СОФИЯ - сбирки Е36 !НЕАКТИВНА! ОМВ-бул.Гешов 19ч.

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. София

Модератори: mitaka7, Общи модератори

320i
320i
Аватар
Кара: BMW E61 BMW E36
Мечтае да кара: Мковица
Детайли за колата: BMW E61 530d 08"black-sapphire metallic" / BMW E36 318i Touring 98"cosmosschwarz metallic 303.

Re: СОФИЯ - сбирки Е36 четвъртък ОМВ-бул.Гешов 19ч. - ПРОМЯН

Мнение от B1ZzY_BMW » 26 Окт 2012, 16:45

Мен ми е се 1 само да има каде да се влиза на топло и да е приятно ... :winky:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 26 Окт 2012, 16:53

GKuzmanov написа:
:banghead: :banghead: :banghead: как реши сам да променяш мястото .... Това не е да кажеш новото място е там заповядайте. Сигурно не помниш (мисля даже, че не идваше по това време на сбирки) какво стана като се премести сбирката на Гешов ....

Не го е решил сам... вчера на сбирката имаше обсъждане из между присъстващите и това място се избра като най-удобно според присъстващите... но не пречи да се коментират нещата и евентуално временното преместване да е другаде... там на Баухаус/Пикадили има ли някъде "кафе" или подобно заведение до паркинга?

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е36 ALPINA B8 4.6

Мнение от slaiko » 26 Окт 2012, 17:30

Mollov написа:
GKuzmanov написа:
:banghead: :banghead: :banghead: как реши сам да променяш мястото .... Това не е да кажеш новото място е там заповядайте. Сигурно не помниш (мисля даже, че не идваше по това време на сбирки) какво стана като се премести сбирката на Гешов ....

Не го е решил сам... вчера на сбирката имаше обсъждане из между присъстващите и това място се избра като най-удобно според присъстващите... но не пречи да се коментират нещата и евентуално временното преместване да е другаде... там на Баухаус/Пикадили има ли някъде "кафе" или подобно заведение до паркинга?

и без това зимата не ходи почти никой на сбирката така че където и да я направите повече от 5/6 коли едва ли ще има

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 27 Окт 2012, 8:18

Мен също ми е се тая къде, ще е. Още 1-2 месеца да порасне малкия бмв фен и аз пак съм на линия. Ама при положение, че има група където може да се коментира и след като знаете какво стана при последното местене, толкова прибързано да го промените е леко :roll:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 м52б28 компакт
Мечтае да кара: е30 кабрио :0
Детайли за колата: Двигател: m52b25 +модове
цвят:estorilblue
интериор: рекаро салон/полукожа/
джанти: Style 32 18"
Окачване: Waitec coils
Външен м пакет
екстр: борд компютър

Мнение от LiloTGeorgiev » 27 Окт 2012, 9:18

GKuzmanov написа:
FAVORITE написа:Пичове понеже ОМВ Гешов няма да работи вече, поради разкопаване за нова автомивка, сбирката се мести на паркинга на магазини "Пикадили" и "Баухаус" на 202-ра улица, срещу теца. Молов ще обнови темата за да няма не разбрали.. :) И освен това днес обсъждахме, да направим сбирка Януари месец, на някоя вила или къща за гости. Кажете си мнението за да видим, какво мислите и вие по тоя въпрос.. :))

п.п. Люлин по централно място :mhihi: избихте рибата :mhihi:
п.п. 2 : предлагам Еко-то на България (паркинга е греда, но за временно и особено за зимата ще е много комфортно вътре)

колега GKuzmanov от 7 месеца съм пропуснал 3-4 четвъртака и не си спомням да сме се запознавали :???

