Фарове In.Pro

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: e46 320d '03

Фарове In.Pro

Мнение от justinlow » 10 Авг 2012, 19:54

Колеги, дайте мнение за ей тези фарове:

Изображение
Изображение
Изображение

Водят се "In.Pro Ice Line" но в нета има много малко информация за тях. Цената им е сносна - около 400лв, като както сами виждате фарчетата имат вградени заводски ангелски очи (една от сновните причини да търся такива е новата поправка в ЗДвП за задължително пуснати фарове през цялата година).

В момента джиткам с Depo P36 също с вграден завдски ангел, но те са с халогенни крушки, които няма как да минат за дневна светлина.

Тенк ю предварително! :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Фарове In.Pro

Мнение от bum_bum » 10 Авг 2012, 19:58

Фар с вграден мигач за Е36 е адски грозно за мен. А и тези ейнджъли няма абсолютно никакъв шанс да минат за дневни светлини.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от justinlow » 10 Авг 2012, 20:09

bum_bum написа:Фар с вграден мигач за Е36 е адски грозно за мен. А и тези ейнджъли няма абсолютно никакъв шанс да минат за дневни светлини.

Нямат шанс? Защо?

Веднъж карайки пред една X5-ца зимата господин катаджията спря мен и ми писа акт, а джипа остави да мине, въпреки че и двамата бяхме на ангели с тази разлика, че моите са халогенни, докато тези отзад ... светеха по-силно и от фарове :lol:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 10 Авг 2012, 20:09

А аз си мислех, че първото In.pro е грозно :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 10 Авг 2012, 20:35

justinlow написа:
bum_bum написа:Фар с вграден мигач за Е36 е адски грозно за мен. А и тези ейнджъли няма абсолютно никакъв шанс да минат за дневни светлини.

Нямат шанс? Защо?

Веднъж карайки пред една X5-ца зимата господин катаджията спря мен и ми писа акт, а джипа остави да мине, въпреки че и двамата бяхме на ангели с тази разлика, че моите са халогенни, докато тези отзад ... светеха по-силно и от фарове :lol:

На оня с хикса са оригинални и одобрени за употреба като дейлайтс. Инпрото са измислени и изработени от бай китаец, който не е и няма да бъде упълномощен да решава това дневна светлина ли е или не.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: '95 E36 M43B18 Lim
Мечтае да кара: //M Power :)

Мнение от nelim » 11 Авг 2012, 9:54

Габарита не е дневна светлина, а на тебе ринговете са ти точно габарит :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 320

Мнение от belial » 11 Авг 2012, 10:14

Мигачи и фарове на едн хич не ме грабват, а и почти никога не пасват идеално с калника и остават луфтове.
Иначе през деня си карам с ЛЕД ангелски очи и досега или зимата не са ми правили проблем полицаите. Все пак ЛЕД очичките се виждат доста от далеч през деня. :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: грозно е36 купе
Мечтае да кара: настрани с около 200

Мнение от bebcho__ » 11 Авг 2012, 16:46

кво бърка пък да си карате на къси...
you can not imagine the immensity of the fuck i do not give
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Compact M40B18 M-tech

Мнение от k-hristov » 11 Авг 2012, 20:48

Щото гъзарите карат само на Енжали и Халогени !

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 11 Авг 2012, 20:55

zBoost написа:А аз си мислех, че първото In.pro е грозно :dunno:

Айде, айде... много са си добри... харесват ми повече от депото и мога да ти кажа, че за разлика от депото имат повече шанс за преработка на АЕ... ама единия фар го строших, а другия след 100 часа мислене го продадох и сега карам с депо и си трая :mhihi:

Иначе тия фарове са тотално дърво... Ice Line wood...

User
Аватар

Мнение от b00st » 11 Авг 2012, 21:07

Хахах, самото in.pro не е лош фар, ама тия ангелите им се едно аз съм ги слагал, едни натъпкани отгоре стоят :mhihi:
Иначе за депото както виждаш от темата има мега лесен начин просто трябва да поръчаш същия размер рингове, някой ако се разтърси в ибей може би ще си намери стига да знае размерчето в мм къде са ползвали тия немците.

Потребител
Аватар

Мнение от justinlow » 11 Авг 2012, 21:19

zBoost написа:Хахах, самото in.pro не е лош фар, ама тия ангелите им се едно аз съм ги слагал, едни натъпкани отгоре стоят :mhihi:
Иначе за депото както виждаш от темата има мега лесен начин просто трябва да поръчаш същия размер рингове, някой ако се разтърси в ибей може би ще си намери стига да знае размерчето в мм къде са ползвали тия немците.

Размера го имам - 115мм, а в ибей няма нищо :cry: В АутоПро имат 115-ки, ама не са полумесеци, а цели кръгчета.
Взех от многодиодните led габарити, да пробвам как ще свети, въпреки че колегата Mollov вече опита, ама нали :mhihi:

И да, гъзарите караме на ангели. :lalala: :wave:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 12 Авг 2012, 1:24

С LED-ове на депо не става, едвам светят колкото обикновена крушка... a многодиодните крушки нямат никакво предимство, щото рефлектора на обикновената крушка не може да ги отразява "като хората".

А да модвам депо с цели рингове - е няма що, голяма далавера... иначе в момента нямам никакво излишно време да се занимавам, но ще ги направя по-добре светещи тия "рингове" на депо-то ако ще да стане нова година :D :D :D

Потребител
Аватар

Мнение от justinlow » 12 Авг 2012, 10:05

Mollov написа:С LED-ове на депо не става, едвам светят колкото обикновена крушка... a многодиодните крушки нямат никакво предимство, щото рефлектора на обикновената крушка не може да ги отразява "като хората".

А да модвам депо с цели рингове - е няма що, голяма далавера... иначе в момента нямам никакво излишно време да се занимавам, но ще ги направя по-добре светещи тия "рингове" на депо-то ако ще да стане нова година :D :D :D

Определено не се получи нищо с LED-овете :(

По-добре ще засветят само с ринг вътре, няма как иначе. Успееш ли да вкараш по-силна халогенна крушка, съм сигурен, че от топлината, която излъчват, ще стопят напълно рефлекторите, които и без това в момента на места им се люпи отразяващото покритие именно заради топлината от ринговете.

User
Аватар

Мнение от b00st » 12 Авг 2012, 12:24

Споко само правят по 1 малък кръст на рефлектора в края и се вентилират от там нататък :mrgreen:

Следваща

Назад към E36