Киномания
Модератор: Общи модератори
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Re: Киномания

- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
новия Бонд е много добър, по-добър от предишния.... сега се връщам от арена-та и съм изкефен много.
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- auxx
- Потребител
-
- Кара: E46 N57 XD
- Мечтае да кара: E60 535d
- Детайли за колата: Електрокар с шест цилиндъра
Механджията написа:новия Бонд е много добър, по-добър от предишния.... сега се връщам от арена-та и съм изкефен много.
+1 Определено си заслужава да се гледа на кино

Аз ще пусна няколко които НЕ трябва да гледате... в смисъл не си губете времето точно с тези:

- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
А може би не ...
Явно не ти понася комбинацията Тим Бъртън/Джони Деп и Адам Сандлър/Анди Самбърг
Филмите са ПРЕВЪЗХОДНИ според мен.
A Непобедимите 2 е ... забавно олд скуул екшън клише със старите екшън герои. Ако не очаквате нещо нечувано може би ще се забавлявате на Арни и Чък Норис разбира се
Явно не ти понася комбинацията Тим Бъртън/Джони Деп и Адам Сандлър/Анди Самбърг

Филмите са ПРЕВЪЗХОДНИ според мен.
A Непобедимите 2 е ... забавно олд скуул екшън клише със старите екшън герои. Ако не очаквате нещо нечувано може би ще се забавлявате на Арни и Чък Норис разбира се

Only dead fish follow the stream...
Филмите не са нищо особено в нищо от тях. А за Експендебълс 2 си е олд скуул екшън спор няма (бат Сталоун точно такъв е искал да стане), с 2012 хумор, който на места беше детски. Претупани са много. Авенджърс е същата работа, вярно имаше няколко сценки на които се смях от сърце... но това беше, нищо повече. Лично мнение 
П.п. оп пропуснах адъм сандлър и "смешната комедия" - грам не се засмях никъде в целия филм- том и джери ще ме разсмеят много повече!

П.п. оп пропуснах адъм сандлър и "смешната комедия" - грам не се засмях никъде в целия филм- том и джери ще ме разсмеят много повече!
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
за да не се засмее човек на That's my boy, трябва да е.... айде да не казвам, че ще има обидени
имам една молба към пишещите тук - ако един филм не покрие очакванията ви, може би проблемът не е във филма, затова просто мислете добре преди и след като изгледате нещо и коментирате тук
непобедимите 2 - старите муцуни с тежкарски лафове и много екшън - това ми бяха очавканията и 100% се покриха
that's my boy - уникални простотии на всяка минута и абсурдни ситуации - отново това очаквах и пак 100%
тъмните сенки - очаквах изчанчен филм със онзи странен тип хумор, дето го няма във филми като на адъм сандлър - и пак 100% покрити очаквания....
имам една молба към пишещите тук - ако един филм не покрие очакванията ви, може би проблемът не е във филма, затова просто мислете добре преди и след като изгледате нещо и коментирате тук
непобедимите 2 - старите муцуни с тежкарски лафове и много екшън - това ми бяха очавканията и 100% се покриха
that's my boy - уникални простотии на всяка минута и абсурдни ситуации - отново това очаквах и пак 100%
тъмните сенки - очаквах изчанчен филм със онзи странен тип хумор, дето го няма във филми като на адъм сандлър - и пак 100% покрити очаквания....
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

никога не съм харесвал Ники Илиев-много посредствен актьор според мен,но филма е

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Механджията написа:за да не се засмее човек на That's my boy, трябва да е.... айде да не казвам, че ще има обидени
извинявай Марто,но и аз един път не се разсмях на този филм
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Те това много ме изненада и то приятно . Изгледах 4те излезли части наведнъж - адски добро е като за нискобюджетен игрален сериал . Всъщност изобщо не личи да е нискобюджетен . Повечето актьори са тинейджъри но се справят много добре . Участва джуклестата мома от Хангър Геймс

Ако се кефите на сай-фай - това ще ви хареса

- zxsport
-
Механджията написа:непобедимите 2 - старите муцуни с тежкарски лафове и много екшън - това ми бяха очавканията и 100% се покриха
Леш отвсякъде ...
Гледаайте HAMILTON

- r3s1s74nc3
- младши ентусиаст
-
acho.rs написа: Участва джуклестата мома от Хангър Геймс:
Как може да напишеш такава непроверена информация , заради теб за малко да си сваля да гледам 4-те серий , добре че погледнах трейлъра , за да видя че не е тя

r3s1s74nc3 написа:acho.rs написа: Участва джуклестата мома от Хангър Геймс:
Как може да напишеш такава непроверена информация , заради теб за малко да си сваля да гледам 4-те серий , добре че погледнах трейлъра , за да видя че не е тя
Хахахахха
Механджията написа:за да не се засмее човек на That's my boy, трябва да е.... айде да не казвам, че ще има обидени
Брат дай да си имаме уважението. Кой какво не му харесал си е за него, хора всякакви с всякакви интереси и разбирания. Не се опитвай да променяш наклона на хората с по-различно мнение от твоето, далеч няма да стигнеш. Хората не са коне с капаци , че като им кажа кой филм бил лош и те ще ме вземат мене за най-големия разбирач най-филми разбираш ли щото имам мнение и няма да го гледат. Молбата можеш да си я завреш айде да не казвам къде, че ще има обидени, щото ако интереса на един човек не покрие очакванията, може би проблема не е в него, затова мисли добре преди да коментираш по подобен начин. Можеше нормално да си кажеш мнението, а не да се правиш на интересен. Айде без лоши чувства

Относно хубави филми за МЕН , препоръчвам :

- ZARAZA
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е21..Е28 и Е46
- Мечтае да кара: лагерна количка
- ZARAZA
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е21..Е28 и Е46
- Мечтае да кара: лагерна количка