Задава ли се тежка зима

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

задава ли се тежка зима

да
79
55%
не
65
45%

Общо гласове : 144
Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Re: Задава ли се тежка зима

Мнение от Kroki » 29 Ное 2012, 18:42

Ладата пали от четвърт :shock:
Но принципно е нещо подобно..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seven-eight » 29 Ное 2012, 20:30

аз се надявам и в Дания да завали малко сняг, ама едва ли. иначе на мен ми беше готино като се прибирах миналата зима в България. наистина е кофти с коловозите пред блоковете ама...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 30 Ное 2012, 11:47

Kroki написа:На мен пък ми хареса, когато беше -20..

Най-хубавото на тези температури е ,че доста вируси изчезват,колкото и да е странно - хората са по-здрави.

Аз пък искам и по-тежка да...толкова каране по планините не съм правил от 2007 година,когато на Витоша имаше сняг още на 12 септември и тогаза за първи път се качихме да правим глупости :mhihi:
Нека да има сняг а може и да не е -30...до -15 е ок ,пак е достатъчно да задържи снежеца :mhihi:
Но силно ме съмнява като миналата година,в София сякаш е на периоди от по 3-4 год :dunno:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

ентусиаст
Аватар
Кара: чайник

Мнение от sas_88 » 30 Ное 2012, 11:57

Gqbriel написа:

Най-хубавото на тези температури е ,че доста вируси изчезват,колкото и да е странно - хората са по-здрави.

Аз пък искам и по-тежка да...толкова каране по планините не съм правил от 2007 година,когато на Витоша имаше сняг още на 12 септември и тогаза за първи път се качихме да правим глупости :mhihi:
Нека да има сняг а може и да не е -30...до -15 е ок ,пак е достатъчно да задържи снежеца :mhihi:
Но силно ме съмнява като миналата година,в София сякаш е на периоди от по 3-4 год :dunno:

В София не е на периоди просто не го чистят, и всяка година ги изненадва първия сняг. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 30 Ное 2012, 12:04

sas_88 написа:
Gqbriel написа:

В София не е на периоди просто не го чистят, и всяка година ги изненадва първия сняг. :mhihi:

Това,пък ми е най-весело...почне ли да вали сериозно - вечерта като никой не чисти и айдеее на разходка...и пак 2008 и 2009 бяха мн слаби
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: без гражданска
Мечтае да кара: e36 ///M

Мнение от burnou7 » 30 Ное 2012, 12:42

Нека има снежец :driving: Само дано няма тия к*р*енски градуси 5 пред деня,-15 през нощта и сутрин ебаси поледиците :ranting:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 30 Ное 2012, 17:10

Миналата година купих чук и гек шейна на децата. Радост голяма, сняг, ама я излез да се пързаляш на близо -20. Издаянихме веднъжоколо 45 мин и айде в къщи. И това беше. Не е оферта този кучи студ. От -5 до -10 някак се ядва и понася и снега се задържа, ама оттам надолу вече не е fun. После пък изведнъж се стопля и снега отива в канала. Зимите не са това което бяха едно време... В Свищов бях студент през 1996, като ледяса улицата пред квартирата още през октомври, през април се разтопяваше. Сега, на 30.11 - 18 градуса е в Търговище. Есен било....Хубаво.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
Мечтае да кара: new BMW

Мнение от BAHKATA_TDI » 30 Ное 2012, 20:22

Зима, зима, колко да е зима останаха 3 месеца до март. Може и да ни се сторят много дълги тез 3 месеца ,но ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 30 Ное 2012, 20:46

Ми ненормално високи са температурите сега. И аз не искам кучи студ. Просто да завали и да седи под нулата :) И до април да отиде нямам против :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 30 Ное 2012, 22:27

Dirty M5 driveR написа:Ми ненормално високи са температурите сега. И аз не искам кучи студ. Просто да завали и да седи под нулата :) И до април да отиде нямам против :mhihi:

По спомен 2009-а на Коледа беше 20-а градуса :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 01 Дек 2012, 5:13

направило ли ви е впечатление, че всяка година като по часовник първия сняг е на 8ми декемрви или много близко до тази дата :conf:
залагам пак на 8ми тази година.

п.с. за софия говоря
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 01 Дек 2012, 18:35

steeN написа:направило ли ви е впечатление, че всяка година като по часовник първия сняг е на 8ми декемрви или много близко до тази дата
залагам пак на 8ми тази година.

Пияните студенти и Господ ги пази, като се натаралянкат и се натъркалят - да са на меко :OT:
Никой не мое ма връне на селу!

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 03 Дек 2012, 12:31

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 03 Дек 2012, 13:31

Хааайде де!!! :D
Изображение

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 03 Дек 2012, 14:30

Хайде честит първи сняг :)
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата