Фарове In.Pro
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
Re: Фарове In.Pro
justinlow написа:ekcta3uto написа:DRL се поставят на точно определени места, на които фаровете на старите коли не отговарят.
Колега, нищо лично, но май не разбираш за какво говорим
Напротив, много добре разбирам, само че май ти не ме разбираш мене

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Закона не знам къде е, особено ако ги направиме да светят с необходимият интензитет...
А иначе аз нямам проблем да дам и над 100лв за LED-овете, ако най-накрая тия "очи" светнат като хората... а като гледам пича с Е39-тката... явно светват дори с CCFL..
А иначе аз нямам проблем да дам и над 100лв за LED-овете, ако най-накрая тия "очи" светнат като хората... а като гледам пича с Е39-тката... явно светват дори с CCFL..
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
belial написа:justinlow написа:Mollov написа:Че кой е казал, че ще се огранича само от България?
От чужбина с доставката ще излезе цифра пара ако успееш да намериш подходящите рингове.
Не са кой знае колко по-скъпи от тук:
http://www.ebay.co.uk/itm/1x-Spare-CCFL ... 3377393b0b
4 ринга излизат £32 + £8,5 за доставка.
има също и по-скъпи с лед диоди:
http://www.ebay.co.uk/itm/2x-SUPERIOR-Q ... 5647214b47
1вия има само 3 засега... А втория отпада щото е цял кръг, не полумесец

Последна промяна b00st на 15 Авг 2012, 22:49, променена общо 1 път
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
Mollov написа:Закона не знам къде е, особено ако ги направиме да светят с необходимият интензитет...
DRL не е въпрос само до интензитет, а до местоположение на въпросните светлини.Има издадена директива за точно определно място, на което да се монтират тези светлини в зависимост от габаритите на автомобила.Информирайте се преди да направите нещо, което ще доведе само до актове.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
В Правило № 48 е записано как трябва да бъдат монтирани дневните светлини. Външният край на светлините не трябва да бъде на повече от 400 мм. от най-крайния външен ръб на превозното средство. Разстоянието между вътрешните краища на двете дневни светлини не трябва да бъде под 600 мм. или 400 мм., когато общата ширина на превозното средство е под 1 300 мм. Височината от земята трябва да бъде между 250 мм. и 1 500 мм.
И на кое точно правило не отговарят?

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
ekcta3uto написа:DRL не е въпрос само до интензитет, а до местоположение на въпросните светлини.Има издадена директива за точно определно място, на което да се монтират тези светлини в зависимост от габаритите на автомобила.Информирайте се преди да направите нещо, което ще доведе само до актове.
OK... я ми обясни тогава тия новите със силните рингове и те ли трябва да лепят нови DRL, или и ринговете ще са ОК? или там фаровете са така, че да са на нужното разстояние... айде стига...
- belial
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 320
zBoost написа:belial написа:justinlow написа:Mollov написа:Че кой е казал, че ще се огранича само от България?
От чужбина с доставката ще излезе цифра пара ако успееш да намериш подходящите рингове.
Не са кой знае колко по-скъпи от тук:
http://www.ebay.co.uk/itm/1x-Spare-CCFL ... 3377393b0b
4 ринга излизат £32 + £8,5 за доставка.
има също и по-скъпи с лед диоди:
http://www.ebay.co.uk/itm/2x-SUPERIOR-Q ... 5647214b47
1вия има само 3 засега... А втория отпада щото е цял кръг, не полумесец
Това че пише, че са само хич да не те притеснява. Със сигурност имат още просто не са ги пуснали в ибей.
ekcta3uto написа:Mollov написа:Закона не знам къде е, особено ако ги направиме да светят с необходимият интензитет...
DRL не е въпрос само до интензитет, а до местоположение на въпросните светлини.Има издадена директива за точно определно място, на което да се монтират тези светлини в зависимост от габаритите на автомобила.Информирайте се преди да направите нещо, което ще доведе само до актове.
ми то ринговете обхващат по-голяма площ от дългите и късите светлини взети заедно, така че не виждам какъв е проблема. едва ли някой ще тръгне да си ги слага под номера на 20см един от друг...
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3