Фейс лифт стопове ъпгрейд?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e39m57б30 е36 кабрио м52б28
Мечтае да кара: TVR SAGARIS

Re: Фейс лифт стопове ъпгрейд?

Мнение от G.D » 14 Мар 2012, 2:23

Продължение
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
живей бавно,умирай бързо,бъди красив труп.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от G.D » 14 Мар 2012, 2:48

Продължение 2

ентусиаст
Аватар

Мнение от kalingk » 14 Мар 2012, 2:52

Съпротивленията се слагат,не да ти спрат модула да пищи за изгоряла крушка,ами,за да ти не изгорят диодите на стопа,за това си ги остави на 5 вата,а чека се маха/поне моя го махнах/ с бмв скенер.Става и със навкодера също.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от G.D » 14 Мар 2012, 3:19

Продължение 3 очаквайте 2-ри сезон скоро само по BMW pоwer Bg. защото при мен е 1:15 при вас 3:15 и не.мисля, че някой ще свъзва стопове по тва време! :wave: до 2-ри сезон Ел.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от G.D » 14 Мар 2012, 3:34

Съпротивленията се слагат,не да ти спрат модула да пищи за изгоряла крушка,ами,за да ти не изгорят диодите на стопа,за това си ги остави на 5 вата,а чека се маха/поне моя го махнах/ с бмв скенер.Става и съснавкодерасъщо.
това го зная,мерси все пак ама не вотажа а ампеража обива дидите а до колкото четох не трябва да бъде повече от 100 ,а някво съпротивление за тоя чек да ти идва на акъла, че тука в англиа само да ти вкарат буксата и си 40паунда на зад: Д

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от G.D » 23 Мар 2012, 21:25

Ние имаме бмв скенер. Самоче каква версия
ти е програмата. Наща е 1.36 става ли със нея?

ентусиаст
Аватар

Мнение от kalingk » 23 Мар 2012, 22:18

G.D написа:
Съпротивленията се слагат,не да ти спрат модула да пищи за изгоряла крушка,ами,за да ти не изгорят диодите на стопа,за това си ги остави на 5 вата,а чека се маха/поне моя го махнах/ с бмв скенер.Става и съснавкодерасъщо.
това го зная,мерси все пак ама не вотажа а ампеража обива дидите а до колкото четох не трябва да бъде повече от 100 ,а някво съпротивление за тоя чек да ти идва на акъла, че тука в англиа само да ти вкарат буксата и си 40паунда на зад: Д

Ами,по назад в темата/или беше в друга тема/не помня,добавят крушка към кабела на диодите,която естествено осветява багажника,за да не пищи чека,но на мен това решение ми изглеждаше доста селска проявява/моля хората да не приемат израза буквално/ и за това се насочих да изключа чека от лайт модула.
ПП Мисля,че и със 1.36 ще стане.Аз съм със 1.4,но само и единствено поради факта,че нямам ком порт на лаптопа/1.36 е през ком порт/.
ПП2 Като имате сканера,не знам защо още не сте го пробвали.По принцип е елементарно.Като зареди програмата отиваш на меню - LCM ,като го зареди щракаш отстрани на coding data,след това light coding и търсиш в менютата tail lights,махаш отметката му,най отдолу натискаш write и си готов.Знам,че щеше да е по добре с картинки,а и карам по памет,но не мога да заредя менютата на програмата без да съм закачил колата.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от G.D » 31 Мар 2012, 1:46

Е браво! Спести ми много главоболия е за това бг форума е н1мерси мерси много
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от G.D » 02 Апр 2012, 18:27

Малко проблемче, на версия 1.36 няма под меню coding date ако имаш Пп 2 версията да ми я пратиш ще съм ти много благодарен.Ние имаме
версия е от 2005г.мисля, че следващата е 2007г.

Потребител
Аватар
Кара: BMW E39
Мечтае да кара: E39 M

Мнение от svetlio_87 » 20 Окт 2012, 18:19

колеги моля ви помагаите.единият ми стоп взе да свети много много слабо.почти незабележимо.имат ли някакав ремонт тези стопове :cry:
Пали гуми не душата си!!!

Потребител
Аватар

Мнение от balkonsky » 01 Дек 2012, 8:42

Колеги Можете ли да ми напишете точно как се поставят фейс лифт стопове! двата кабела за габарита на единия за диодите ли се вързва! и дали трябва да се слага нещо за променлив ток.Питам така зашото някой колега може да ми напише всичко точка по точка и не да търся из темите

ентусиаст
Аватар

Мнение от kalingk » 01 Дек 2012, 18:07

balkonsky написа:Колеги Можете ли да ми напишете точно как се поставят фейс лифт стопове! двата кабела за габарита на единия за диодите ли се вързва! и дали трябва да се слага нещо за променлив ток.Питам така зашото някой колега може да ми напише всичко точка по точка и не да търся из темите

Не из темите,а из тази тема и до колкото си спомням/без да прелиствам/,на 1 или 2 страница имаше схемата на връзване,жица по жица.
ПП само 13 страници са все пак!!!
ПП2 Ето: http://www.bmwdiy.info/celis-rear/index.html .............

Потребител
Аватар

Мнение от balkonsky » 07 Дек 2012, 11:24

КОЛЕГИ някой да ми помогне монтирах си фейс лифт стопове но на бмв 1998 двата кабела на габарита ги свързах към диодите на новия стоп без съпротивления. и диодите си светят добре но от време на време ми се включваха стоповете без да съм натискал, след това ми изгоря стоп машинката колата е автоматик. Някой може ли да ми каже какво да направя да плюс това ходих с бмв скенер ми казаха че моя лайт модул не подлежи на манипулиране и че трябва да го сменя заштото не могат да ми махнат отметките.така някой може ли да ми каже точно как да се свържат модулите и какви трябва да са те и от къде да ги купя или резистори заштото всички пишат различни неща! и кой кабел трябва да свържа за модулите! Големи проблеми ужас плссс помогнете!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 2.5ТДС->330D Automat Tourin
Мечтае да кара: М5

Мнение от plam81 » 22 Дек 2012, 22:08

G.D написа:абе пичове!вече смених едни от ибей,депо супер само махам и монтирам изглеждат супер ,лентите на габарита не изглеждат доста добре,ама исках да ги сложа на другото бмв .ама докато ги стягах се пукнаха като майска роза :cry: 75 паунда нови ..после си купих втора ръка оригинални фейст лифтови ,ама х**,не са били толко лесни за монтиране. ВЪПРОСА МИ Е ГАБАРИТА МИ НА НОВИЯ СТОП НА КОЛКО ВОЛТА 6-10 ИЛИ 12 Изображение КАКТО Е ОБЯСНИЛ КОЛЕГАТА МОИА ВИД СА 12,което означава,че нетрябва да слагам резистори,ама ако ми изгорят да хвърля поредните стопове(вече мога да ви направя снимка на всички оригинални стопове на тва бмв )

От тази снимка както е показано така ли си остават нещата.., че купих едни с 2кабела във всеки стоп като първия вид да знам дали им трябват тия залагалки под резервната гума който са.
Имам и преходна букса, ама не светват?
ИзображениеИзображение

Гуми и Джанти предимно за БМВ
Тел. 0885267795

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39

Мнение от braina » 22 Дек 2012, 22:19

Ми брато може вече да си ги окотил задължително се слагат резистори както го е описал колегата Преслав иначе им праиш барбекю на стоповете няма значение дали са с 2 3 5 или 10 кабела и моите са с 2 и трябваше да ги вържа така.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E39