Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
За възстановяване това ->
http://www.silabg.com/bg/10783-SATURN-S ... -Form.html
или ако искаш хапове това:
http://www.silabg.com/bg/10801-SATURN-S ... Tabs-.html
Ползвам ги тези които са на прах, само че взимам разфасовка от 1кг., пия по 25-30 гр. дневно и възстановяването е страхотно. Тренирам 6 дена в седмицата
http://www.silabg.com/bg/10783-SATURN-S ... -Form.html
или ако искаш хапове това:
http://www.silabg.com/bg/10801-SATURN-S ... Tabs-.html
Ползвам ги тези които са на прах, само че взимам разфасовка от 1кг., пия по 25-30 гр. дневно и възстановяването е страхотно. Тренирам 6 дена в седмицата

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Коя добавка най-много може да повдигне белтъчния синтез ?
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
ditko1 написа:Коя добавка най-много може да повдигне белтъчния синтез ?
От добавките най добрия ефект е от Animal M-stak,но все пак е добавка и не очаквай чудеса

Приемай и доволни количества протеин !
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
какво ще кажете за ходенето пеш -4/5 км на ден/през ден (нетренировъчен например)?
доколкото съм чел старата школа беше категорично против,че много се топи мускула от това

доколкото съм чел старата школа беше категорично против,че много се топи мускула от това

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Bogat-Beden написа:какво ще кажете за ходенето пеш -4/5 км на ден/през ден (нетренировъчен например)?![]()
От ходене да топиш мускул.... това за първи път го чувам, ако правиш кардио всеки ден за максимално изчистване + добра храна и някоя друга добавка ще свалиш минимално от мускула но ще изглежда много по-добре, като няма слой мазнина. Та според мен точно ходенето да топи мускула.

П.п По тази логика ако един зарибен фитнес маняк ходи всеки ден до работата си с колелото или просто обича да кара, това означава че винаги ще си седи сух?

HackeD написа:
От ходене да топиш мускул.... това за първи път го чувам, ако правиш кардио всеки ден за максимално изчистване + добра храна и някоя друга добавка ще свалиш минимално от мускула но ще изглежда много по-добре, като няма слой мазнина. Та според мен точно ходенето да топи мускула.
П.п По тази логика ако един зарибен фитнес маняк ходи всеки ден до работата си с колелото или просто обича да кара, това означава че винаги ще си седи сух?
Я пак

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
vlad0 написа:
Я пакразгледай малко снимки на спринтьор 100m и атлет на 5000м бягане. Ще ми обясниш ли защо така?
Да да просто съм забравил да спомена, че трябва да се прави на спринтове.

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
latrel написа:Аман от непълнолетни атлети разбирачи
Кажи как се прави тогава бе разбирач?

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Спринтовите дисциплини са далеч от кардиото, дори 400м не е кардио тренировка.
От друга страна за мен един атлет трябва да е комплексен тогава, когато не е професионален спортист и работата не му е да тича на 100, 400 или 10 000 метра.
За това ми харесва кросфита- сила, издръжливост, гъвкавост, баланс.. всичко в едно. Твърде показателно е как един добре трениран фитнес манияк може да си повърне червата след един сравнително прост кросфит комплекс със собствено тегло.
От друга страна за мен един атлет трябва да е комплексен тогава, когато не е професионален спортист и работата не му е да тича на 100, 400 или 10 000 метра.
За това ми харесва кросфита- сила, издръжливост, гъвкавост, баланс.. всичко в едно. Твърде показателно е как един добре трениран фитнес манияк може да си повърне червата след един сравнително прост кросфит комплекс със собствено тегло.
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Имам въпрос. Започнах за сефте да ходя сериозно на зала (не пропускам дни, имам хранителен режим) и притеснението ми е следното: При тренировките за гърди, бицепс и трицепс усещам нечовешко нацепване, докато гърба и рамото не ги усещам изобщо. Това нормално ли е или бъркам някъде?
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
Два варианта или претренирваш гърдите и ръцете, а гърба и рамото не ги натоварваш толкова много и затова не ги усещаш, нека минат още 1-2 седмици да минат по една-две мускулни трески на всеки мускул и би трябвало всичко да тръгне добре.
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Spit-Fire написа:Имам въпрос. Започнах за сефте да ходя сериозно на зала (не пропускам дни, имам хранителен режим) и притеснението ми е следното: При тренировките за гърди, бицепс и трицепс усещам нечовешко нацепване, докато гърба и рамото не ги усещам изобщо. Това нормално ли е или бъркам някъде?
Аз усещам гърба само като вкарам мъртва тяга. Правя следните упражнения:
1. Вертикален скрипец широк хват зад врат 3х8
2. Хоризонтален скрипец тесен хват 3х8
3. Мъртва тяга 3х8
4. Гребане с щанга 3х8
5. Хоризонтален скрипец с тесен хват - 3х8
Ако съм изморен и изпусна мъртвата не усещам почти нищо на другия ден в гърба. Ще ми се да почна с набирания ама като правя по 3-4 чисти няма много смисъл май.
ПП: След гърба вкарвам 3 упражнения за трицепс и тва е за тоя ден.
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Мене тяга ме е шубе да правя заради кръста и моите упражнения са:
набиране с тесен подхват - колкото мога
горен скрипец широк хват зад врата
още едно дърпане на скрипец от стоеж (което доста усетих как плешката ми ще изскочи направо)
гребане с щанга от лег
набиране с тесен подхват - колкото мога
горен скрипец широк хват зад врата
още едно дърпане на скрипец от стоеж (което доста усетих как плешката ми ще изскочи направо)
гребане с щанга от лег
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.