StanceWorks addicted
Аватар
Кара: със заключен:)

Мнение от niko11 » 27 Окт 2012, 9:59

GKuzmanov написа:Мен също ми е се тая къде, ще е. Още 1-2 месеца да порасне малкия бмв фен и аз пак съм на линия. Ама при положение, че има група където може да се коментира и след като знаете какво стана при последното местене, толкова прибързано да го промените е леко :roll:

Този път обстятелствата са много различни от предния път. :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GKuzmanov » 27 Окт 2012, 14:41

LiloTGeorgiev написа:
GKuzmanov написа:
FAVORITE написа:Пичове понеже ОМВ Гешов няма да работи вече, поради разкопаване за нова автомивка, сбирката се мести на паркинга на магазини "Пикадили" и "Баухаус" на 202-ра улица, срещу теца. Молов ще обнови темата за да няма не разбрали.. :) И освен това днес обсъждахме, да направим сбирка Януари месец, на някоя вила или къща за гости. Кажете си мнението за да видим, какво мислите и вие по тоя въпрос.. :))

п.п. Люлин по централно място :mhihi: избихте рибата :mhihi:
п.п. 2 : предлагам Еко-то на България (паркинга е греда, но за временно и особено за зимата ще е много комфортно вътре)

колега GKuzmanov от 7 месеца съм пропуснал 3-4 четвъртака и не си спомням да сме се запознавали :???

Намали ги малко :mhihi: преди точно 6м. и 3дни. черпих на сбирката, че съм станал баща :winky:

п.п. При последната смяна на мястото не помня да беше там ....
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Външен м пакет

Мнение от LiloTGeorgiev » 27 Окт 2012, 14:42

може да не съм бил на геме-то , но от както знам за гешов съм редовен , та идеята ми беше че не си идвал от доста време а най много спамиш

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 27 Окт 2012, 15:08

Днес минах покрай OMV-то и още не бяха почнали с ремонта... ако и понеделник-вторник е така и нещо са го отложили, може и другата седмица да няма промяна на мястото...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: си Купето с Усмивка на лицето

Мнение от Vampi » 27 Окт 2012, 16:00

абе дайте ЕКОто на България кви са тия баухаусове 202 ри 210 и то тва стана кат линиите на градския траанспорт аман от тролейджии :mhihi: :winky:
Изображение RIP my love 02.04.2013

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 27 Окт 2012, 16:06

На ЕКО-то няма условия да се съберат и 10 коли... преди беше по-различно, ама сега са го позаградили... но може да се говори с тях да измислим нещо специално...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GKuzmanov » 27 Окт 2012, 16:15

На уличката под ЕКО-то може да спрат мнооооого коли, ама по-добре да е на 202-ра че паркинга е 5 декара. Ще говорим с хората от баухаус-а да ни пускат в градинския център и ще седим на саксиите... или идеята е да седнем в стол-а на пикадилито ? :roll:

LiloTGeorgiev написа:може да не съм бил на геме-то , но от както знам за гешов съм редовен , та идеята ми беше че не си идвал от доста време а най много спамиш

Какво означава за теб спам ? Да си кажеш мнението ? Или всяко мнение различно от сбирката да е на 202-ра е спам ?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Външен м пакет

Мнение от LiloTGeorgiev » 27 Окт 2012, 16:18

а къде видя да подкрепям сбирка на 202 ра не разбра само ))):)))

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от FAVORITE » 27 Окт 2012, 18:14

Колеги, пуснете анкета и това е. Друг варянт явно няма.. То е ясно, че няма как да на всички да ни е удобно (мене не ме притеснява, и в Плевен да я направите аз пак ще си ходя), така, че пуснете една анкета и това е. Аз съм или за 202-ра, заради големия паркинг и мястото (изключвам студа) или за ЕКО-то на България - там е МНОГО просторно вътре и е перфектно за много хора. В улицата отстрани наистина си има място за спиране и няма да има проблеми (Факт е, че ще сме доста по-малко от сега). Само анкета ни оправя.
Акъла не е к*р да ти го вкарат..!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: засилен дизел
Мечтае да кара: на Шаро поршето
Детайли за колата: TOP!!! FULL!!! MPACK!!! Всички екстри за модела! :D :D :D

Мнение от Snoop » 28 Окт 2012, 0:52

Добре де, а що не на OMV-то на България? Паркингът е по-голям от на ЕКО-то, събирали сме се бая народ преди години. :roll:
Аз и ти сме луд-ни-ца... Изображение Изображение Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към София и София окръг