От какъв автомобил сте губили?
Модератор: Общи модератори
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Re: От какъв автомобил сте губили?
Ми веднъж като бях с Прасето в Италия ме биха едни пичове с велосипеди...
Пускахме Пасо ди Гавия и тия си ме минаа' кат' бързия влак малка гара...
Иначе едно 135и ми сипа чай мно'у злостно като бях със Зед4МКупето и на 250 ме изпревари 'се едно бях спрял.
Е39 М5 с 470 кончета ма бий с малко, като съм със Зедката, ма Комбито му сипва чаец над 240км/ч...
Винаги има нЕкой по-бръз от теб...
Пускахме Пасо ди Гавия и тия си ме минаа' кат' бързия влак малка гара...
Иначе едно 135и ми сипа чай мно'у злостно като бях със Зед4МКупето и на 250 ме изпревари 'се едно бях спрял.
Е39 М5 с 470 кончета ма бий с малко, като съм със Зедката, ма Комбито му сипва чаец над 240км/ч...
Винаги има нЕкой по-бръз от теб...
Последна промяна Alex 320i Cabrio на 28 Юли 2011, 0:02, променена общо 1 път
Power is Nothing Without Insanity
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Единствената случка,която ми е правила впечатление беше с една Алфа 145 1.3 туин спарк.Прибирам се от едно заведение и гледам тая кошница хем 1.3 хем с некви 16ки ли бяха 17ки бая широки.Викам си не стига,че астматик ами и я закичили голямата джанта дори изпреварва
Веднага 5->3 и ще го наказвам за наглостта и се получи все едно върнах ключа и опънах ръчната
170-180 тц тоя си пердаши напред.В града на 2 светофара пак ми даде тема за размисъл и вече на ОМВ го отбих и го помолих да вдигне капака
насаден мотор 3.0 24 V6 от 166-ца.Пича каза,че преди града като съм го подгонил даже не е връщал от 5-та на по-ниска предавка ами й смачкал газта
Жалката история в случая е,че докато Алфата беше истинска "скрита лимонка" 3.0 с табелка 1.3 то 520-ката отзад беше закичена с 535...сам съм си го изпросил

8.32
хехе... преди години ме издухаха с една хонда сивик с ръждиво 2см ауспух/чучурче отзад... а аз бях със 800 коня кола. та ми стана интересно
та това сложи началото на една цяла леко хумористична фаза от тунинг усилията ми където строихме ръждиви хонди црх със 2.2 ковани франкенщайнови мотори с големи турбини... и ходихме да наказвахме лъскави коли по нелегалните гонки... като ръждясалия 2см чучур беше "запазена марка". разбира се изходящата генерация свършваше 10см след турбото а гърнето отзад беше само за фасон ама... детайли...

та това сложи началото на една цяла леко хумористична фаза от тунинг усилията ми където строихме ръждиви хонди црх със 2.2 ковани франкенщайнови мотори с големи турбини... и ходихме да наказвахме лъскави коли по нелегалните гонки... като ръждясалия 2см чучур беше "запазена марка". разбира се изходящата генерация свършваше 10см след турбото а гърнето отзад беше само за фасон ама... детайли...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
PIONEER написа:Единствената случка,която ми е правила впечатление беше с една Алфа 145 1.3 туин спарк.Прибирам се от едно заведение и гледам тая кошница хем 1.3 хем с некви 16ки ли бяха 17ки бая широки.Викам си не стига,че астматик ами и я закичили голямата джанта дори изпреварваВеднага 5->3 и ще го наказвам за наглостта и се получи все едно върнах ключа и опънах ръчната
170-180 тц тоя си пердаши напред.В града на 2 светофара пак ми даде тема за размисъл и вече на ОМВ го отбих и го помолих да вдигне капака
насаден мотор 3.0 24 V6 от 166-ца.Пича каза,че преди града като съм го подгонил даже не е връщал от 5-та на по-ниска предавка ами й смачкал газта
![]()
Жалката история в случая е,че докато Алфата беше истинска "скрита лимонка" 3.0 с табелка 1.3 то 520-ката отзад беше закичена с 535...сам съм си го изпросил
![]()
Само за протокола, 1.3 TwinSpark няма, 1.3 са боксери.
Иначе, знам я тази 145-ца.

Нищо чудно, че ти е дала повод за рзмисъл, ето КАКВО СЕ СЛУЧВА между 166 с този мотор и 535 Е39.

И като си представи човек, че 145-цата е едно минимум 300кг. по-малко...
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Значи съм си доукрасил
Беше преди 2-3 години и вече малко ми е поизбледнял спомена.Ама щом я знаеш колата няма какво повече да ти обяснявам
Иначе таблицата по-скоро трябва да е така:
http://www.zeperfs.com/en/duel18-3328.htm
И оттам вече вадим 300кг. както казваш и си представяте в какво изключително затруднено положение бях

http://www.zeperfs.com/en/duel18-3328.htm
И оттам вече вадим 300кг. както казваш и си представяте в какво изключително затруднено положение бях

8.32
- Dourden
- Потребител
-
- Кара: ше Опел, но сега...
- Мечтае да кара: Boeing 747
- Детайли за колата: Не е важно колко ти е мощна колата, важно е колко ти е празна главата.
Да помислим....
Най-срамното изпреварване бе от един "голям" Смарт. Карам си аз стария кораб с около 120-130 и изведнъж покрай мен гледам въшката - бръм-бръм и да я няма.
Най-трудната загуба бе от Голф 3 2.0 точно като взех 316-ката. Прекалено много се възгордях тогава и едно приятелче ме наказа тактично
Най-срамното изпреварване бе от един "голям" Смарт. Карам си аз стария кораб с около 120-130 и изведнъж покрай мен гледам въшката - бръм-бръм и да я няма.
Най-трудната загуба бе от Голф 3 2.0 точно като взех 316-ката. Прекалено много се възгордях тогава и едно приятелче ме наказа тактично

- todorinoff
- Потребител
-
- Кара: E46 330Ci
- Мечтае да кара: E60 M5
Карах Ауди 2.5TDI и на магистралата със 190 няква е34 ми светкаше къси дълги в лявата лента... Мина все едно бих спирачки
после си купих BMW 330Ci и спрях да имам такива проблеми

Drive it, like you stole it!
- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
На магистралата Карнобат-Бургас, преди 2 месеца, както си карах с 200-210 км/ч и един CL 65 AMG направо ме изблъска от лявата лента, все едно бях спрял... По мои изчисления минимум с 260...
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
328-ци, и от място, и от летящ старт ми правят ластици 

- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Аз миналата година една хубава вечер на бул. "Т. Александров" реших да се пробвам с една А3. Както и да е тоя ме изряза все едно аз бях дръпнал ръчната. На следващия светофар видях, че всъщност е било S3. Въпреки това разликата в мощността ми се стори огромна дори и за S3. По късно същата S3 я видях в мобилето да се продава, като обявената й мощност беше 400+ к.с. Доколкото разбрах собственикът й май работил на летището на Вреждебна, а първите две цифри на номера бяха 00.
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
M10 написа:Още не мога да го преживеяходих да вземам един мотор с Е34 520 комби на газ - задните седалки пуснати и отзад натоварени мотора със кутията, разни части, пълен набор инструменти и тн - отива 2 тона. По едно време зад мен се лепна най-обикновен туран - аз 140 той 140, аз 180 той 180... е не съм с е30ка ама все пак бмв карам как ще се дам
и така на залепена до долу газ със максимума на газифицирания шестак според наклона
след 10км на тоя му писна и ме взе като спрял
![]()
Друг случай с първата кола - сеат 1,2та карам си аз в града на майните и отпред ми се влачи некъв москвич със 30км. Шифтдаун, влизам в обороти
тъкмо сме предница до предница, чува се някакъв страшен звук и гледам как мосвича се изтрелва
След месец-два видях в нета че тоя москвич бил с двигател от мазерати
![]()
Сивото алеко нали
Кво па са правили тия у пловдив, уж бяха от поморие, уж не им даваха да го регистрират

ATR-42/72
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
gromovich написа:Аз миналата година една хубава вечер на бул. "Т. Александров" реших да се пробвам с една А3. Както и да е тоя ме изряза все едно аз бях дръпнал ръчната. На следващия светофар видях, че всъщност е било S3. Въпреки това разликата в мощността ми се стори огромна дори и за S3. По късно същата S3 я видях в мобилето да се продава, като обявената й мощност беше 400+ к.с. Доколкото разбрах собственикът й май работил на летището на Вреждебна, а първите две цифри на номера бяха 00.
0099 или нещо подобно беше тва. Той е при военните тоя. Ако аудито е едно сребристо

ATR-42/72
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
kulov написа::mhihi:
Отиваме с бандата да свирим. 5има маймуняка средно по 90кг. Колата е с всемогъщия м40б18, суперчарджнат с АГУВ галерията ми го има.
Намираме се на околомръсното, Пред мен се е загнездила една синя лада и кара с 30-40 (мръсникът ме е дебнел през цялото време, може би 1/2-1 км. карах зад него). По пътя следват няколко полегати завоя и около 2-3 км, права, като пътят е бая широк. Точно преди да дойде последния завой преди правата подминаваме спрялата патрулка с 40. Викам "ей ся ми падна ти!!!". Минаваме завоя, ляв мигач, ръгам 2ра, вкарвам го в лютеницата и
![]()
За 3-4 секунди ладата беше на 50-100м. напред, някъде в далечината. Как па точно се случиха всички от бандата да са при мене. Съсипаха ме... Седмици наред... От време на време пак някой се присеща за резила ми и ми го напомнят. Кво да пра'я такъв ми е халът, кара ми се Е92ка, но се радвам и на това дето имам. И не се състезавам с никого
То смее ли човек...
P.S. Някоя друга седмица след тоя случай, връщаме се с приятели от боулинг по пътя Пампорово-Смолян. Навън е сумрачно-тъмно. Карам надолу и зад мен се появява някакъв изключително странен силует (пак същия мръсник със синята лада) със светещи един фар и един габарит със синя крушка. Вече си знам урокакарам си нормално надолу. Следва една дълга права, застигам някакъв агент и го изпреварвам. Е тоя малоумник със синята лада в същия момент направи тройно изпреварване и отпраши надолу с мръсна газ.
А браво!
Не знам какво има под капака, ама е бая дзвер!!!
Ладичката е старателно турбинирна, на мой познат е...

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
От 20-ска като мойта
по простата причина че направих много скапан старт, иначе имам победи над : ауди : А4 1.8 и б4 2.0, некъв правен ИС, сивик 1.5 ви-тек, форд ескорт
Но не съм много по състезанията