Ниски пружини?
Модератор: Технически модератори
44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Ниски пружини?
Здравейте, колеги.
Имам следния въпрос: кои са най-ниските заводски пружини за Е34? Някои хора твърдят, че били от Е34 М5 3.6, вярно ли е?
Благодаря.
Имам следния въпрос: кои са най-ниските заводски пружини за Е34? Някои хора твърдят, че били от Е34 М5 3.6, вярно ли е?
Благодаря.
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Re: Ниски пружини?
Кажи какво имаш предвид, че питаш. Искаш да си снижаваш колата или просто се намираш на работа?capricorn написа:Здравейте, колеги.
Благодаря.

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
Митко Стоянов написа:Кажи какво имаш предвид, че питаш. Искаш да си снижаваш колата или просто се намираш на работа?capricorn написа:Здравейте, колеги.
Благодаря.
Мисля, че е ясно какво съм попитал, колега, ако трябва да пояснявам специално за теб, с удоволствие ще го направя на ЛС, а иначе бих бил благодарен да чета отговори в темата, а не въпроси, благодаря.
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
Извинявай, колега, че ти писах в темата. Няма нужда да ми обясняваш каквото и да е. Идеята ми беше да споделиш по какъв повод питаш, колата ли ще снижаваш, на бас ли си се хванал... Може някаква дискусия да излезе. Гледам скоро си регистриран, та да знеш - форума не е уикипедия, да питаш и да ти оговарят, тук се коментират проблеми, решението им, питания с цел евентуален проект...А ти просто си питаш, че се и сърдиш...Извинявай още веднъж!capricorn написа:Митко Стоянов написа:Кажи какво имаш предвид, че питаш. Искаш да си снижаваш колата или просто се намираш на работа?capricorn написа:Здравейте, колеги.
Благодаря.
Мисля, че е ясно какво съм попитал, колега, ако трябва да пояснявам специално за теб, с удоволствие ще го направя на ЛС, а иначе бих бил благодарен да чета отговори в темата, а не въпроси, благодаря.

- georgipass
- младши ентусиаст
-
- Кара: E38 M62B44TU
- Мечтае да кара: Сбъднах си мечтата
- Детайли за колата: DF85926
Ето това може би ще даде отговор на въпросите ти?!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
georgipass написа:
За съжаление, не. Доста объркващо е, че при различните размери джанти се получават различни височини при различните окачвания, а би трябвало разликата да се запази същата.
Откъде е информацията, т.е. надеждна ли е?
capricorn написа:Митко Стоянов написа:Кажи какво имаш предвид, че питаш. Искаш да си снижаваш колата или просто се намираш на работа?capricorn написа:Здравейте, колеги.
Благодаря.
колега щом търсиш бухвален отговор ,ето ти един....
най-ниските пружини на е34 от завода са задните на Е34 525их!!!(прехвърлих си м-ковите ,та малко се повдигна от зад

така си излизат от завода и макър ,че са същите като на другите е34,то преднцата им винаги е вирната,а задницата виснала....пак казвам и от завода се така .
п.п. Опсс извинявай за последното изречение,забравих,че не искаш дискусии.
п.п.2 на другите се извинявам,че бех безполезен,макър ,че пиша истината

by ''kompleksa''
capricorn написа:georgipass написа:
За съжаление, не. Доста объркващо е, че при различните размери джанти се получават различни височини при различните окачвания, а би трябвало разликата да се запази същата.
Сега видях, че инфото е от Аутодата, която за мен не е надежден източник.
Отделно, че според realoem.com, парт номерата на пружините М5 3.6 и М5 3.8 са различни. Има разлика и между предните пружини, които се вграждат само в М5 3.6 - има два парт номера: 31332226286 и 31332226287 (като втората я дават за коли и с климатик, и без климатик, а първата - само за коли без климатик). Също, от Аутодатата излиза, че М-техник пружините са по-ниски от М5 пружините, което ми се вижда малко неправдоподобно, но може и да греша? Тъкмо затова съм пуснал темата, ако има знаещи и желаят да споделят наблюдения, бих бил благодарен.
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
capricorn написа:capricorn написа:georgipass написа:
Сега видях, че инфото е от Аутодата, която за мен не е надежден източник.
Отделно, че според realoem.com, парт номерата на пружините М5 3.6 и М5 3.8 са различни. Има разлика и между предните пружини, които се вграждат само в М5 3.6 - има два парт номера: 31332226286 и 31332226287 (като втората я дават за коли и с климатик, и без климатик, а първата - само за коли без климатик). Също, от Аутодатата излиза, че М-техник пружините са по-ниски от М5 пружините, което ми се вижда малко неправдоподобно, но може и да греша? Тъкмо затова съм пуснал темата, ако има знаещи и желаят да споделят наблюдения, бих бил благодарен.
аре,като разбереш кои са недораслите пружини,да споделиш и дали има разлика в твърдостта им

Разбира се.
Все пак се надявах някой тук да знае.
Ще споделя, ако разбера нещо конкретно.
Все пак се надявах някой тук да знае.
Ще споделя, ако разбера нещо конкретно.

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
аре,като разбереш кои са недораслите пружини,да споделиш и дали има разлика в твърдостта им

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Колега , много се извинявам, че ти пиша в темата ама искам да ти споделя че М техник пружини 34ката ми беше отвратителна , даже снимка ме е срам да покажа.
не знам кво очаквате след 15 години? Земете си едно HR или 1000 марки има пружини 60/40 50/30 и сте в джаза със стойка и поведение.
Пак много се извинявам на колегата,че писах .Нека и колегата Митко да се извини отново след мен от мен
!
не знам кво очаквате след 15 години? Земете си едно HR или 1000 марки има пружини 60/40 50/30 и сте в джаза със стойка и поведение.
Пак много се извинявам на колегата,че писах .Нека и колегата Митко да се извини отново след мен от мен

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- georgipass
- младши ентусиаст
-
- Кара: E38 M62B44TU
- Мечтае да кара: Сбъднах си мечтата
- Детайли за колата: DF85926
Ето с М-тех пружини сега
И със стоковите преди -
И със стоковите преди -
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
Жорка, пропусна да се извиниш за включването

44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3