Търся майстор за диагностика на Е38 735и.

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Търся майстор за диагностика на Е38 735и.

Мнение от |`oTuH » 07 Ное 2012, 14:03

Здравейте.

Търся майстор за диагностика на Е38 735и: http://www.cars.bg/u849014

Колата е в София, кв. Бояна, но е без номера и не може да пътува така.

Моля, пишете ми с какъв софтуер разполагате, ще можете ли да направите цялостен преглед и каква ви е офертата.

Става въпрос за дните до Неделя.

Също така аз мога да ви взема с моята кола, да ви закарам до там и да ви върна.

Поздрави.

(Надявам се, това да е правилното място за темата, ако не, моля да се премести, а да не се трие. Благодаря.)
4 8 15 16 23 42

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d

Re: Търся майстор за диагностика на Е38 735и.

Мнение от AngelG » 08 Ное 2012, 23:48

Да използвам темата на колегата и да попитам , някой купувал ли е автомобили от въпросния човек , понеже съм забелязал , че внася доста БМВ-та , предимно 7ма серия . Какво е състоянието на автомобилите , понеже цените са доста привлекателни ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: мечтата на живота си
Мечтае да кара: е38 с евтино гориво

Мнение от chernobila » 09 Ное 2012, 19:32

Колега кажи нещо за автомобила!Читав ли е....човека коректен ли е?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E66 760Li
Мечтае да кара: BMW E66 760Li

Мнение от mystvd » 09 Ное 2012, 21:50

AngelG написа:Да използвам темата на колегата и да попитам , някой купувал ли е автомобили от въпросния човек , понеже съм забелязал , че внася доста БМВ-та , предимно 7ма серия . Какво е състоянието на автомобилите , понеже цените са доста привлекателни ?

Аз аз аз си взех моята 740i от въпросният човек и съм много доволен моята е внесена от Австрия тук там по праговете има ръждичка ама не е болка за умиране за 100 лева ми я оправят(ама това е друга тема).Макар,че за моята чаках 2 седмици даже на човека дадох 10 % аванс разбира се със договор и съм много доволен ако за напред реша да си взема от него.Не съм много сигурен,но мисля,че повечето му седмици са от Австрия.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е38
Мечтае да кара: вече не мечтае
Детайли за колата: е38 728iA

Мнение от 4i4o Mitko » 10 Ное 2012, 22:38

AngelG написа:Да използвам темата на колегата и да попитам , някой купувал ли е автомобили от въпросния човек , понеже съм забелязал , че внася доста БМВ-та , предимно 7ма серия . Какво е състоянието на автомобилите , понеже цените са доста привлекателни ?

Човека се занимава основно с внос на е38 от Австрия и други автомобили по заявка. И аз закупих моето от него и мога да кажа че съм доволен. Състоянието като цяло си е като на 13-14 годишни автомобили ;) Ако ти хареса някоя по снимките - отиваш, гледаш, пробваш дали работи всичко, диагностика и ако цената те устройва...имаш си е38 :yes:
Единсвеното гадно е, че колите които вкарва са без номера и не могат да се закарат до сервиз и трябва да си заведеш някой да им направи диагностика. А и както колегата е писал и при мен има ръждички (явно австрийките си страдат от това) и ако това те дразни или ги оправяш впоследствие или търсиш германки :)

Надявам се да съм бил полезен :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e38 725tds;740i M62B44

Мнение от kamen4o81 » 11 Ное 2012, 1:00

mystvd написа:

Аз аз аз си взех моята 740i от въпросният човек и съм много доволен моята е внесена от Австрия тук там по праговете има ръждичка ама не е болка за умиране за 100 лева ми я оправят(ама това е друга тема).Макар,че за моята чаках 2 седмици даже на човека дадох 10 % аванс разбира се със договор и съм много доволен ако за напред реша да си взема от него.Не съм много сигурен,но мисля,че повечето му седмици са от Австрия.

Кога я взе колега и за колко ако не е тайна?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E66 760Li
Мечтае да кара: BMW E66 760Li

Мнение от mystvd » 11 Ное 2012, 9:14

kamen4o81 написа:
mystvd написа:

Кога я взе колега и за колко ако не е тайна?

Точно преди 1 година и 2 месеца за този това време да чукна на дърво освен масла,накладки нищо по сериозно не съм правил по нея а я взех за 4500 лева.

До предният колега да австрийките имат ръжда по колите,че хората хвърлят някакъв химикал зимата и затова се получавало така така са ми казвали.

Успех колега с колата :bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 730 d
Мечтае да кара: X5

Мнение от mpp82 » 11 Ное 2012, 12:37

:OT: да потвърдя за авсрийките,и аз съм в този клуб.Явно всички ще имаме ръждички.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5

Мнение от boris » 11 Ное 2012, 13:00

Аз нямам :mhihi:
Изображение

Назад към Е38