Дросел
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- BMW_M42
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е 36
- Мечтае да кара: заварениа диф на заварена гас
Re: Дросел
http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-E30-318is-E36-318is-M42B18-chip-163HP-202NM-/180978946654?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2a232f925e
почни с нещо смислено и качествено като това например
или ако не слагаш чип направи това http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=8&t=137967
почни с нещо смислено и качествено като това например
или ако не слагаш чип направи това http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=8&t=137967
Кръвта е най-важното гориво! Инициатива на BMW Клуб България
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Каза че имал мега, не му трябва чипс
За фланеца хващаш някой който заваря алуминии да ти направи. Трябва да събираш вакууми от всеки дросел към някаква кутиика където да ти е мапа или да направиш общ еърбокс... или да се мапва във алфа н режим което май не е лесно
За валовете единствения евтин вариант са копирани, 250-260 градуса съм чувал че ставали и със стоковите повдигачи (без подложки или дялкане на касетите)
...написаното се базира на информацията която съм събрал по темата (не на личен опит), понеже и на мен ми предстои слагане на мега, валове и евентуално дросели...
bum_bum, според мен тая глава не е запушена и няма смисъл да се портва за стриит мотор с неагресивни валове че може да стане и по-зле ако не се направи кадърно

За фланеца хващаш някой който заваря алуминии да ти направи. Трябва да събираш вакууми от всеки дросел към някаква кутиика където да ти е мапа или да направиш общ еърбокс... или да се мапва във алфа н режим което май не е лесно

За валовете единствения евтин вариант са копирани, 250-260 градуса съм чувал че ставали и със стоковите повдигачи (без подложки или дялкане на касетите)
...написаното се базира на информацията която съм събрал по темата (не на личен опит), понеже и на мен ми предстои слагане на мега, валове и евентуално дросели...
bum_bum, според мен тая глава не е запушена и няма смисъл да се портва за стриит мотор с неагресивни валове че може да стане и по-зле ако не се направи кадърно

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Дам, не се замислих че става въпрос за М42. Не съм виждал такава глава разглобена ама вероятно ще е доста по-добре от М5Х. Валовете по-добре търси някакви да не са копирани, че доколкото знам копираните не изкарват особено много. Предполагам при обработката се разкаляват или и аз не знам ама май не е добър вариянт за кола, която се кара постоянно.
Мегата също не мисля, че ти трябва за валове и дросели. Стоковата електроника ще се оправи чудесно и ще е далеч по-надеждна.
Мегата също не мисля, че ти трябва за валове и дросели. Стоковата електроника ще се оправи чудесно и ще е далеч по-надеждна.
- Ub4v3c4
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: По Плевенските Улици !
- Мечтае да кара: БМВ :)
- Детайли за колата: Трудно е да са види :)
мхм еми незнам мисля си по въпроса с дроселите всеки ме разколебава,че не си заслужава инвестицията,но по горе за тия бобини дето е пуснал колегата идеата е много добра,само не разбрах тая планка как се слага с тия болтове в главата трябва да се дупчи ли незнам и аз,а валовете гледах тия дни едни в ибеи,но нз ако някой има линк към някоя тунинг фирма,която предлага ще сам много благодарен ако ми даде.
BMW Завинаги !
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2