Въпрос преминаване от АГУ на ГИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- player123
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е91
Въпрос преминаване от АГУ на ГИ
Здравейте колеги, колата ми е е36 318ис купе м42 с АГУ и досега 2 години карам на г/д висок разход градско м/у 12-16 а извън града около 10 винаги дава и колата върви г/д добре та се заговорих с един майстор който ми обесняваше ,че ако съм сложел ГИ колата щяла да се отпуши доста и на газ и на бензин защото плочката на газта пречела на всмукването на горивото и каза че драстично ще се промени и разхода и вървенето.Аз колата я взех с АГУ и така си я карам обаче съм имал и проблеми доста та той предлага за 600 лева да я направи ГИ ако може да ми дадете някакви съвети ще съм много благодарен
ПС ще помоля колеги които ще говорят глупости и ще се базикат да подминат темата
Мерси предварително

ПС ще помоля колеги които ще говорят глупости и ще се базикат да подминат темата

- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кво му падне...
- Мечтае да кара: М6 G-power
Re: Въпрос преминаване от АГУ на ГИ
Няма за какво да ти се подиграваме. Винаги е по добре ГИ от АГУ ако можеш да си го позволиш и си сигурен в майстора че ще ти го направи като хората деиствай. Излишно е да се казва че цената е добра... 

- burnou7
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: без гражданска
- Мечтае да кара: e36 ///M
+1
Ако на бензин колата ти харчи по-малко от тези 12-16 с читав ГИ и хубави настройки разхода трябва да ти стане като на бензин +1-2 литра примерно,а вървежа 100% ще е по-хубав
Ако на бензин колата ти харчи по-малко от тези 12-16 с читав ГИ и хубави настройки разхода трябва да ти стане като на бензин +1-2 литра примерно,а вървежа 100% ще е по-хубав

- burnou7
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: без гражданска
- Мечтае да кара: e36 ///M
+1

- player123
- младши ентусиаст
-
нали 16 като я карам здраво и зимата най-големите студове иначе лятото 12-14 се върти той каза че ако съм сложел ГИ щяло да гори 10-11 понеже бил слагал на няколко ИС-ки
- teodorski
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 175Nm
Слагай и ти и двигателя ти ще сте по доволни
Няма да ти гърми и разхода ти в града ще е около 11л. А относно плочката проблема е че ти намалява дебита на въздуха.

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
абе това с разхода е относително и приказки от 1001 нощ , ако искаш да върви ще гори , ако не искаш няма да гори.
от АГуто ти ще остане самао бутилката и тръбата , даже аз бих сменил и тръбата .
И не слагай фобос бардолини бсм каргаз жетгаз и т.н.
, поне ако не искаш да се пиете често кафе с гЪзара 
от АГуто ти ще остане самао бутилката и тръбата , даже аз бих сменил и тръбата .
И не слагай фобос бардолини бсм каргаз жетгаз и т.н.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- don't be
- младши ентусиаст
-
- Кара: 466,5 см3 на цилиндър
- Мечтае да кара: Нормално
В такива сличай винаги си спомням думите на дадо . Неможе да си Як ,а да не ядеш
. Ако разхода ти и на бензин ти е 11-16 с това каране , няма как на газ да стане 2 литра отдоло . С ГИ ще върво по хубаво , ще си по доволен , разхода само ти можеш да си го видиш така да ти каже предварително никой неможе.

За милиони-няма закони.
- MCPO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 745d, 530d, 335d
- Мечтае да кара: Су-35
- Детайли за колата: - Е36 320i (SOLD)
- E46 330i BlackSapphire (stage 2) (SOLD)
- E46 330ci (SOLD)
- E46 330cd 400+ hp (SOLD)
- E65 745d 400+ hp
- E60 530d 300+ hp
- E92 335d (Stage 3)
Във всички случаи с ГИ ще върви повече, а разхода е относително дали ще падне.
"Силата не идва от физическия капацитет. Тя идва от неукротимата воля." - Ганди
BWM Team Dobrich - Just Cavalli
BWM Team Dobrich - Just Cavalli
- player123
- младши ентусиаст
-
Нали идеята идва в това,че агуто запушва притока на въздух а иската иска доста въздух за да върви и като го няма тя умира и на бензин и на газ 

- player123
- младши ентусиаст
-
- PREDATOR_318is
- младши ентусиаст
-
Колега аз вече минах през тази процедура и съм доста доволен. Разхода ми беше 10 навън (стана 8 - 8.5) градско не я засичам, но е около 12-13. Вървежа е по-добър и проблемите ги няма. Успех
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
player123 написа:Нали идеята идва в това,че агуто запушва притока на въздух а иската иска доста въздух за да върви и като го няма тя умира и на бензин и на газ
Нищо не запушва, да не е с диаметър 1см.

- player123
- младши ентусиаст
-
Мен ме интересува и вървенето защото в момента определено върви много зле и има огромна разлика с бензина ..
- DeYaN
- Потребител
-
- Кара: E36-318is coupe
Преди 3 години някъде имах е36 с М40В18 и бях с АГУ (доста доволен, без гърмежи, разликата във вървежа беше минимална, че да не кажа не я усещах) сега взех е36ИС и му сложих ГИ...
вървежа го бива но зависи на какво разстояние мислиш да използваш колата защото примерно на 30 градуса прехвърля от бензин на газ (30лв газ я горя + 50лв бензин
)и в това студено време на мен ми прехвърля точно преди да съм стигнал на работа и само паркирам на газ
сменях термостат но пак бавничко си загрява колицата... баща ми с обикновената газ след 100, 200 метра натиска копчето и си кара на газ... 
Съвет... стой си с АГУ ако караш на къси разстояния... ако пътуваш много ГИ

Съвет... стой си с АГУ ако караш на къси разстояния... ако пътуваш много ГИ
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2