Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Tsureto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 535i
- Мечтае да кара: BMW M6 F13
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
Хора помогнете да променя програмата ми за гърди,защото от 1 година тренирам по една програма ииии наистина е време да я сменя!
4x8 лежанка
3х8 полулег с дъмбели
3х8 обратен лег за долни гърди
3х10 флаис и бутане на скрипец в суперсерия
тренирам с макс кила,освен суперсерията накрая
Трябва ми маса !!!
4x8 лежанка
3х8 полулег с дъмбели
Трябва ми маса !!!
Who needs antidepressants when you can drive an BMW.
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Cvetun написа:Хора помогнете да променя програмата ми за гърди,защото от 1 година тренирам по една програма ииии наистина е време да я сменя!
4x8 лежанка
3х8 полулег с дъмбели
Трябва ми маса !!!
Ако това го правиш за гърди е хубаво да кажеж колко пъти седмично и на какви добавки си, защото програмката ти е сериозна и бутане на скрипец ще рече за трицепс???
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- Tsureto
- младши ентусиаст
-
Тренирам ги 1 път седмично,без добавки иии бутане на скрипец имах предвид кросоувър 

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
В такъв случай направо намалявай упражненията. То тялото няма възстановяване. Повторенията да са най-малко 8. Намалявай от 12 до 8. Разменяй упражненията, не прави едни и същи. Прави само 3 упражнения.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
Според мен 3х3 за гърди 1 път в седмицата е малко като натоварване и то първата серия от всяко упражнение е загряваща т.е имаме по 2 работни или общо 6 .... 
Щом ти трябва маса и за 1 година не виждаш напредък хвърли един поглед на храненето

Щом ти трябва маса и за 1 година не виждаш напредък хвърли един поглед на храненето

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Cvetun написа:Тренирам ги 1 път седмично,без добавки иии бутане на скрипец имах предвид кросоувър
Основна мускулна група се тренира 1 път седмично само когато се приема сериозно количество хранителни добавки,или ако си професионалист.....иначе е почти безмислено

То може и като тебе без добавки 1 път седмично....ама идва момент в който нещата замират

- Tsureto
- младши ентусиаст
-
Ами имам 4 тренировки на седмица и пак съм ги набутал максимално,няма как да ги тренирам повече пъти на седмица.Незнам найстина,какво да ги правя.Само се помпат,а не ръстят 

- sambeto
- ентусиаст
-
Cvetun написа:Ами имам 4 тренировки на седмица и пак съм ги набутал максимално,няма как да ги тренирам повече пъти на седмица.Незнам найстина,какво да ги правя.Само се помпат,а не ръстят
Аз също тренирам 4 пъти седмично и оплаквания немам

В горния пост съм ти написал,че при такава програма и без допълнително стимулиране,идва момента в който нещата замират и това е почти неизбежно,и излиза че съм прав.Написал съм и два варианта за да продължиш да растеш....ма нема кой да чете

Първи вариант да станеш професионалист.
Втори вариант е да си вземеш хранителни добавки.
Препоръчвам ти вариант номер 2,като съответно имай в предвид също и добра храна и почивка.
Ама нали не пишете на колко сте години и от колко време тренирате,е как да ти помогне някой браааат

- Tsureto
- младши ентусиаст
-
22 години,1 година сериозни тренировки!Преди тях лостове,а преди тях 1 година алкохолна пауза.Преди тази алкохолна пауза 2 години стаж във фитнеса.76кг. 1,88м висок 

какво ви е мнението за трибестана (този който се продава по аптеките) според един приятел качвал и естрогена и той затова го пие с антиестрогени, наистина ли е така? вие как го пиете?
www.bmwпрофесори-bg.net
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
benzin написа:какво ви е мнението за трибестана (този който се продава по аптеките) според един приятел качвал и естрогена и той затова го пие с антиестрогени, наистина ли е така? вие как го пиете?
Според моя диетолог нямало разлика в трибестана от аптека или примерно трибестана на NOW единствено в грамажите имало и този на NOW от 1000 мл излизал по-евтино от този в аптеките. Също така трябва да се пие дълго време, че да има някакъв ефект, за естрогена не знам нека друг да каже, но аз докато го пиех не съм взимал антиестеоген.

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- sambeto
- ентусиаст
-
benzin написа:какво ви е мнението за трибестана (този който се продава по аптеките) според един приятел качвал и естрогена и той затова го пие с антиестрогени, наистина ли е така? вие как го пиете?
Не знам как твоя приетел е установил,че качва естрогена при прием на трибестан

Естрогена се качва само и единствено при прием на външен източник на тестостерон (най вече енантат,и по малко при ципионат и пропионат).Тогава част от приетия тестостерон се конвертира в естроген,тогава приема на антиестрогени(Тамоксифен или Нолвадекс) е напълно оправдано.
Трибестана повишава собственото ниво на тестостерон,и приема на антиестрогени при прием на трибестан е напълно излишно и безмислено,освен ако твоя приятел не е някакъв медицински феномен

На времето аптечния Трибестан беше най чист и най добър.Сега много фирми си го патентоват както си искат,и също върши работа.Аз бих заложил на аптечния,макар че идва малко по дебело като цена

Cvetun написа:22 години,1 година сериозни тренировки!Преди тях лостове,а преди тях 1 година алкохолна пауза.Преди тази алкохолна пауза 2 години стаж във фитнеса.76кг. 1,88м висок
Значи спокойно може да си вземеш хубав протеин,аминокиселини,и креатин Монохидрат.Не прави компромиси с цени,за да не кажеш че не е имало файда

След месец ще усетиш разликата,и ще се обадиш да ме почерпиш

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
Сигурно го пързаля, че е само на трибестан
и трябвало антиестроген 

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- sambeto
- ентусиаст
-
Веселин|Василев написа:Сигурно го пързаля, че е само на трибестани трябвало антиестроген
Ако приема друго,блокирането на естрогенните рецептори ще са му най малкия въпрос за решаване

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
sambeto написа:Веселин|Василев написа:Сигурно го пързаля, че е само на трибестани трябвало антиестроген
Ако приема друго,блокирането на естрогенните рецептори ще са му най малкия въпрос за решаване
Абсолютно, сигурен съм, че е редовен в аптеката да изкупува карзила и не ссамо него