Копчета за кори на вратите?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
Копчета за кори на вратите?
Колеги преди време си купих едни копчета но нещо не се получиха нещата.
Даите някои онлаин магазин или човек да поръчам нови но оригинални за е36 с тези гумени прустенчета както трябва да са
Даите някои онлаин магазин или човек да поръчам нови но оригинални за е36 с тези гумени прустенчета както трябва да са
- Flymen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e61 530D 231hP
Re: Копчета за кори на вратите?
Ако имаш предвид щипките за корите на вратите -в дару са някакви стотинки ,а гумени пръстенчета може да си изрежеш от стара велосипедна гума
.

- ares2
- старши ентусиаст
-
да за тях говоря но не ми се ходи до Сф. заради тези щипки..
та идеята ми е дали някои знае да се продават онлайн или колега от форума които продава нови части за бмв
та идеята ми е дали някои знае да се продават онлайн или колега от форума които продава нови части за бмв
Можеш да си ги вземеш и от Елит кар или Ауто+, скоро си купувах комплект нови. Няма нужда от гумени пръстенчета, залепват идеално и няма шумове.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Лавиатан има. Купувах от него и нямаше проблеми. За всеки случай си изразах от стара вътрешна гума пръстенчета. Успях с голям зор да вкарам щипките, но стана бетон. Като се замисля сигурно не беше нужно, но не ми се правеше два пъти работа 

- lop_88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318i м40 R.I.P:( е36 320и м52
- Мечтае да кара: x5 или е36 кабрио
колега копчетата са по 50 ст. на бройка по 20 бр. в пакет .може и насипно да си вземеш няма проблем.намират се във всеки магазин за авто части,само отиваш и казваш ,че ти трябват копчета за корите на вратите за бмв е36 и те знаят за какво става на въпрос.само при смяна внимавай да не се порежеш от ръбчетата ,не питай откъде знам ,а как се спира кръвта
.колегата ти е казал по горе какво да направиш ако ти те тракат корите.но и аз да спомена .взимаш стара гума от колело (на велосипеда вътрешната)и си е режеш както ти си искаш(на кръгчета на квадрат),аз е нарязах на кръгчета и пробих по един + по-средата около по 1 см на ивица.леко хващаш с клещи края на копчето и с другата ръка нанизваш гумата и става работата.копчетата се монтират или на ръка с дебела ръкавица или лекичко си помагаш с клещите,но гледаш да не стискаш много за да не ги изпочупиш .само после при монтажа на кората за вратата трябва с нещо да ги побутваш щипките ,за да ги центроваш по дупките.няма нищо сложно.само внимавай да не изкъртиш при сваляне на кората пластмасата за където се закачат щипките.

може всичко да е ,да ама не е бмв 

- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61/530XD
- Мечтае да кара: на по-евтино гориво.
Колеги,а на задните кори (на coupe) каква им е схемата? С щипки ли се хавашат или?
E36/E39/E39/E46/E39/E61/E87/61
- ares2
- старши ентусиаст
-
lop_88 написа:колега копчетата са по 50 ст. на бройка по 20 бр. в пакет .може и насипно да си вземеш няма проблем.намират се във всеки магазин за авто части,само отиваш и казваш ,че ти трябват копчета за корите на вратите за бмв е36 и те знаят за какво става на въпрос.само при смяна внимавай да не се порежеш от ръбчетата ,не питай откъде знам ,а как се спира кръвта.колегата ти е казал по горе какво да направиш ако ти те тракат корите.но и аз да спомена .взимаш стара гума от колело (на велосипеда вътрешната)и си е режеш както ти си искаш(на кръгчета на квадрат),аз е нарязах на кръгчета и пробих по един + по-средата около по 1 см на ивица.леко хващаш с клещи края на копчето и с другата ръка нанизваш гумата и става работата.копчетата се монтират или на ръка с дебела ръкавица или лекичко си помагаш с клещите,но гледаш да не стискаш много за да не ги изпочупиш .само после при монтажа на кората за вратата трябва с нещо да ги побутваш щипките ,за да ги центроваш по дупките.няма нищо сложно.само внимавай да не изкъртиш при сваляне на кората пластмасата за където се закачат щипките.
аз съм с такива сега и всичко дрънчи .. за това търся оригиналните
- Jang1r
- младши ентусиаст
-
- Кара: го на ножки
- Мечтае да кара: на 50ст бензина.
54ст/бр в официалните дилъри.Днес си взех 20бр да подменя всички стари начупени 

BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
- dblos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 330D
- Детайли за колата: Touring
ares2 написа:lop_88 написа:колега копчетата са по 50 ст. на бройка по 20 бр. в пакет .може и насипно да си вземеш няма проблем.намират се във всеки магазин за авто части,само отиваш и казваш ,че ти трябват копчета за корите на вратите за бмв е36 и те знаят за какво става на въпрос.само при смяна внимавай да не се порежеш от ръбчетата ,не питай откъде знам ,а как се спира кръвта.колегата ти е казал по горе какво да направиш ако ти те тракат корите.но и аз да спомена .взимаш стара гума от колело (на велосипеда вътрешната)и си е режеш както ти си искаш(на кръгчета на квадрат),аз е нарязах на кръгчета и пробих по един + по-средата около по 1 см на ивица.леко хващаш с клещи края на копчето и с другата ръка нанизваш гумата и става работата.копчетата се монтират или на ръка с дебела ръкавица или лекичко си помагаш с клещите,но гледаш да не стискаш много за да не ги изпочупиш .само после при монтажа на кората за вратата трябва с нещо да ги побутваш щипките ,за да ги центроваш по дупките.няма нищо сложно.само внимавай да не изкъртиш при сваляне на кората пластмасата за където се закачат щипките.
аз съм с такива сега и всичко дрънчи .. за това търся оригиналните
Е то само с смяна на щипки няма да стане

Един съвет - уплътни си кората от вътре , например с вата , няма да ти се вярва какъв е ефекта

10 мнения
• Страница 1 от 1