От какъв автомобил сте губили?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Re: От какъв автомобил сте губили?

Мнение от Alex 320i Cabrio » 27 Юли 2011, 17:14

Ми веднъж като бях с Прасето в Италия ме биха едни пичове с велосипеди...

Пускахме Пасо ди Гавия и тия си ме минаа' кат' бързия влак малка гара...

Иначе едно 135и ми сипа чай мно'у злостно като бях със Зед4МКупето и на 250 ме изпревари 'се едно бях спрял.

Е39 М5 с 470 кончета ма бий с малко, като съм със Зедката, ма Комбито му сипва чаец над 240км/ч...

Винаги има нЕкой по-бръз от теб...
Последна промяна Alex 320i Cabrio на 28 Юли 2011, 0:02, променена общо 1 път
Power is Nothing Without Insanity

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 27 Юли 2011, 17:40

Единствената случка,която ми е правила впечатление беше с една Алфа 145 1.3 туин спарк.Прибирам се от едно заведение и гледам тая кошница хем 1.3 хем с некви 16ки ли бяха 17ки бая широки.Викам си не стига,че астматик ами и я закичили голямата джанта дори изпреварва :mhihi: Веднага 5->3 и ще го наказвам за наглостта и се получи все едно върнах ключа и опънах ръчната :mhihi: 170-180 тц тоя си пердаши напред.В града на 2 светофара пак ми даде тема за размисъл и вече на ОМВ го отбих и го помолих да вдигне капака :arrow: насаден мотор 3.0 24 V6 от 166-ца.Пича каза,че преди града като съм го подгонил даже не е връщал от 5-та на по-ниска предавка ами й смачкал газта :shock: :twisted: Жалката история в случая е,че докато Алфата беше истинска "скрита лимонка" 3.0 с табелка 1.3 то 520-ката отзад беше закичена с 535...сам съм си го изпросил :mhihi: :mhihi:
Изображение
8.32

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Юли 2011, 19:29

хехе... преди години ме издухаха с една хонда сивик с ръждиво 2см ауспух/чучурче отзад... а аз бях със 800 коня кола. та ми стана интересно :mrgreen:

та това сложи началото на една цяла леко хумористична фаза от тунинг усилията ми където строихме ръждиви хонди црх със 2.2 ковани франкенщайнови мотори с големи турбини... и ходихме да наказвахме лъскави коли по нелегалните гонки... като ръждясалия 2см чучур беше "запазена марка". разбира се изходящата генерация свършваше 10см след турбото а гърнето отзад беше само за фасон ама... детайли...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 28 Юли 2011, 7:56

PIONEER написа:Единствената случка,която ми е правила впечатление беше с една Алфа 145 1.3 туин спарк.Прибирам се от едно заведение и гледам тая кошница хем 1.3 хем с некви 16ки ли бяха 17ки бая широки.Викам си не стига,че астматик ами и я закичили голямата джанта дори изпреварва :mhihi: Веднага 5->3 и ще го наказвам за наглостта и се получи все едно върнах ключа и опънах ръчната :mhihi: 170-180 тц тоя си пердаши напред.В града на 2 светофара пак ми даде тема за размисъл и вече на ОМВ го отбих и го помолих да вдигне капака :arrow: насаден мотор 3.0 24 V6 от 166-ца.Пича каза,че преди града като съм го подгонил даже не е връщал от 5-та на по-ниска предавка ами й смачкал газта :shock: :twisted: Жалката история в случая е,че докато Алфата беше истинска "скрита лимонка" 3.0 с табелка 1.3 то 520-ката отзад беше закичена с 535...сам съм си го изпросил :mhihi: :mhihi:

Само за протокола, 1.3 TwinSpark няма, 1.3 са боксери.
Иначе, знам я тази 145-ца. :D
Нищо чудно, че ти е дала повод за рзмисъл, ето КАКВО СЕ СЛУЧВА между 166 с този мотор и 535 Е39. :)
И като си представи човек, че 145-цата е едно минимум 300кг. по-малко...

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 28 Юли 2011, 11:01

Значи съм си доукрасил :oops: :mhihi: Беше преди 2-3 години и вече малко ми е поизбледнял спомена.Ама щом я знаеш колата няма какво повече да ти обяснявам :wave: Иначе таблицата по-скоро трябва да е така:
http://www.zeperfs.com/en/duel18-3328.htm
И оттам вече вадим 300кг. както казваш и си представяте в какво изключително затруднено положение бях :mhihi:
Изображение
8.32

Потребител
Аватар
Кара: ше Опел, но сега...
Мечтае да кара: Boeing 747
Детайли за колата: Не е важно колко ти е мощна колата, важно е колко ти е празна главата.

Мнение от Dourden » 20 Окт 2012, 20:01

Да помислим....
Най-срамното изпреварване бе от един "голям" Смарт. Карам си аз стария кораб с около 120-130 и изведнъж покрай мен гледам въшката - бръм-бръм и да я няма.
Най-трудната загуба бе от Голф 3 2.0 точно като взех 316-ката. Прекалено много се възгордях тогава и едно приятелче ме наказа тактично :mhihi:
Изображение

е36 си е е36

Потребител
Аватар
Кара: E46 330Ci
Мечтае да кара: E60 M5

Мнение от todorinoff » 20 Окт 2012, 20:43

Карах Ауди 2.5TDI и на магистралата със 190 няква е34 ми светкаше къси дълги в лявата лента... Мина все едно бих спирачки :mrgreen: после си купих BMW 330Ci и спрях да имам такива проблеми :ok: :ok:
Изображение
Drive it, like you stole it!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2008 X5 30d
Мечтае да кара: M-power

