Киномания

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Re: Киномания

Мнение от ///Maximalniq » 26 Окт 2012, 21:15

b00st написа:Изображение
http://www.imdb.com/title/tt1568346/
препоръчвам

:yes: :yes: :yes: Много интересен филм, актьорската игра леко не ми хареса, с изключение на Даниел Крейг ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 26 Окт 2012, 23:54

новия Бонд е много добър, по-добър от предишния.... сега се връщам от арена-та и съм изкефен много.
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E46 N57 XD
Мечтае да кара: E60 535d
Детайли за колата: Електрокар с шест цилиндъра

Мнение от auxx » 27 Окт 2012, 1:51

Механджията написа:новия Бонд е много добър, по-добър от предишния.... сега се връщам от арена-та и съм изкефен много.

+1 Определено си заслужава да се гледа на кино :yes:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 27 Окт 2012, 7:15

Аз ще пусна няколко които НЕ трябва да гледате... в смисъл не си губете времето точно с тези:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Legendary
Аватар
Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX

Мнение от MadChicken » 27 Окт 2012, 8:34

А може би не ...
Явно не ти понася комбинацията Тим Бъртън/Джони Деп и Адам Сандлър/Анди Самбърг :mhihi:
Филмите са ПРЕВЪЗХОДНИ според мен.
A Непобедимите 2 е ... забавно олд скуул екшън клише със старите екшън герои. Ако не очаквате нещо нечувано може би ще се забавлявате на Арни и Чък Норис разбира се :ok:
Only dead fish follow the stream...

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 27 Окт 2012, 10:05

Филмите не са нищо особено в нищо от тях. А за Експендебълс 2 си е олд скуул екшън спор няма (бат Сталоун точно такъв е искал да стане), с 2012 хумор, който на места беше детски. Претупани са много. Авенджърс е същата работа, вярно имаше няколко сценки на които се смях от сърце... но това беше, нищо повече. Лично мнение :bchug:

П.п. оп пропуснах адъм сандлър и "смешната комедия" - грам не се засмях никъде в целия филм- том и джери ще ме разсмеят много повече!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 27 Окт 2012, 10:32

за да не се засмее човек на That's my boy, трябва да е.... айде да не казвам, че ще има обидени

имам една молба към пишещите тук - ако един филм не покрие очакванията ви, може би проблемът не е във филма, затова просто мислете добре преди и след като изгледате нещо и коментирате тук

непобедимите 2 - старите муцуни с тежкарски лафове и много екшън - това ми бяха очавканията и 100% се покриха
that's my boy - уникални простотии на всяка минута и абсурдни ситуации - отново това очаквах и пак 100%
тъмните сенки - очаквах изчанчен филм със онзи странен тип хумор, дето го няма във филми като на адъм сандлър - и пак 100% покрити очаквания....
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 27 Окт 2012, 16:50

Изображение
никога не съм харесвал Ники Илиев-много посредствен актьор според мен,но филма е
Изображение
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 27 Окт 2012, 16:51

Механджията написа:за да не се засмее човек на That's my boy, трябва да е.... айде да не казвам, че ще има обидени

имам една молба към пишещите тук - ако един филм не покрие очакванията ви, може би проблемът не е във филма, затова просто мислете добре преди и след като изгледате нещо и коментирате тук

непобедимите 2 - старите муцуни с тежкарски лафове и много екшън - това ми бяха очавканията и 100% се покриха
that's my boy - уникални простотии на всяка минута и абсурдни ситуации - отново това очаквах и пак 100%
тъмните сенки - очаквах изчанчен филм със онзи странен тип хумор, дето го няма във филми като на адъм сандлър - и пак 100% покрити очаквания....

извинявай Марто,но и аз един път не се разсмях на този филм
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 27 Окт 2012, 20:07

Изображение

Те това много ме изненада и то приятно . Изгледах 4те излезли части наведнъж - адски добро е като за нискобюджетен игрален сериал . Всъщност изобщо не личи да е нискобюджетен . Повечето актьори са тинейджъри но се справят много добре . Участва джуклестата мома от Хангър Геймс :) Нещо което ми направо приятно впечатление е че най-после се видя във филм истински страх на хора от чудовища . Беше ми писнало , когато в тъмнината някакъв урод гони хората , те да се крият в ъгъла съвсем спокойно :mhihi: Е тук се наакаха от страх и им личеше (като на Уил Смит в "Аз Съм Легенда" )
Ако се кефите на сай-фай - това ще ви хареса :yes:

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 27 Окт 2012, 23:24

Механджията написа:непобедимите 2 - старите муцуни с тежкарски лафове и много екшън - това ми бяха очавканията и 100% се покриха

Леш отвсякъде ...
Гледаайте HAMILTON :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от r3s1s74nc3 » 29 Окт 2012, 4:12

acho.rs написа: Участва джуклестата мома от Хангър Геймс :) :

Как може да напишеш такава непроверена информация , заради теб за малко да си сваля да гледам 4-те серий , добре че погледнах трейлъра , за да видя че не е тя :D

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 29 Окт 2012, 8:39

r3s1s74nc3 написа:
acho.rs написа: Участва джуклестата мома от Хангър Геймс :) :

Как може да напишеш такава непроверена информация , заради теб за малко да си сваля да гледам 4-те серий , добре че погледнах трейлъра , за да видя че не е тя :D

Хахахахха
Механджията написа:за да не се засмее човек на That's my boy, трябва да е.... айде да не казвам, че ще има обидени

Брат дай да си имаме уважението. Кой какво не му харесал си е за него, хора всякакви с всякакви интереси и разбирания. Не се опитвай да променяш наклона на хората с по-различно мнение от твоето, далеч няма да стигнеш. Хората не са коне с капаци , че като им кажа кой филм бил лош и те ще ме вземат мене за най-големия разбирач най-филми разбираш ли щото имам мнение и няма да го гледат. Молбата можеш да си я завреш айде да не казвам къде, че ще има обидени, щото ако интереса на един човек не покрие очакванията, може би проблема не е в него, затова мисли добре преди да коментираш по подобен начин. Можеше нормално да си кажеш мнението, а не да се правиш на интересен. Айде без лоши чувства :bchug:

Относно хубави филми за МЕН , препоръчвам :
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е21..Е28 и Е46
Мечтае да кара: лагерна количка

Мнение от ZARAZA » 29 Окт 2012, 21:15

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар