Търся майстор за диагностика на Е38 735и.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
Търся майстор за диагностика на Е38 735и.
Здравейте.
Търся майстор за диагностика на Е38 735и: http://www.cars.bg/u849014
Колата е в София, кв. Бояна, но е без номера и не може да пътува така.
Моля, пишете ми с какъв софтуер разполагате, ще можете ли да направите цялостен преглед и каква ви е офертата.
Става въпрос за дните до Неделя.
Също така аз мога да ви взема с моята кола, да ви закарам до там и да ви върна.
Поздрави.
(Надявам се, това да е правилното място за темата, ако не, моля да се премести, а да не се трие. Благодаря.)
Търся майстор за диагностика на Е38 735и: http://www.cars.bg/u849014
Колата е в София, кв. Бояна, но е без номера и не може да пътува така.
Моля, пишете ми с какъв софтуер разполагате, ще можете ли да направите цялостен преглед и каква ви е офертата.
Става въпрос за дните до Неделя.
Също така аз мога да ви взема с моята кола, да ви закарам до там и да ви върна.
Поздрави.
(Надявам се, това да е правилното място за темата, ако не, моля да се премести, а да не се трие. Благодаря.)
4 8 15 16 23 42
- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d
Re: Търся майстор за диагностика на Е38 735и.
Да използвам темата на колегата и да попитам , някой купувал ли е автомобили от въпросния човек , понеже съм забелязал , че внася доста БМВ-та , предимно 7ма серия . Какво е състоянието на автомобилите , понеже цените са доста привлекателни ?
- chernobila
- младши ентусиаст
-
- Кара: мечтата на живота си
- Мечтае да кара: е38 с евтино гориво
Колега кажи нещо за автомобила!Читав ли е....човека коректен ли е?
- mystvd
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E66 760Li
- Мечтае да кара: BMW E66 760Li
AngelG написа:Да използвам темата на колегата и да попитам , някой купувал ли е автомобили от въпросния човек , понеже съм забелязал , че внася доста БМВ-та , предимно 7ма серия . Какво е състоянието на автомобилите , понеже цените са доста привлекателни ?
Аз аз аз си взех моята 740i от въпросният човек и съм много доволен моята е внесена от Австрия тук там по праговете има ръждичка ама не е болка за умиране за 100 лева ми я оправят(ама това е друга тема).Макар,че за моята чаках 2 седмици даже на човека дадох 10 % аванс разбира се със договор и съм много доволен ако за напред реша да си взема от него.Не съм много сигурен,но мисля,че повечето му седмици са от Австрия.

- 4i4o Mitko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е38
- Мечтае да кара: вече не мечтае
- Детайли за колата: е38 728iA
AngelG написа:Да използвам темата на колегата и да попитам , някой купувал ли е автомобили от въпросния човек , понеже съм забелязал , че внася доста БМВ-та , предимно 7ма серия . Какво е състоянието на автомобилите , понеже цените са доста привлекателни ?
Човека се занимава основно с внос на е38 от Австрия и други автомобили по заявка. И аз закупих моето от него и мога да кажа че съм доволен. Състоянието като цяло си е като на 13-14 годишни автомобили

Единсвеното гадно е, че колите които вкарва са без номера и не могат да се закарат до сервиз и трябва да си заведеш някой да им направи диагностика. А и както колегата е писал и при мен има ръждички (явно австрийките си страдат от това) и ако това те дразни или ги оправяш впоследствие или търсиш германки

Надявам се да съм бил полезен

- kamen4o81
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 725tds;740i M62B44
mystvd написа:AngelG написа:Да използвам темата на колегата и да попитам , някой купувал ли е автомобили от въпросния човек , понеже съм забелязал , че внася доста БМВ-та , предимно 7ма серия . Какво е състоянието на автомобилите , понеже цените са доста привлекателни ?
Аз аз аз си взех моята 740i от въпросният човек и съм много доволен моята е внесена от Австрия тук там по праговете има ръждичка ама не е болка за умиране за 100 лева ми я оправят(ама това е друга тема).Макар,че за моята чаках 2 седмици даже на човека дадох 10 % аванс разбира се със договор и съм много доволен ако за напред реша да си взема от него.Не съм много сигурен,но мисля,че повечето му седмици са от Австрия.
Кога я взе колега и за колко ако не е тайна?
- mystvd
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E66 760Li
- Мечтае да кара: BMW E66 760Li
kamen4o81 написа:mystvd написа:AngelG написа:Да използвам темата на колегата и да попитам , някой купувал ли е автомобили от въпросния човек , понеже съм забелязал , че внася доста БМВ-та , предимно 7ма серия . Какво е състоянието на автомобилите , понеже цените са доста привлекателни ?
Кога я взе колега и за колко ако не е тайна?
Точно преди 1 година и 2 месеца за този това време да чукна на дърво освен масла,накладки нищо по сериозно не съм правил по нея а я взех за 4500 лева.
До предният колега да австрийките имат ръжда по колите,че хората хвърлят някакъв химикал зимата и затова се получавало така така са ми казвали.
Успех колега с колата

- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5

- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
9 мнения
• Страница 1 от 1