Мнение от doncheff » 21 Окт 2012, 8:40

На магистралата Карнобат-Бургас, преди 2 месеца, както си карах с 200-210 км/ч и един CL 65 AMG направо ме изблъска от лявата лента, все едно бях спрял... По мои изчисления минимум с 260...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 21 Окт 2012, 11:32

328-ци, и от място, и от летящ старт ми правят ластици :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
Мечтае да кара: зил 130

Мнение от M10 » 21 Окт 2012, 11:48

:mhihi:
Последна промяна M10 на 26 Окт 2014, 15:02, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Мнение от gromovich » 21 Окт 2012, 19:21

Аз миналата година една хубава вечер на бул. "Т. Александров" реших да се пробвам с една А3. Както и да е тоя ме изряза все едно аз бях дръпнал ръчната. На следващия светофар видях, че всъщност е било S3. Въпреки това разликата в мощността ми се стори огромна дори и за S3. По късно същата S3 я видях в мобилето да се продава, като обявената й мощност беше 400+ к.с. Доколкото разбрах собственикът й май работил на летището на Вреждебна, а първите две цифри на номера бяха 00.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 21 Окт 2012, 19:21

M10 написа:Още не мога да го преживея :lol: ходих да вземам един мотор с Е34 520 комби на газ - задните седалки пуснати и отзад натоварени мотора със кутията, разни части, пълен набор инструменти и тн - отива 2 тона. По едно време зад мен се лепна най-обикновен туран - аз 140 той 140, аз 180 той 180... е не съм с е30ка ама все пак бмв карам как ще се дам :mhihi: и така на залепена до долу газ със максимума на газифицирания шестак според наклона :mhihi: след 10км на тоя му писна и ме взе като спрял :shock:
Друг случай с първата кола - сеат 1,2 :mhihi: та карам си аз в града на майните и отпред ми се влачи некъв москвич със 30км. Шифтдаун, влизам в обороти :mhihi: тъкмо сме предница до предница, чува се някакъв страшен звук и гледам как мосвича се изтрелва :wtf: След месец-два видях в нета че тоя москвич бил с двигател от мазерати :mhihi: :mhihi:

Сивото алеко нали
Кво па са правили тия у пловдив, уж бяха от поморие, уж не им даваха да го регистрират :dunno:
Изображение
ATR-42/72

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 21 Окт 2012, 19:23

gromovich написа:Аз миналата година една хубава вечер на бул. "Т. Александров" реших да се пробвам с една А3. Както и да е тоя ме изряза все едно аз бях дръпнал ръчната. На следващия светофар видях, че всъщност е било S3. Въпреки това разликата в мощността ми се стори огромна дори и за S3. По късно същата S3 я видях в мобилето да се продава, като обявената й мощност беше 400+ к.с. Доколкото разбрах собственикът й май работил на летището на Вреждебна, а първите две цифри на номера бяха 00.

0099 или нещо подобно беше тва. Той е при военните тоя. Ако аудито е едно сребристо
Изображение
ATR-42/72

старши ентусиаст
Аватар
Кара: По-долу изброеното...
Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.

Мнение от Борис_Малинов » 21 Окт 2012, 19:30

kulov написа::mhihi:
Отиваме с бандата да свирим. 5има маймуняка средно по 90кг. Колата е с всемогъщия м40б18, суперчарджнат с АГУ :mhihi: В галерията ми го има.
Намираме се на околомръсното, Пред мен се е загнездила една синя лада и кара с 30-40 (мръсникът ме е дебнел през цялото време, може би 1/2-1 км. карах зад него). По пътя следват няколко полегати завоя и около 2-3 км, права, като пътят е бая широк. Точно преди да дойде последния завой преди правата подминаваме спрялата патрулка с 40 :clap: . Викам "ей ся ми падна ти!!!". Минаваме завоя, ляв мигач, ръгам 2ра, вкарвам го в лютеницата и :shock:
За 3-4 секунди ладата беше на 50-100м. напред, някъде в далечината :oops: . Как па точно се случиха всички от бандата да са при мене. Съсипаха ме... Седмици наред... От време на време пак някой се присеща за резила ми и ми го напомнят. Кво да пра'я такъв ми е халът, кара ми се Е92ка, но се радвам и на това дето имам. И не се състезавам с никого :oops: То смее ли човек...

P.S. Някоя друга седмица след тоя случай, връщаме се с приятели от боулинг по пътя Пампорово-Смолян. Навън е сумрачно-тъмно. Карам надолу и зад мен се появява някакъв изключително странен силует (пак същия мръсник със синята лада) със светещи един фар и един габарит със синя крушка. Вече си знам урока :mhihi: карам си нормално надолу. Следва една дълга права, застигам някакъв агент и го изпреварвам. Е тоя малоумник със синята лада в същия момент направи тройно изпреварване и отпраши надолу с мръсна газ. :clap: А браво!

Не знам какво има под капака, ама е бая дзвер!!!

Ладичката е старателно турбинирна, на мой познат е...
ИзображениеИзображение
Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328ci

Мнение от zigo » 21 Окт 2012, 23:03

От 20-ска като мойта :lol: по простата причина че направих много скапан старт, иначе имам победи над : ауди : А4 1.8 и б4 2.0, некъв правен ИС, сивик 1.5 ви-тек, форд ескорт :mhihi: Но не съм много по състезанията
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата