Задава ли се тежка зима
Модератор: Общи модератори
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Задава ли се тежка зима
Ладата пали от четвърт
Но принципно е нещо подобно..

Но принципно е нещо подобно..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
аз се надявам и в Дания да завали малко сняг, ама едва ли. иначе на мен ми беше готино като се прибирах миналата зима в България. наистина е кофти с коловозите пред блоковете ама...
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Kroki написа:На мен пък ми хареса, когато беше -20..
Най-хубавото на тези температури е ,че доста вируси изчезват,колкото и да е странно - хората са по-здрави.
Аз пък искам и по-тежка да...толкова каране по планините не съм правил от 2007 година,когато на Витоша имаше сняг още на 12 септември и тогаза за първи път се качихме да правим глупости

Нека да има сняг а може и да не е -30...до -15 е ок ,пак е достатъчно да задържи снежеца

Но силно ме съмнява като миналата година,в София сякаш е на периоди от по 3-4 год

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
Gqbriel написа:Kroki написа:На мен пък ми хареса, когато беше -20..
Най-хубавото на тези температури е ,че доста вируси изчезват,колкото и да е странно - хората са по-здрави.
Аз пък искам и по-тежка да...толкова каране по планините не съм правил от 2007 година,когато на Витоша имаше сняг още на 12 септември и тогаза за първи път се качихме да правим глупости![]()
Нека да има сняг а може и да не е -30...до -15 е ок ,пак е достатъчно да задържи снежеца![]()
Но силно ме съмнява като миналата година,в София сякаш е на периоди от по 3-4 год
В София не е на периоди просто не го чистят, и всяка година ги изненадва първия сняг.

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
sas_88 написа:Gqbriel написа:Kroki написа:На мен пък ми хареса, когато беше -20..
Аз пък искам и по-тежка да...толкова каране по планините не съм правил от 2007 година,когато на Витоша имаше сняг още на 12 септември и тогаза за първи път се качихме да правим глупости![]()
Нека да има сняг а може и да не е -30...до -15 е ок ,пак е достатъчно да задържи снежеца![]()
В София не е на периоди просто не го чистят, и всяка година ги изненадва първия сняг.
Това,пък ми е най-весело...почне ли да вали сериозно - вечерта като никой не чисти и айдеее на разходка...и пак 2008 и 2009 бяха мн слаби
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
- burnou7
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: без гражданска
- Мечтае да кара: e36 ///M
Нека има снежец
Само дано няма тия к*р*енски градуси 5 пред деня,-15 през нощта и сутрин ебаси поледиците 

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Миналата година купих чук и гек шейна на децата. Радост голяма, сняг, ама я излез да се пързаляш на близо -20. Издаянихме веднъжоколо 45 мин и айде в къщи. И това беше. Не е оферта този кучи студ. От -5 до -10 някак се ядва и понася и снега се задържа, ама оттам надолу вече не е fun. После пък изведнъж се стопля и снега отива в канала. Зимите не са това което бяха едно време... В Свищов бях студент през 1996, като ледяса улицата пред квартирата още през октомври, през април се разтопяваше. Сега, на 30.11 - 18 градуса е в Търговище. Есен било....Хубаво.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- BAHKATA_TDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
- Мечтае да кара: new BMW
Зима, зима, колко да е зима останаха 3 месеца до март. Може и да ни се сторят много дълги тез 3 месеца ,но ...
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Ми ненормално високи са температурите сега. И аз не искам кучи студ. Просто да завали и да седи под нулата
И до април да отиде нямам против 

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Dirty M5 driveR написа:Ми ненормално високи са температурите сега. И аз не искам кучи студ. Просто да завали и да седи под нулатаИ до април да отиде нямам против
По спомен 2009-а на Коледа беше 20-а градуса

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
направило ли ви е впечатление, че всяка година като по часовник първия сняг е на 8ми декемрви или много близко до тази дата 
залагам пак на 8ми тази година.
п.с. за софия говоря

п.с. за софия говоря
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
steeN написа:направило ли ви е впечатление, че всяка година като по часовник първия сняг е на 8ми декемрви или много близко до тази дата
Пияните студенти и Господ ги пази, като се натаралянкат и се натъркалят - да са на меко

Никой не мое ма връне на селу!
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Хайде честит първи сняг 

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!