Постоянно се върти перката за климатика?!

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: Постоянно се върти перката за климатика?!

Мнение от vladobate » 12 Юли 2012, 13:16

Номер 9 .

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 13 Юли 2012, 19:00

D_U_D_E_ написа:10х

А от схемата номер 8 или 9 е?

46.png

как разбра,че е от датчика,като не знаеш кои е ?!?!?
Според мен ти тая температура я имаш в главата,макър че по назад в темата пишеш и на студена кола ми прави така....
нормално отворен датчик дефектира много различно от описаното от теб в темата,остави че описаното ти е повече от хаусно и 3 пъти повече противеричиво!!!
Просто всичко е много объркващо,за това ми кажи с каква водна помпа си>само не отговаряй оригинална !
Изображение
by ''kompleksa''

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 13 Юли 2012, 20:07

ivan. написа:
D_U_D_E_ написа:10х

А от схемата номер 8 или 9 е?

46.png

как разбра,че е от датчика,като не знаеш кои е ?!?!?
Според мен ти тая температура я имаш в главата,макър че по назад в темата пишеш и на студена кола ми прави така....
нормално отворен датчик дефектира много различно от описаното от теб в темата,остави че описаното ти е повече от хаусно и 3 пъти повече противеричиво!!!
Просто всичко е много объркващо,за това ми кажи с каква водна помпа си>само не отговаряй оригинална !

Аз съм с оригинална :mhihi: :mhihi: , ако не верваш ела да ти я покажем. Ся той пише студена ама пише и малко след кат я запали няма как да дигне в главата 100гр. за 1 минута на място . Тези симптоми се появяват все по-често и на различни коли Ванка да не казвам на кой още и не е лесно за диагностициране . Кат се е навил да сменя датчика добре пък после ще се мисли що и какво повече , не е кой знае какво пари пък и едно по едно трябва да се изключват възможните причини.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 TDS
Мечтае да кара: M5 с гуми за горене

Мнение от D_U_D_E_ » 14 Юли 2012, 22:45

перката се включва на втора степен веднага след като запаля колата. След като изключа датчика спира, иначе се върти постоянно. Водната ми помпа е неква италианска с метална турбина.

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 15 Юли 2012, 12:49

значи аз съм грешка....явно датчика ти е дал на късо и е станал постоянно затворен.
Изображение
by ''kompleksa''

Предишна

Назад към E34