Драскачите по автомобили.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
mastorpetko написа:Някой да ползва "КАСКО" ?
Много интересно, като колата е с оригинална боя и лак и ти я надерат колко ще си щастлив че следва кит, шлайф, нова боя при бояджия дето не го знаеш кво ша направи и т.н. и ако извадиш 100% късмет на маъстори и материали и застрахователя отвори добре джоба да плати може би колатата ще си прилича на 80% спрямо преди, но пак няма да е като с оригиналната боя, разбираш ли ей от тва боли най ного

- mastorpetko
- младши ентусиаст
-
Dimo написа:...
Прав си колега, че каквото и да правши, никога не става като нова

Представи си, че наистина го хванеш такъв и му натрошиш ръцете ... и после се окаже, че

Колата сигруно ако не тази, догодина ще я смениш и няма да си я спомняш дазе настоящата ... но човешкия живот е нещо друго. Може пък наркомана (драскача по коли) след година две да му увре мозъка и да стане нормален човек. Знае ли човек, но основната ми идея беше - по-малко нерви, повече фън

mastorpetko написа:Dimo написа:...
Прав си колега, че каквото и да правши, никога не става като новано това повод ли е за рязане на ръце, убийства,
и други подобни?
Представи си, че наистина го хванеш такъв и му натрошиш ръцете ... и после се окаже, ченаркоман вземе че пукне наистина и отиде цял живот разправии заради някаква драскотина.
Колата сигруно ако не тази, догодина ще я смениш и няма да си я спомняш дазе настоящата ... но човешкия живот е нещо друго. Може пък наркомана (драскача по коли) след година две да му увре мозъка и да стане нормален човек. Знае ли човек, но основната ми идея беше - по-малко нерви, повече фън
Абе на тях им е фън, ама на нас не ни е. Много свикнахме да теглиме по една на проблемите си и да казваме, че няма защо да се ядосваме. Затова и в България има партия на турците и на циганите. Защо в Сърбия и в Гърция няма такова нещо? Всъщност, в Гърция имаше партия на българите(а там те са много и сериозно репресирани) - поинтересувай се какво стана с председателя й. Защото ако едно цигане което прави мръсотии и дразни еднай майка с бебе в рейса го хванеш и му счупиш главата, така че 6 месеца да не може да говори, следващият път няма да прави такива неща. А не всеки да се обръща на другата страна. Наркоманите да измират някъде.
Прав си колега, че каквото и да правши, никога не става като новано това повод ли е за рязане на ръце, убийства,
и други подобни?
Представи си, че наистина го хванеш такъв и му натрошиш ръцете ... и после се окаже, ченаркоман вземе че пукне наистина и отиде цял живот разправии заради някаква драскотина.
Строшавам му ръчичките и си лягам с чиста съвест.

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Dimo
- баварски фанатик
-
и други подобни?
Не батка, аз за убийства го казах просто ей така, но вярвай ми, набарам ли драскача, ще му нарежа лицето така че да не смее да се гледа в огледалото цял живот и като го видят по улицата да се сещат хората че е надрасквал коли. Както мойта кола няма да е като нова така и той няма да е като новороден, тя ще има белег за цял живот и той също, нея ще я пребоядисам пък той ще си прави пластика на лицето ако иска. Квото повикало такова се обадило, това е положението, да не е драскал, щот аз казах по нагоре може да го е било яд нещо, ОК, да ми среще гумите примерно, щот ша ги залепа или ша ги смена с други, ама да ми надере колата е не става, ша плаща скъпо, а и ако немогха да си позволя друга кола? Значи кво правим, търпим, е и тва не става, явно просто не си го изпитвал на собствен гръб това, а и не ти го пожелавам, но просто е ад вярвай ми. Уверявам те че всеки изпатил по този начин мисли като мен, ако набараш някой да ти дере колата, няма да се развикаш "Ей махай се наркоман гаден....." и да го подгониш, уверявам те

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Бе и мойта я надраскаха, един здрав бой заслужава , хубаво, ама да му нарежеш лицето...ти за мен си лабилен 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Аз казвам за такива, които умишлено причиняват вреда на другите много бой и счупени ръчички. Пък ако ще и да пукне гадта мръсна 

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Vozq_bez_pari
- младши ентусиаст
-
- Кара: is turbo / 520i,и на жената е30ката
и моита я надраскаха да ги е.а една готина 4ерта на моита врата ,излизам си аз сутринта и само докато излизам от входа ии ......
после колко ме боля глажа
само да ги фана аз ......око за око и аз ша го надраскам целия с един пирон....... на голо:twisted:
....

само да ги фана аз ......око за око и аз ша го надраскам целия с един пирон....... на голо:twisted:

47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4