Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
Няма полза от тоя клен, най-много да полудееш от сърцебиене, както са казали над мен. 

- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Jim Beam написа:Амините как е най-добре да се приемат? Аз ги пия по време и веднага след тренировка. А в нетренировъчни дни или ги изпускам или сутрин с протеина.
най-нахално ще си ъпна въпроса.

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
Jim Beam написа:Амините как е най-добре да се приемат? Аз ги пия по време и веднага след тренировка. А в нетренировъчни дни или ги изпускам или сутрин с протеина.
Аз ги пия веднага след тренировка, и малко преди да си легна.
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
HackeD написа:Jim Beam написа:Амините как е най-добре да се приемат? Аз ги пия по време и веднага след тренировка. А в нетренировъчни дни или ги изпускам или сутрин с протеина.
Аз ги пия веднага след тренировка, и малко преди да си легна.
Аз ги пия по време на тренировка!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
Аз не виждам смисъл да се пият по време... пият се половин час преди и веднага след тренировка 

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
alX3m написа:Аз не виждам смисъл да се пият по време... пият се половин час преди и веднага след тренировка

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
alX3m написа:Аз не виждам смисъл да се пият по време... пият се половин час преди и веднага след тренировка
И така става, ама е добре преди лягане за да може да ти "хранят" мускулите, друг е въпроса че се разграждат за около 40-50мин. но все пак.

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
За кои амини говорим с разклонена верига или не?
Тези с разклонената верига като BCAA най-добре е да се пият за по-добро възстановяване, издръжливост и антикатаболен ефект по време на тренировката.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
Веселин|Василев написа:alX3m написа:Аз не виждам смисъл да се пият по време... пият се половин час преди и веднага след тренировка
Тези с разклонената верига като BCAA най-добре е да се пият за по-добро възстановяване, издръжливост и антикатаболен ефект по време на тренировката.
Каквато и добавка да приемаш орално, тя достига до мускулите ти през кръвта. Което значи, че когато я пиеш по време на тренировка единствения ефект, който постигаш е да ти се клямбучи в стомаха...
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
alX3m написа:Веселин|Василев написа:alX3m написа:Аз не виждам смисъл да се пият по време... пият се половин час преди и веднага след тренировка
Каквато и добавка да приемаш орално, тя достига до мускулите ти през кръвта. Което значи, че когато я пиеш по време на тренировка единствения ефект, който постигаш е да ти се клямбучи в стомаха...
е щом си казал...........нямам намерение да влизам в спорове, пии го както искаш

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
alX3m написа:Каквато и добавка да приемаш орално, тя достига до мускулите ти през кръвта. Което значи, че когато я пиеш по време на тренировка единствения ефект, който постигаш е да ти се клямбучи в стомаха...
Ако вземем антикатаболния ефект и възстановяването, предпочитам да ги изпия по време на тренировката, че докато съм "напомпан" и кръвта бързо се върти да бъдат обработени от организма и като приключа тренировката да им дойде времето да влезнат в кръвта и да отидат по мускулите... точно когато е необходимо... което сигура ще е по-ефективно от това да ги изпия след тренировка и после да се надявам, че ще хвана да се разтворят, обработят и влезнат в кръвта в рамките на 1-вия час от края на тренировката.
- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: М50+++
Колеги един бърз въпрос че много се притесних. Към 3;30 4 пих гейнър ( за пърти път ми е ) една доза, обаче забравих и преди малко пих едно хапче оспамокс което си е антибиотик. Проблем ли е

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Mollov написа:alX3m написа:
Ако вземем антикатаболния ефект и възстановяването, предпочитам да ги изпия по време на тренировката, че докато съм "напомпан" и кръвта бързо се върти да бъдат обработени от организма и като приключа тренировката да им дойде времето да влезнат в кръвта и да отидат по мускулите... точно когато е необходимо... което сигура ще е по-ефективно от това да ги изпия след тренировка и после да се надявам, че ще хвана да се разтворят, обработят и влезнат в кръвта в рамките на 1-вия час от края на тренировката.
Не знам защо маса народ си мисли, че BCAA се пие само и единствено за възстановяване...