СОФИЯ - сбирки Е36 !НЕАКТИВНА! ОМВ-бул.Гешов 19ч.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- B1ZzY_BMW
-
320i
-
- Кара: BMW E61 BMW E36
- Мечтае да кара: Мковица
- Детайли за колата: BMW E61 530d 08"black-sapphire metallic" / BMW E36 318i Touring 98"cosmosschwarz metallic 303.
Re: СОФИЯ - сбирки Е36 четвъртък ОМВ-бул.Гешов 19ч. - ПРОМЯН
Мен ми е се 1 само да има каде да се влиза на топло и да е приятно ... 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
GKuzmanov написа:
![]()
![]()
как реши сам да променяш мястото .... Това не е да кажеш новото място е там заповядайте. Сигурно не помниш (мисля даже, че не идваше по това време на сбирки) какво стана като се премести сбирката на Гешов ....
Не го е решил сам... вчера на сбирката имаше обсъждане из между присъстващите и това място се избра като най-удобно според присъстващите... но не пречи да се коментират нещата и евентуално временното преместване да е другаде... там на Баухаус/Пикадили има ли някъде "кафе" или подобно заведение до паркинга?
- slaiko
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е36 ALPINA B8 4.6
Mollov написа:GKuzmanov написа:
![]()
![]()
как реши сам да променяш мястото .... Това не е да кажеш новото място е там заповядайте. Сигурно не помниш (мисля даже, че не идваше по това време на сбирки) какво стана като се премести сбирката на Гешов ....
Не го е решил сам... вчера на сбирката имаше обсъждане из между присъстващите и това място се избра като най-удобно според присъстващите... но не пречи да се коментират нещата и евентуално временното преместване да е другаде... там на Баухаус/Пикадили има ли някъде "кафе" или подобно заведение до паркинга?
и без това зимата не ходи почти никой на сбирката така че където и да я направите повече от 5/6 коли едва ли ще има
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
Мен също ми е се тая къде, ще е. Още 1-2 месеца да порасне малкия бмв фен и аз пак съм на линия. Ама при положение, че има група където може да се коментира и след като знаете какво стана при последното местене, толкова прибързано да го промените е леко 

- LiloTGeorgiev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 м52б28 компакт
- Мечтае да кара: е30 кабрио :0
- Детайли за колата: Двигател: m52b25 +модове
цвят:estorilblue
интериор: рекаро салон/полукожа/
джанти: Style 32 18"
Окачване: Waitec coils
Външен м пакет
екстр: борд компютър
GKuzmanov написа:FAVORITE написа:Пичове понеже ОМВ Гешов няма да работи вече, поради разкопаване за нова автомивка, сбирката се мести на паркинга на магазини "Пикадили" и "Баухаус" на 202-ра улица, срещу теца. Молов ще обнови темата за да няма не разбрали..И освен това днес обсъждахме, да направим сбирка Януари месец, на някоя вила или къща за гости. Кажете си мнението за да видим, какво мислите и вие по тоя въпрос..
)
![]()
![]()
п.п. Люлин по централно мястоизбихте рибата
![]()
п.п. 2 : предлагам Еко-то на България (паркинга е греда, но за временно и особено за зимата ще е много комфортно вътре)
колега GKuzmanov от 7 месеца съм пропуснал 3-4 четвъртака и не си спомням да сме се запознавали :???
- niko11
- StanceWorks addicted
-
- Кара: със заключен:)
GKuzmanov написа:Мен също ми е се тая къде, ще е. Още 1-2 месеца да порасне малкия бмв фен и аз пак съм на линия. Ама при положение, че има група където може да се коментира и след като знаете какво стана при последното местене, толкова прибързано да го промените е леко
Този път обстятелствата са много различни от предния път.

- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
LiloTGeorgiev написа:GKuzmanov написа:FAVORITE написа:Пичове понеже ОМВ Гешов няма да работи вече, поради разкопаване за нова автомивка, сбирката се мести на паркинга на магазини "Пикадили" и "Баухаус" на 202-ра улица, срещу теца. Молов ще обнови темата за да няма не разбрали..И освен това днес обсъждахме, да направим сбирка Януари месец, на някоя вила или къща за гости. Кажете си мнението за да видим, какво мислите и вие по тоя въпрос..
)
![]()
![]()
п.п. Люлин по централно мястоизбихте рибата
![]()
п.п. 2 : предлагам Еко-то на България (паркинга е греда, но за временно и особено за зимата ще е много комфортно вътре)
колега GKuzmanov от 7 месеца съм пропуснал 3-4 четвъртака и не си спомням да сме се запознавали :???
Намали ги малко

п.п. При последната смяна на мястото не помня да беше там ....

- LiloTGeorgiev
- кандидат ентусиаст
-
Външен м пакет
може да не съм бил на геме-то , но от както знам за гешов съм редовен , та идеята ми беше че не си идвал от доста време а най много спамиш
- Mollov
- Мародератор
-
Днес минах покрай OMV-то и още не бяха почнали с ремонта... ако и понеделник-вторник е така и нещо са го отложили, може и другата седмица да няма промяна на мястото...
- Vampi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: си Купето с Усмивка на лицето
абе дайте ЕКОто на България кви са тия баухаусове 202 ри 210 и то тва стана кат линиите на градския траанспорт аман от тролейджии

- Mollov
- Мародератор
-
На ЕКО-то няма условия да се съберат и 10 коли... преди беше по-различно, ама сега са го позаградили... но може да се говори с тях да измислим нещо специално...
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
На уличката под ЕКО-то може да спрат мнооооого коли, ама по-добре да е на 202-ра че паркинга е 5 декара. Ще говорим с хората от баухаус-а да ни пускат в градинския център и ще седим на саксиите... или идеята е да седнем в стол-а на пикадилито ?
Какво означава за теб спам ? Да си кажеш мнението ? Или всяко мнение различно от сбирката да е на 202-ра е спам ?

LiloTGeorgiev написа:може да не съм бил на геме-то , но от както знам за гешов съм редовен , та идеята ми беше че не си идвал от доста време а най много спамиш
Какво означава за теб спам ? Да си кажеш мнението ? Или всяко мнение различно от сбирката да е на 202-ра е спам ?

- LiloTGeorgiev
- кандидат ентусиаст
-
Външен м пакет
а къде видя да подкрепям сбирка на 202 ра не разбра само ))):)))
Колеги, пуснете анкета и това е. Друг варянт явно няма.. То е ясно, че няма как да на всички да ни е удобно (мене не ме притеснява, и в Плевен да я направите аз пак ще си ходя), така, че пуснете една анкета и това е. Аз съм или за 202-ра, заради големия паркинг и мястото (изключвам студа) или за ЕКО-то на България - там е МНОГО просторно вътре и е перфектно за много хора. В улицата отстрани наистина си има място за спиране и няма да има проблеми (Факт е, че ще сме доста по-малко от сега). Само анкета ни оправя.
Акъла не е к*р да ти го вкарат..!!
- Snoop
- младши ентусиаст
-
- Кара: засилен дизел
- Мечтае да кара: на Шаро поршето
- Детайли за колата: TOP!!! FULL!!! MPACK!!! Всички екстри за модела! :D :D :D
Добре де, а що не на OMV-то на България? Паркингът е по-голям от на ЕКО-то, събирали сме се бая народ преди години. 

Аз и ти сме луд-ни-ца...