дойде само с usb зарядно, ще е проблем ли ако всеки ден се зарежда по 8-12 часа или ще е по-добре, както някъде прочетох - само първия път толкова много, после по 4-5 ?