Фарове In.Pro
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Фарове In.Pro
Колеги, дайте мнение за ей тези фарове:

Водят се "In.Pro Ice Line" но в нета има много малко информация за тях. Цената им е сносна - около 400лв, като както сами виждате фарчетата имат вградени заводски ангелски очи (една от сновните причини да търся такива е новата поправка в ЗДвП за задължително пуснати фарове през цялата година).
В момента джиткам с Depo P36 също с вграден завдски ангел, но те са с халогенни крушки, които няма как да минат за дневна светлина.
Тенк ю предварително!

Водят се "In.Pro Ice Line" но в нета има много малко информация за тях. Цената им е сносна - около 400лв, като както сами виждате фарчетата имат вградени заводски ангелски очи (една от сновните причини да търся такива е новата поправка в ЗДвП за задължително пуснати фарове през цялата година).
В момента джиткам с Depo P36 също с вграден завдски ангел, но те са с халогенни крушки, които няма как да минат за дневна светлина.
Тенк ю предварително!

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Фарове In.Pro
Фар с вграден мигач за Е36 е адски грозно за мен. А и тези ейнджъли няма абсолютно никакъв шанс да минат за дневни светлини.
bum_bum написа:Фар с вграден мигач за Е36 е адски грозно за мен. А и тези ейнджъли няма абсолютно никакъв шанс да минат за дневни светлини.
Нямат шанс? Защо?
Веднъж карайки пред една X5-ца зимата господин катаджията спря мен и ми писа акт, а джипа остави да мине, въпреки че и двамата бяхме на ангели с тази разлика, че моите са халогенни, докато тези отзад ... светеха по-силно и от фарове

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
А аз си мислех, че първото In.pro е грозно 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
justinlow написа:bum_bum написа:Фар с вграден мигач за Е36 е адски грозно за мен. А и тези ейнджъли няма абсолютно никакъв шанс да минат за дневни светлини.
Нямат шанс? Защо?
Веднъж карайки пред една X5-ца зимата господин катаджията спря мен и ми писа акт, а джипа остави да мине, въпреки че и двамата бяхме на ангели с тази разлика, че моите са халогенни, докато тези отзад ... светеха по-силно и от фарове
На оня с хикса са оригинални и одобрени за употреба като дейлайтс. Инпрото са измислени и изработени от бай китаец, който не е и няма да бъде упълномощен да решава това дневна светлина ли е или не.
- nelim
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: '95 E36 M43B18 Lim
- Мечтае да кара: //M Power :)
- belial
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 320
Мигачи и фарове на едн хич не ме грабват, а и почти никога не пасват идеално с калника и остават луфтове.
Иначе през деня си карам с ЛЕД ангелски очи и досега или зимата не са ми правили проблем полицаите. Все пак ЛЕД очичките се виждат доста от далеч през деня.
Иначе през деня си карам с ЛЕД ангелски очи и досега или зимата не са ми правили проблем полицаите. Все пак ЛЕД очичките се виждат доста от далеч през деня.

- bebcho__
- младши ентусиаст
-
- Кара: грозно е36 купе
- Мечтае да кара: настрани с около 200
кво бърка пък да си карате на къси...
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
Щото гъзарите карат само на Енжали и Халогени !
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
zBoost написа:А аз си мислех, че първото In.pro е грозно
Айде, айде... много са си добри... харесват ми повече от депото и мога да ти кажа, че за разлика от депото имат повече шанс за преработка на АЕ... ама единия фар го строших, а другия след 100 часа мислене го продадох и сега карам с депо и си трая

Иначе тия фарове са тотално дърво... Ice Line wood...
- b00st
- User
-
Хахах, самото in.pro не е лош фар, ама тия ангелите им се едно аз съм ги слагал, едни натъпкани отгоре стоят
Иначе за депото както виждаш от темата има мега лесен начин просто трябва да поръчаш същия размер рингове, някой ако се разтърси в ибей може би ще си намери стига да знае размерчето в мм къде са ползвали тия немците.

Иначе за депото както виждаш от темата има мега лесен начин просто трябва да поръчаш същия размер рингове, някой ако се разтърси в ибей може би ще си намери стига да знае размерчето в мм къде са ползвали тия немците.
zBoost написа:Хахах, самото in.pro не е лош фар, ама тия ангелите им се едно аз съм ги слагал, едни натъпкани отгоре стоят![]()
Размера го имам - 115мм, а в ибей няма нищо

Взех от многодиодните led габарити, да пробвам как ще свети, въпреки че колегата Mollov вече опита, ама нали

И да, гъзарите караме на ангели.

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
С LED-ове на депо не става, едвам светят колкото обикновена крушка... a многодиодните крушки нямат никакво предимство, щото рефлектора на обикновената крушка не може да ги отразява "като хората".
А да модвам депо с цели рингове - е няма що, голяма далавера... иначе в момента нямам никакво излишно време да се занимавам, но ще ги направя по-добре светещи тия "рингове" на депо-то ако ще да стане нова година

А да модвам депо с цели рингове - е няма що, голяма далавера... иначе в момента нямам никакво излишно време да се занимавам, но ще ги направя по-добре светещи тия "рингове" на депо-то ако ще да стане нова година

Mollov написа:С LED-ове на депо не става, едвам светят колкото обикновена крушка... a многодиодните крушки нямат никакво предимство, щото рефлектора на обикновената крушка не може да ги отразява "като хората".
А да модвам депо с цели рингове - е няма що, голяма далавера... иначе в момента нямам никакво излишно време да се занимавам, но ще ги направя по-добре светещи тия "рингове" на депо-то ако ще да стане нова година![]()
![]()
Определено не се получи нищо с LED-овете

По-добре ще засветят само с ринг вътре, няма как иначе. Успееш ли да вкараш по-силна халогенна крушка, съм сигурен, че от топлината, която излъчват, ще стопят напълно рефлекторите, които и без това в момента на места им се люпи отразяващото покритие именно заради топлината от ринговете.
- b00st
- User
-
Споко само правят по 1 малък кръст на рефлектора в края и се вентилират от там нататък 

38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3