Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535i
Мечтае да кара: BMW M6 F13

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от Tsureto » 20 Сеп 2012, 23:25

Хора помогнете да променя програмата ми за гърди,защото от 1 година тренирам по една програма ииии наистина е време да я сменя!

4x8 лежанка
3х8 полулег с дъмбели
3х8 обратен лег за долни гърди
3х10 флаис и бутане на скрипец в суперсерия

тренирам с макс кила,освен суперсерията накрая

Трябва ми маса !!!
Who needs antidepressants when you can drive an BMW.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 21 Сеп 2012, 9:50

Cvetun написа:Хора помогнете да променя програмата ми за гърди,защото от 1 година тренирам по една програма ииии наистина е време да я сменя!

4x8 лежанка
3х8 полулег с дъмбели
3х8 обратен лег за долни гърди
3х10 флаис и бутане на скрипец в суперсерия

тренирам с макс кила,освен суперсерията накрая

Трябва ми маса !!!

Ако това го правиш за гърди е хубаво да кажеж колко пъти седмично и на какви добавки си, защото програмката ти е сериозна и бутане на скрипец ще рече за трицепс???
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Tsureto » 21 Сеп 2012, 10:27

Тренирам ги 1 път седмично,без добавки иии бутане на скрипец имах предвид кросоувър :)

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 22 Сеп 2012, 12:06

В такъв случай направо намалявай упражненията. То тялото няма възстановяване. Повторенията да са най-малко 8. Намалявай от 12 до 8. Разменяй упражненията, не прави едни и същи. Прави само 3 упражнения.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 22 Сеп 2012, 13:44

Според мен 3х3 за гърди 1 път в седмицата е малко като натоварване и то първата серия от всяко упражнение е загряваща т.е имаме по 2 работни или общо 6 .... :nono:
Щом ти трябва маса и за 1 година не виждаш напредък хвърли един поглед на храненето :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 22 Сеп 2012, 14:40

Cvetun написа:Тренирам ги 1 път седмично,без добавки иии бутане на скрипец имах предвид кросоувър :)

Основна мускулна група се тренира 1 път седмично само когато се приема сериозно количество хранителни добавки,или ако си професионалист.....иначе е почти безмислено :idea:
То може и като тебе без добавки 1 път седмично....ама идва момент в който нещата замират :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Tsureto » 22 Сеп 2012, 19:28

Ами имам 4 тренировки на седмица и пак съм ги набутал максимално,няма как да ги тренирам повече пъти на седмица.Незнам найстина,какво да ги правя.Само се помпат,а не ръстят :dunno:

ентусиаст
Аватар

Мнение от sambeto » 22 Сеп 2012, 20:04

Cvetun написа:Ами имам 4 тренировки на седмица и пак съм ги набутал максимално,няма как да ги тренирам повече пъти на седмица.Незнам найстина,какво да ги правя.Само се помпат,а не ръстят :dunno:

Аз също тренирам 4 пъти седмично и оплаквания немам :mrgreen:
В горния пост съм ти написал,че при такава програма и без допълнително стимулиране,идва момента в който нещата замират и това е почти неизбежно,и излиза че съм прав.Написал съм и два варианта за да продължиш да растеш....ма нема кой да чете :mrgreen:
Първи вариант да станеш професионалист.
Втори вариант е да си вземеш хранителни добавки.
Препоръчвам ти вариант номер 2,като съответно имай в предвид също и добра храна и почивка.
Ама нали не пишете на колко сте години и от колко време тренирате,е как да ти помогне някой браааат :angel:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Tsureto » 23 Сеп 2012, 0:38

22 години,1 година сериозни тренировки!Преди тях лостове,а преди тях 1 година алкохолна пауза.Преди тази алкохолна пауза 2 години стаж във фитнеса.76кг. 1,88м висок :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 23 Сеп 2012, 9:36

какво ви е мнението за трибестана (този който се продава по аптеките) според един приятел качвал и естрогена и той затова го пие с антиестрогени, наистина ли е така? вие как го пиете?
www.bmwпрофесори-bg.net

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 23 Сеп 2012, 12:20

benzin написа:какво ви е мнението за трибестана (този който се продава по аптеките) според един приятел качвал и естрогена и той затова го пие с антиестрогени, наистина ли е така? вие как го пиете?

Според моя диетолог нямало разлика в трибестана от аптека или примерно трибестана на NOW единствено в грамажите имало и този на NOW от 1000 мл излизал по-евтино от този в аптеките. Също така трябва да се пие дълго време, че да има някакъв ефект, за естрогена не знам нека друг да каже, но аз докато го пиех не съм взимал антиестеоген. ;)
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от sambeto » 23 Сеп 2012, 13:01

benzin написа:какво ви е мнението за трибестана (този който се продава по аптеките) според един приятел качвал и естрогена и той затова го пие с антиестрогени, наистина ли е така? вие как го пиете?

Не знам как твоя приетел е установил,че качва естрогена при прием на трибестан :roll:
Естрогена се качва само и единствено при прием на външен източник на тестостерон (най вече енантат,и по малко при ципионат и пропионат).Тогава част от приетия тестостерон се конвертира в естроген,тогава приема на антиестрогени(Тамоксифен или Нолвадекс) е напълно оправдано.
Трибестана повишава собственото ниво на тестостерон,и приема на антиестрогени при прием на трибестан е напълно излишно и безмислено,освен ако твоя приятел не е някакъв медицински феномен :yes:
На времето аптечния Трибестан беше най чист и най добър.Сега много фирми си го патентоват както си искат,и също върши работа.Аз бих заложил на аптечния,макар че идва малко по дебело като цена :idea:

Cvetun написа:22 години,1 година сериозни тренировки!Преди тях лостове,а преди тях 1 година алкохолна пауза.Преди тази алкохолна пауза 2 години стаж във фитнеса.76кг. 1,88м висок :)

Значи спокойно може да си вземеш хубав протеин,аминокиселини,и креатин Монохидрат.Не прави компромиси с цени,за да не кажеш че не е имало файда :mrgreen:
След месец ще усетиш разликата,и ще се обадиш да ме почерпиш :mhihi:

М3 Пристрастен
Аватар

Мнение от Веселин|Василев » 23 Сеп 2012, 13:05

Сигурно го пързаля, че е само на трибестан :mhihi: и трябвало антиестроген :mrgreen:
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от sambeto » 23 Сеп 2012, 13:18

Веселин|Василев написа:Сигурно го пързаля, че е само на трибестан :mhihi: и трябвало антиестроген :mrgreen:

Ако приема друго,блокирането на естрогенните рецептори ще са му най малкия въпрос за решаване :mhihi:

М3 Пристрастен
Аватар

Мнение от Веселин|Василев » 23 Сеп 2012, 13:25

sambeto написа:
Веселин|Василев написа:Сигурно го пързаля, че е само на трибестан :mhihi: и трябвало антиестроген :mrgreen:

Ако приема друго,блокирането на естрогенните рецептори ще са му най малкия въпрос за решаване :mhihi:

Абсолютно, сигурен съм, че е редовен в аптеката да изкупува карзила и не ссамо него :mrgreen:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата