до колегите с шумните генерации
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Metzeler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело с обратна дирекция
- Мечтае да кара: колело с предно предаване
до колегите с шумните генерации
Колеги тъй като съм с доста бучаща генерация и със сменен мотор ми е интересно да споделите имали ли сте проблем заради генерацията си ако е бучаща... мисълта ми е да не се заядат да ме карат и капак да дигам защото по талон съм 1.8ис а реално съм 2.5 и както ми е известно колегите от МВР не обичат мн мн бе ем вистите особенно 23-5 годишните и зора е да знам дали сега да легализирам колата или догодина напролет както съм запланувал да не ме издъни някой да ме накара да дигам капак,че ще стане забавно
- Gari
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60, 2006
- Мечтае да кара: Formula
- Детайли за колата: N52B25
Re: до колегите с шумните генерации
Колега, мен със старата ми кола, която не е БМВ са ме глобявали за шумна генерация.
Обясних, че крайното гърне е такова и съм си го купил от магазина...Обаче куката се заяде и ми писа 50 лева за неизправна шумозаглушителна уредба. Следващата стъпка била спиране от движение. Еми смених го гърнето и това е...
Обясних, че крайното гърне е такова и съм си го купил от магазина...Обаче куката се заяде и ми писа 50 лева за неизправна шумозаглушителна уредба. Следващата стъпка била спиране от движение. Еми смених го гърнето и това е...
Не искам много, искам всичко!
- joreto007
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4,4 е39
- Мечтае да кара: M5 E39
318is с права тръба и турбо гърне на края на и си давам газ на цариградско на метро после спирам и буркани
ООо яя какво става тука защо тая кола се 4ува на кръбовото отвори капак и тогава си бях редовен всичко ок мина и замина и от тогава по тиха кола с все по големи мотори
ООо яя какво става тука защо тая кола се 4ува на кръбовото отвори капак и тогава си бях редовен всичко ок мина и замина и от тогава по тиха кола с все по големи мотори

- Metzeler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело с обратна дирекция
- Мечтае да кара: колело с предно предаване
joreto007 написа:318is с права тръба и турбо гърне на края на и си давам газ на цариградско на метро после спирам и буркани
точно тва ме притеснява.. да не ме спрат от движение преди да е легализирам с новия мотор..
Metzeler написа:.....
ако привличаш внимание е нормално да им влезнеш в полезрението

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Ти сериозно ли питаш, дали ще имаш проблем ако си с права тръба и крайно гърне ??? Хора мислете малко преди да пишете, па и не е лошо закона да прочетеш, щото май не си
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
6 мнения
• Страница 1 от 1