та значи събуждаш се една сутрин, слизаш в гаража и...
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
та значи събуждаш се една сутрин, слизаш в гаража и...
виждаш 3 возила:
едно е39 м5
едно е46 м3
... и един х5 4.6ис ей така...
.. да се мъдрият със ключовете на таблото. можеш да вземеш само едно и после като се върнеш другите няма да са там. демек- пипнато- твое.
кое ще избереш и защо? защо няма да избереш другите?
аз лично бих взел м5-цата...
случайни мисли (плюсове и минуси на возилата):
1. м3 е много спортно и не е особено практично особено ако трябва периодично да возиш хора отзад; двигателя обаче няма достатъчно въртящ момент. седи на пътя много добре, но твърдото возене за родните пътища в един момент ще ме изнервира- да не говориме че 19" джанти са скъпи за изправяне. също така не ми харесва звука при пълна газ- много тенекиено звучи- разбира се това може лесно да се оправи, но говориме за фабрична кола.
2. 4.6ис - пълна гъзария, но що за камион е? не е бърз като спортна кола, не се катери като истински камион- паркетен всъдеход? иначе 20" джанти и ауспухувите тръби ми харесват определено. проблема е че гори като змеи ама ако имаш такъв камион, имаш си и пари да го храниш...
3. м5 мисля че е идеалния компромис- вози 5 (малко тясно отзад, но става), достатъчно луксозен да задоволи и наи-придричивите, има сносен багажник, двигател- мечта, до 100 е бърз колкото м3, после е малко по-бърз (по права линия), окачен е нито твърдо нито меко, малко "рине" предницата и ама няма да придирям... имат проблеми със ванос-а, но не е болка за умирачка...
и ако имаш 2000 модел смяната на маслото идва със вазелин щото 10w60 го имат само по бмв-сервизите... ма ниаа да придирям както казах
а вашия избор е...?
алекс
трабант 601
едно е39 м5
едно е46 м3
... и един х5 4.6ис ей така...

.. да се мъдрият със ключовете на таблото. можеш да вземеш само едно и после като се върнеш другите няма да са там. демек- пипнато- твое.
кое ще избереш и защо? защо няма да избереш другите?

аз лично бих взел м5-цата...
случайни мисли (плюсове и минуси на возилата):
1. м3 е много спортно и не е особено практично особено ако трябва периодично да возиш хора отзад; двигателя обаче няма достатъчно въртящ момент. седи на пътя много добре, но твърдото возене за родните пътища в един момент ще ме изнервира- да не говориме че 19" джанти са скъпи за изправяне. също така не ми харесва звука при пълна газ- много тенекиено звучи- разбира се това може лесно да се оправи, но говориме за фабрична кола.
2. 4.6ис - пълна гъзария, но що за камион е? не е бърз като спортна кола, не се катери като истински камион- паркетен всъдеход? иначе 20" джанти и ауспухувите тръби ми харесват определено. проблема е че гори като змеи ама ако имаш такъв камион, имаш си и пари да го храниш...
3. м5 мисля че е идеалния компромис- вози 5 (малко тясно отзад, но става), достатъчно луксозен да задоволи и наи-придричивите, има сносен багажник, двигател- мечта, до 100 е бърз колкото м3, после е малко по-бърз (по права линия), окачен е нито твърдо нито меко, малко "рине" предницата и ама няма да придирям... имат проблеми със ванос-а, но не е болка за умирачка...

а вашия избор е...?
алекс
трабант 601
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
За 4.6is-ката съм 100% с тебе
Гъзария до шия, че и бързо, обаче не може да се нарече спортна кола. Магистрално 4x4 - с тия 20 инчови колелета и нископрофилни гуми малко ще му е трудно без асфалт
М3-то звучи тенекиено само отзад (но съм съгласен, доста е неприятно). Иначе вътре си е яко, защото чуваш звука на интейк-а а не ауспуха
... но пък V8-цата звучи по-добре
Да... труден избор. Мисля, че бих избрал М3-ката. Практичните съображения не ме вълнуват особено, а поддръжката и на 3те ще е безплатна първите 5 години така или иначе, какво ти пука с какво масло карат
На М5 разхода си е скери обаче - за Х5 да не говорим, 20 литра не ти мърдат с умерено натискане
М5 бие М3 по права линия, но компактните размери и по-малко тегло мисля правят М3 по-добрия избор. Вози 4-ма с малко сместване, има място за голф стикове в багажника... какво повече? Дори и разхода е скромен - към 13-14 на сто

М3-то звучи тенекиено само отзад (но съм съгласен, доста е неприятно). Иначе вътре си е яко, защото чуваш звука на интейк-а а не ауспуха

Да... труден избор. Мисля, че бих избрал М3-ката. Практичните съображения не ме вълнуват особено, а поддръжката и на 3те ще е безплатна първите 5 години така или иначе, какво ти пука с какво масло карат

