Постоянно се върти перката за климатика?!
Модератор: Технически модератори
65 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Постоянно се върти перката за климатика?!
D_U_D_E_ написа:10х
А от схемата номер 8 или 9 е?
как разбра,че е от датчика,като не знаеш кои е ?!?!?
Според мен ти тая температура я имаш в главата,макър че по назад в темата пишеш и на студена кола ми прави така....
нормално отворен датчик дефектира много различно от описаното от теб в темата,остави че описаното ти е повече от хаусно и 3 пъти повече противеричиво!!!
Просто всичко е много объркващо,за това ми кажи с каква водна помпа си>само не отговаряй оригинална !

by ''kompleksa''
ivan. написа:D_U_D_E_ написа:10х
А от схемата номер 8 или 9 е?
как разбра,че е от датчика,като не знаеш кои е ?!?!?
Според мен ти тая температура я имаш в главата,макър че по назад в темата пишеш и на студена кола ми прави така....
нормално отворен датчик дефектира много различно от описаното от теб в темата,остави че описаното ти е повече от хаусно и 3 пъти повече противеричиво!!!
Просто всичко е много объркващо,за това ми кажи с каква водна помпа си>само не отговаряй оригинална !
Аз съм с оригинална

- D_U_D_E_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TDS
- Мечтае да кара: M5 с гуми за горене
перката се включва на втора степен веднага след като запаля колата. След като изключа датчика спира, иначе се върти постоянно. Водната ми помпа е неква италианска с метална турбина.
значи аз съм грешка....явно датчика ти е дал на късо и е станал постоянно затворен.

by ''kompleksa''
65 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5