Фейс лифт стопове ъпгрейд?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- G.D
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw e39m57б30 е36 кабрио м52б28
- Мечтае да кара: TVR SAGARIS
Re: Фейс лифт стопове ъпгрейд?
Продължение
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
живей бавно,умирай бързо,бъди красив труп.
- G.D
- кандидат ентусиаст
-
Продължение 2
Съпротивленията се слагат,не да ти спрат модула да пищи за изгоряла крушка,ами,за да ти не изгорят диодите на стопа,за това си ги остави на 5 вата,а чека се маха/поне моя го махнах/ с бмв скенер.Става и със навкодера също.
- G.D
- кандидат ентусиаст
-
Продължение 3 очаквайте 2-ри сезон скоро само по BMW pоwer Bg. защото при мен е 1:15 при вас 3:15 и не.мисля, че някой ще свъзва стопове по тва време!
до 2-ри сезон Ел.

- G.D
- кандидат ентусиаст
-
това го зная,мерси все пак ама не вотажа а ампеража обива дидите а до колкото четох не трябва да бъде повече от 100 ,а някво съпротивление за тоя чек да ти идва на акъла, че тука в англиа само да ти вкарат буксата и си 40паунда на зад: ДСъпротивленията се слагат,не да ти спрат модула да пищи за изгоряла крушка,ами,за да ти не изгорят диодите на стопа,за това си ги остави на 5 вата,а чека се маха/поне моя го махнах/ с бмв скенер.Става и съснавкодерасъщо.
- G.D
- кандидат ентусиаст
-
Ние имаме бмв скенер. Самоче каква версия
ти е програмата. Наща е 1.36 става ли със нея?
ти е програмата. Наща е 1.36 става ли със нея?
G.D написа:това го зная,мерси все пак ама не вотажа а ампеража обива дидите а до колкото четох не трябва да бъде повече от 100 ,а някво съпротивление за тоя чек да ти идва на акъла, че тука в англиа само да ти вкарат буксата и си 40паунда на зад: ДСъпротивленията се слагат,не да ти спрат модула да пищи за изгоряла крушка,ами,за да ти не изгорят диодите на стопа,за това си ги остави на 5 вата,а чека се маха/поне моя го махнах/ с бмв скенер.Става и съснавкодерасъщо.
Ами,по назад в темата/или беше в друга тема/не помня,добавят крушка към кабела на диодите,която естествено осветява багажника,за да не пищи чека,но на мен това решение ми изглеждаше доста селска проявява/моля хората да не приемат израза буквално/ и за това се насочих да изключа чека от лайт модула.
ПП Мисля,че и със 1.36 ще стане.Аз съм със 1.4,но само и единствено поради факта,че нямам ком порт на лаптопа/1.36 е през ком порт/.
ПП2 Като имате сканера,не знам защо още не сте го пробвали.По принцип е елементарно.Като зареди програмата отиваш на меню - LCM ,като го зареди щракаш отстрани на coding data,след това light coding и търсиш в менютата tail lights,махаш отметката му,най отдолу натискаш write и си готов.Знам,че щеше да е по добре с картинки,а и карам по памет,но не мога да заредя менютата на програмата без да съм закачил колата.
- G.D
- кандидат ентусиаст
-
Е браво! Спести ми много главоболия е за това бг форума е н1мерси мерси много

- G.D
- кандидат ентусиаст
-
Малко проблемче, на версия 1.36 няма под меню coding date ако имаш Пп 2 версията да ми я пратиш ще съм ти много благодарен.Ние имаме
версия е от 2005г.мисля, че следващата е 2007г.
версия е от 2005г.мисля, че следващата е 2007г.
- svetlio_87
- Потребител
-
- Кара: BMW E39
- Мечтае да кара: E39 M
колеги моля ви помагаите.единият ми стоп взе да свети много много слабо.почти незабележимо.имат ли някакав ремонт тези стопове 

Пали гуми не душата си!!!
Колеги Можете ли да ми напишете точно как се поставят фейс лифт стопове! двата кабела за габарита на единия за диодите ли се вързва! и дали трябва да се слага нещо за променлив ток.Питам така зашото някой колега може да ми напише всичко точка по точка и не да търся из темите
balkonsky написа:Колеги Можете ли да ми напишете точно как се поставят фейс лифт стопове! двата кабела за габарита на единия за диодите ли се вързва! и дали трябва да се слага нещо за променлив ток.Питам така зашото някой колега може да ми напише всичко точка по точка и не да търся из темите
Не из темите,а из тази тема и до колкото си спомням/без да прелиствам/,на 1 или 2 страница имаше схемата на връзване,жица по жица.
ПП само 13 страници са все пак!!!
ПП2 Ето: http://www.bmwdiy.info/celis-rear/index.html .............
КОЛЕГИ някой да ми помогне монтирах си фейс лифт стопове но на бмв 1998 двата кабела на габарита ги свързах към диодите на новия стоп без съпротивления. и диодите си светят добре но от време на време ми се включваха стоповете без да съм натискал, след това ми изгоря стоп машинката колата е автоматик. Някой може ли да ми каже какво да направя да плюс това ходих с бмв скенер ми казаха че моя лайт модул не подлежи на манипулиране и че трябва да го сменя заштото не могат да ми махнат отметките.така някой може ли да ми каже точно как да се свържат модулите и какви трябва да са те и от къде да ги купя или резистори заштото всички пишат различни неща! и кой кабел трябва да свържа за модулите! Големи проблеми ужас плссс помогнете!
- plam81
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 2.5ТДС->330D Automat Tourin
- Мечтае да кара: М5
G.D написа:абе пичове!вече смених едни от ибей,депо супер само махам и монтирам изглеждат супер ,лентите на габарита не изглеждат доста добре,ама исках да ги сложа на другото бмв .ама докато ги стягах се пукнаха като майска роза75 паунда нови ..после си купих втора ръка оригинални фейст лифтови ,ама х**,не са били толко лесни за монтиране. ВЪПРОСА МИ Е ГАБАРИТА МИ НА НОВИЯ СТОП НА КОЛКО ВОЛТА 6-10 ИЛИ 12
КАКТО Е ОБЯСНИЛ КОЛЕГАТА МОИА ВИД СА 12,което означава,че нетрябва да слагам резистори,ама ако ми изгорят да хвърля поредните стопове(вече мога да ви направя снимка на всички оригинални стопове на тва бмв )
От тази снимка както е показано така ли си остават нещата.., че купих едни с 2кабела във всеки стоп като първия вид да знам дали им трябват тия залагалки под резервната гума който са.
Имам и преходна букса, ама не светват?
Ми брато може вече да си ги окотил задължително се слагат резистори както го е описал колегата Преслав иначе им праиш барбекю на стоповете няма значение дали са с 2 3 5 или 10 кабела и моите са с 2 и трябваше да ги вържа така.