М5 бие М3 по права линия, но компактните размери и по-малко тегло мисля правят М3 по-добрия избор. Вози 4-ма с малко сместване, има място за голф стикове в багажника... какво повече? Дори и разхода е скромен - към 13-14 на сто

- Deakon
- FX Master
-
- Кара: нафтата да става на пушек
- Мечтае да кара: без да плаща
- Детайли за колата: '95 E34 525 TDS Touring
М3 без да се замисля и за миг. Това е автомобила който бих карал ако можех да избирам. Ако пък е със SMG ...
/ пишещия този пост се размечта и не можа да си довърши мисълта
/

- Momcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i Touring 95'
- Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring
И аз определено бих предпочел М3.Това ми е мечтата!!!За Х5 не съм навит много много,а и както казвате разхода си е доста солиден
Нищо лошо не мога да кажа и за М5-цата.И тя си е жив дявол
,но препочитам М3
Ех мечти,мечти
Добре че са безплатни 

Ех мечти,мечти

мда, смяната на маслото е включена първите няколко години, но само когато бордовия компютър каже че е време за ново масло- а това става на 20,000км че и повече. ако като истински фен искаш да си смениш маслото всеки 5000-7500км.. познай кои плаща... на bmwm5.com бяха пропищяли някакви...
политика на бмв явно някаква...
алекс
трабант 601

политика на бмв явно някаква...
алекс
трабант 601
- del_sol_fen
- кандидат ентусиаст
-
ЗА МЕН ЕДИНСТВЕНИЯТ ЕЗБОР Е М5
Ултра високо ниво на комфорт и спортен дух от седан със 400к.с. от 8 цилиндров нАТУРАЛЕН двигател който пее!
това е! никва М3 а пък въобще да не почвам че Х5 не е нито истински джип нито пък със толкова спортен дух.
но това е друга тема и лично мое мнение.
М5 хорааааааааааааааааа, хорааа, м5 е единственият избор!
сега така приказвате но я ги сложете един до друг и тогава се замислете и ... абе ще видите! колко е хърбаво м3
Ултра високо ниво на комфорт и спортен дух от седан със 400к.с. от 8 цилиндров нАТУРАЛЕН двигател който пее!
това е! никва М3 а пък въобще да не почвам че Х5 не е нито истински джип нито пък със толкова спортен дух.
но това е друга тема и лично мое мнение.
М5 хорааааааааааааааааа, хорааа, м5 е единственият избор!
сега така приказвате но я ги сложете един до друг и тогава се замислете и ... абе ще видите! колко е хърбаво м3
Si Power - Wona Go ???
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Първи вариант:
Взимам М5, продавам го и взимам М3. Останалите пари изпивам по баровете
Кой ги изпълнява тия желания? Ако е златната рибка тя не изпълняваше ли по три да взема и трите а?
Втори вариант:
Взимам една пушка и сядам да чакам тоя дето ще дойде да ги вземе докато ме няма, за да го застрелям
Трети вариант:
Събуждам се и откривам, че всичко е било просто сън. Самоубивам се...

Взимам М5, продавам го и взимам М3. Останалите пари изпивам по баровете

Втори вариант:
Взимам една пушка и сядам да чакам тоя дето ще дойде да ги вземе докато ме няма, за да го застрелям

Трети вариант:
Събуждам се и откривам, че всичко е било просто сън. Самоубивам се...

Последна промяна Иво на 13 Авг 2003, 0:25, променена общо 1 път

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
М5 разбирасе,някой може да каже че М5 е за по възрастни хора обаче просто по големите автомобили ме кефят.Винаги една 5-а (примерно Е34 ) ме е по кефила от една 3-а ( Е30).Пък и с М5 мога да разцепа гъза на някое Ферари Ф355,не че с М3 няма да мога ама с М5 определено по ще ми хареса.
М5

М5

- Новини
-
E46 M3 само и единствено. Пристрастен съм към 3-ките
Обичам убиствената скорост, динамиката и зверския вид на колата. 3-тата серия най-добре ме изразява и най-много ми тича на физиономията и на стила на шофиране. Освен това обичам БМВ купетата. Нямам навика да товаря повече от трима човека в колата, така че едва ли липсата на достатъчно място ще е проблем. Освен това в момента в който запаля тоя звяр, пътниците набързо ще забравят колко им е тясно .... тъкмо няма да ги разхождам из цялото купе при завоите.

- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
какво да ви кажа затварям си очите,и която и да взема няма да съжалявам.БМВ, в сърцето и душата има само Синя Кръв.
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
///M5 - the wolf in sheep's clothing.
Въпреки че карам 3-ка, трябва да си призная че 5-та серия е тази която ме спечели за БМВ. Труден избор наистина, но като че ли ще се спра в крайна сметка на //М5...
(между другото, добавих една анкета към темата просто за да се натрупа нагледна статистика).
(между другото, добавих една анкета към темата просто за да се натрупа нагледна статистика).
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2