до колегите с шумните генерации

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колело с обратна дирекция
Мечтае да кара: колело с предно предаване

до колегите с шумните генерации

Мнение от Metzeler » 22 Ное 2012, 22:39

Колеги тъй като съм с доста бучаща генерация и със сменен мотор ми е интересно да споделите имали ли сте проблем заради генерацията си ако е бучаща... мисълта ми е да не се заядат да ме карат и капак да дигам защото по талон съм 1.8ис а реално съм 2.5 и както ми е известно колегите от МВР не обичат мн мн бе ем вистите особенно 23-5 годишните и зора е да знам дали сега да легализирам колата или догодина напролет както съм запланувал да не ме издъни някой да ме накара да дигам капак,че ще стане забавно

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е60, 2006
Мечтае да кара: Formula
Детайли за колата: N52B25

Re: до колегите с шумните генерации

Мнение от Gari » 22 Ное 2012, 22:52

Колега, мен със старата ми кола, която не е БМВ са ме глобявали за шумна генерация.
Обясних, че крайното гърне е такова и съм си го купил от магазина...Обаче куката се заяде и ми писа 50 лева за неизправна шумозаглушителна уредба. Следващата стъпка била спиране от движение. Еми смених го гърнето и това е...
Не искам много, искам всичко!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 4,4 е39
Мечтае да кара: M5 E39

Мнение от joreto007 » 22 Ное 2012, 22:54

318is с права тръба и турбо гърне на края на и си давам газ на цариградско на метро после спирам и буркани

ООо яя какво става тука защо тая кола се 4ува на кръбовото отвори капак и тогава си бях редовен всичко ок мина и замина и от тогава по тиха кола с все по големи мотори
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колело с обратна дирекция
Мечтае да кара: колело с предно предаване

Мнение от Metzeler » 22 Ное 2012, 22:56

joreto007 написа:318is с права тръба и турбо гърне на края на и си давам газ на цариградско на метро после спирам и буркани

ООо яя какво става тука защо тая кола се 4ува на кръбовото отвори капак и тогава си бях редовен всичко ок мина и замина и от тогава по тиха кола с все по големи мотори

точно тва ме притеснява.. да не ме спрат от движение преди да е легализирам с новия мотор..

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 23 Ное 2012, 0:19

Metzeler написа:.....

ако привличаш внимание е нормално да им влезнеш в полезрението ;)

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 23 Ное 2012, 0:59

Ти сериозно ли питаш, дали ще имаш проблем ако си с права тръба и крайно гърне ??? Хора мислете малко преди да пишете, па и не е лошо закона да прочетеш, щото май не си
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Назад към Извън Темата