Електронна цигара - що е то...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Електронна цигара - що е то...

Мнение от HowDouWantit » 14 Дек 2012, 14:07

Тва кво пише на сайта който го продава и какво е всъщност не си ли забелязал ,че са коренно различни неща ,а и дори да е така, ако работи на по ниско напрежение то би следвало да има
1-во по-малко пара.
2-ро по-слаб удар в гърлото
3-то почти никъв кеф от пушенето

Аз лично не бих пробвал със такава .. :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 15 Дек 2012, 22:39

Дайте предложение каква цигара да купя на бащата за подарък и каква течност, че ми става лошо като знам, че пуши по 2 кутии виктори на ден :smoke:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от HowDouWantit » 16 Дек 2012, 1:01

Батерия Joyetech 1000mAh
Картомайзер Kanger T2 или Kanger T3
База примерно 12 мг
и някъв аромат по избор ,макар ,че гледам бая са им намаляли наличностите и тва не е добре ...

Държа да подчертая ,че не се опитвам да правя реклама на сайта ,просто пазарувам от там и съм доволен от тях като време на реакция и отношение - продуктите им нямат грешка за момента.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Го на Ракйя
Мечтае да кара: на ракия и да си разреждам с вода или бърза HONDA

Мнение от em1l » 23 Дек 2012, 23:18

Колеги дайте идея за някакъф картомайзер подходящ за Его-Т батерия. Понеже смених CE5+ CE4 VisionV3 и сякакви такива със нишки.Като падне течноста на 0.6-0.8 мл и почвам да усещам вкусът на нишката вътре. И направо ми се гади правя почистване драи брън и след 2-3 мл течност отново. Искам нещо без нишки вати и такива неща просто вкусът им е отвратителен.На ден си изпарявам по 4-6 мл-та.
Незнам защо се достига до този ефект дърпам бавно пуша си нормално без резки дръпки и като намалее течността надигиам че да се напои нишката но уви.
Благодаря ви!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от HowDouWantit » 25 Дек 2012, 0:23

Т2 или Т3 е твоя картомайзер колега! От както ползвам Т2-ката съм супер доволен ,просто няма място за сравнение!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Го на Ракйя
Мечтае да кара: на ракия и да си разреждам с вода или бърза HONDA

Мнение от em1l » 25 Дек 2012, 11:53

Взех си от магазин на иновеишън някакъф без фитил.И просто няма такова пукане къркорене като казан за ракия ми е. Ето това чудо http://innovationbg.com/komponenti-za-elektronni-cigari/komponenti-za-elektronni-cigari-atomaizeri?product_id=246
.Просто това не е моя карт както и течностите им чисто PG грам пара и страшен удър в гърлото направо искат да ми отворят главата :help: . Та май ще си карам на V3-ката само да минат сега празниците и отивам си купя 2-3 резервни глави да има че бързо им прегарят фитилите.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: e46 330CI '05
Мечтае да кара: e36 M3

Мнение от chucky » 25 Дек 2012, 12:38

Добре и в крайна сметка колко горе-долу излиза на месец на човек който пуши кутия за 2 3 дни и бихте ли препоръчали някаква цигара :dunno: весели празници :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 320i

Мнение от bimer » 25 Дек 2012, 15:52

chucky написа:Добре и в крайна сметка колко горе-долу излиза на месец на човек който пуши кутия за 2 3 дни и бихте ли препоръчали някаква цигара :dunno: весели празници :)

пушех по 1-2 кутии на ден (7.50 лв.средно) за 10 дни давам 75лв.сега съм на ел цигара и изпарявам около 2мл. на ден никотинова течност 24-ка (засища ми никотина 18-ката ми е слаба).ел.цигарата ми е с долно зареждане за да си изпарявам и докато я зареждам 55лв.течност 20лв.общо 75 лв за 10 дни.вече съм избил ел.цигарата и отук нататък на всеки 10 дни ще съм напред с по 55 лева,докато не ми се скапе батерията и да си купя друга която струва грубо 45 лв.сега започнах даже и да си забърквам течности с база при което цената пада още много по надолу.

препоръчвам ти да си вземеш батерия 900-1000 с картомаизер (атомаизерите са проблемни и не ги препоръчват).никотиновата течност гледаи да е на VG основа тя не дразни толкова гърлото както е споменал колегата по горе за PG основа.вкусовете вече са по преценка всеки различно харесва и не мога да ти кажа какво да си вземеш.

тази фирма innovation.bg не ти я препоръчвам макар че и моята е от там,но като я сравня с ел цигарите от другите фирми е на светлинни години назад.но в никакъв случай не си купувай от разни сайтчета където са на малко по евтини но без гаранция.от магазин поне имаш 2-3 месеца гаранция.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 25 Дек 2012, 18:28

Някои вече предлагат дори 1 година гаранция за батериите :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 25 Дек 2012, 19:10

Колеги, има ли ментета вече от батериите?В "Продавалник" продават батерии по 11-20 лв. , а в лиценз.магазин на "Ego" са по 38-40 лв.!???Някой купувал ли е оттам, дали са читави?
Трябва да си взимам по-голяма батерия, че ми писна да зареждам малката(650 мАh) почти по 2 пъти на ден! :confused:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от HowDouWantit » 25 Дек 2012, 19:28

Аз първо си купих комплект от две цигари EGO T който бяха обявени като 1100 или 1000 mAh изкараха по една седмица и двете се скапаха по един и същи начин ,кабелчето за + което отива на платката на батерията по някаква причина се беше прекъснало .. и до там ,а батерията беше 900 mAh :D ,така ,че по добре не рискувай с такава батерия ,купи си на Joyetech 1000 или там 1100 mAh им бяха батериите и не се вкарвай във излишни филми ... както Моллов спомена вече предлагат и по една година гаранция което е меко казано супер!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B28

Мнение от sappa » 25 Дек 2012, 19:44

HowDouWantit написа:...така ,че по добре не рискувай с такава батерия ,купи си на Joyetech 1000 или там 1100 mAh им бяха батериите и не се вкарвай във излишни филми...

правилният избор
"Две неща са безгранични на този свят - вселената и човешката глупост, като за вселената не съм много сигурен..."

'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 25 Дек 2012, 19:49

:yes:
Мда, така ще направя, да не стане после-евтиното излиза скъпо!
Направи ми впечатление, че на снимките в "Продавалник", изглеждат абсолютно същите, но такава разлика в цената!???
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от HowDouWantit » 25 Дек 2012, 20:10

Едно е снимка ,съвсем друго да го видиш на живо и след 2 седмици да има :banghead:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 25 Дек 2012, 20:45

Привет отново в темата.
Един от подаръците от Дядо Коледа бе eGo-U с Dekang 18mg Vapor flavor. Идея нямам каква цена е и колко е надеждна, но след като е подарък, не съм и търсил. Та днес цял ден я разучавам и надувам мущука :mhihi: но като че ли ми идва леко силна и със странен, доста по-различен вкус от обикновената цигара (по принцип пуша по 1 кутия на ден бЕло Виктори), та се чудя дали е от течността или толко' си може :dunno:
И понеже ми дойде само с usb зарядно, ще е проблем ли ако всеки ден се зарежда по 8-12 часа или ще е по-добре, както някъде прочетох - само първия път толкова много, после по 4-5 ?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата