Драскачите по автомобили.

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 19 Юли 2006, 0:36

тва според мен е дело на бившо гадже :mhihi: :mhihi: :mhihi:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 19 Юли 2006, 0:48

:mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от bluue » 19 Юли 2006, 8:02

M2PR написа:тва според мен е дело на бившо гадже :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Едва ли. Ако беше така нямаше да мога да я позная :roll: :guitarist: (колата де)

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 19 Юли 2006, 10:48

mastorpetko написа:Някой да ползва "КАСКО" ?

Много интересно, като колата е с оригинална боя и лак и ти я надерат колко ще си щастлив че следва кит, шлайф, нова боя при бояджия дето не го знаеш кво ша направи и т.н. и ако извадиш 100% късмет на маъстори и материали и застрахователя отвори добре джоба да плати може би колатата ще си прилича на 80% спрямо преди, но пак няма да е като с оригиналната боя, разбираш ли ей от тва боли най ного :(

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 19 Юли 2006, 14:58

bluue написа:
M2PR написа:тва според мен е дело на бившо гадже :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Едва ли. Ако беше така нямаше да мога да я позная :roll: :guitarist: (колата де)

Или на маика и ...... :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 19 Юли 2006, 22:51

Dimo написа:...

Прав си колега, че каквото и да правши, никога не става като нова :( но това повод ли е за рязане на ръце, убийства, :censored: и други подобни?

Представи си, че наистина го хванеш такъв и му натрошиш ръцете ... и после се окаже, че :censored: наркоман вземе че пукне наистина и отиде цял живот разправии заради някаква драскотина.

Колата сигруно ако не тази, догодина ще я смениш и няма да си я спомняш дазе настоящата ... но човешкия живот е нещо друго. Може пък наркомана (драскача по коли) след година две да му увре мозъка и да стане нормален човек. Знае ли човек, но основната ми идея беше - по-малко нерви, повече фън :)

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 20 Юли 2006, 8:46

mastorpetko написа:

Прав си колега, че каквото и да правши, никога не става като нова :( но това повод ли е за рязане на ръце, убийства, :censored: и други подобни?

Представи си, че наистина го хванеш такъв и му натрошиш ръцете ... и после се окаже, че :censored: наркоман вземе че пукне наистина и отиде цял живот разправии заради някаква драскотина.

Колата сигруно ако не тази, догодина ще я смениш и няма да си я спомняш дазе настоящата ... но човешкия живот е нещо друго. Може пък наркомана (драскача по коли) след година две да му увре мозъка и да стане нормален човек. Знае ли човек, но основната ми идея беше - по-малко нерви, повече фън :)

Абе на тях им е фън, ама на нас не ни е. Много свикнахме да теглиме по една на проблемите си и да казваме, че няма защо да се ядосваме. Затова и в България има партия на турците и на циганите. Защо в Сърбия и в Гърция няма такова нещо? Всъщност, в Гърция имаше партия на българите(а там те са много и сериозно репресирани) - поинтересувай се какво стана с председателя й. Защото ако едно цигане което прави мръсотии и дразни еднай майка с бебе в рейса го хванеш и му счупиш главата, така че 6 месеца да не може да говори, следващият път няма да прави такива неща. А не всеки да се обръща на другата страна. Наркоманите да измират някъде.

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 20 Юли 2006, 10:57

mastorpetko написа:

Строшавам му ръчичките и си лягам с чиста съвест. :evil: Ша му вържа и едно чувалче с гипс за врата и ще му покажа къде е болницата. Я ше му макята....... бийййййййп да го .....бийййййййп :evil:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

баварски фанатик
Аватар

Мнение от Dimo » 20 Юли 2006, 20:40

mastorpetko написа:

Не батка, аз за убийства го казах просто ей така, но вярвай ми, набарам ли драскача, ще му нарежа лицето така че да не смее да се гледа в огледалото цял живот и като го видят по улицата да се сещат хората че е надрасквал коли. Както мойта кола няма да е като нова така и той няма да е като новороден, тя ще има белег за цял живот и той също, нея ще я пребоядисам пък той ще си прави пластика на лицето ако иска. Квото повикало такова се обадило, това е положението, да не е драскал, щот аз казах по нагоре може да го е било яд нещо, ОК, да ми среще гумите примерно, щот ша ги залепа или ша ги смена с други, ама да ми надере колата е не става, ша плаща скъпо, а и ако немогха да си позволя друга кола? Значи кво правим, търпим, е и тва не става, явно просто не си го изпитвал на собствен гръб това, а и не ти го пожелавам, но просто е ад вярвай ми. Уверявам те че всеки изпатил по този начин мисли като мен, ако набараш някой да ти дере колата, няма да се развикаш "Ей махай се наркоман гаден....." и да го подгониш, уверявам те :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 21 Юли 2006, 1:11

Бе и мойта я надраскаха, един здрав бой заслужава , хубаво, ама да му нарежеш лицето...ти за мен си лабилен :mhihi:
Изображение

баварски фанатик
Аватар

Мнение от Dimo » 21 Юли 2006, 8:19

Въпрос на гледна точка :winky:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 23 Юли 2006, 14:58

Аз казвам за такива, които умишлено причиняват вреда на другите много бой и счупени ръчички. Пък ако ще и да пукне гадта мръсна :maad:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: is turbo / 520i,и на жената е30ката

Мнение от Vozq_bez_pari » 03 Авг 2006, 16:45

и моита я надраскаха да ги е.а една готина 4ерта на моита врата ,излизам си аз сутринта и само докато излизам от входа ии ...... :shock: :shock: после колко ме боля глажа :confused:
само да ги фана аз ......око за око и аз ша го надраскам целия с един пирон....... на голо:twisted: :twisted: ....

Потребител
Аватар

Мнение от bluue » 04 Авг 2006, 15:40

Незнам, ама като гледам новата реклама на Мтел, как оная бабка драска по една кола... на това ли учат децата :?: Нищо чудно точно такъв индивид да е надраскал и моята :evil:
Човек може да живее без храна 1месец,без вода 1ден, без въздух 1минута, а без акъл-цял живот.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smamf » 04 Авг 2006, 16:59

Дилян Пенчев написа:Абе това е заради най-младата мрежа - М-тел Loop :arrow: те ни завиждат :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории