"ГРЕДА" - какви коли ни продават !
Модератор: Общи модератори
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: "ГРЕДА" - какви коли ни продават !
Според мен оплакването е в посока на това, че разни "индивиди" правят подобни "ремонти", с цел маскиране на дефекти... а не просто оплакване, че се е прецакал да я купи:) Виж пак какво точно е писал 

Аз кат купувах фиеста за 1500лв `90година преди 4 години я закарах на майстор да я види-ивика бегай с тоя курник
, пъ колата изкара след това 2 години без почти никви ремонти-масло и филтри,и лагери на главини(те са си консуматив за форд)
.Така че,не знам как ги купувате тия 46 ци без преглед(се едно са по 1000 евро) 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Понякога атрактивната цена те прави смешен и глупав 

ок, разбрахме, че евтиното винаги излиза скъпо
а как се купува по-скъпа кола ако не си механик и кварталния автомонтьор не е съвсем компетентен?
бегом в Дару/Овердрайв?
а как се купува по-скъпа кола ако не си механик и кварталния автомонтьор не е съвсем компетентен?
бегом в Дару/Овердрайв?
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
Хаос написа:ок, разбрахме, че евтиното винаги излиза скъпо
бегом в Дару/Овердрайв?
bmwpower-bg,net

Или съответният авто-форум

пп: досега не съм се возил или карал е46 на което не му потропва задният мост

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
А аз не съм карал БМВ което да не потропва
Все нещо дрънчи отдолу 

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
barty написа:А аз не съм карал БМВ което да не потропваВсе нещо дрънчи отдолу
Не е така, бмв-тата даже тропат много по-малко от колкото други коли от тоя клас. Ти явно не си се качвал на Opel, Mercedes, Аudi и т.н. Даже да са разбити шарнирите и тампоните пак не се усеща. Вече кога диф-а се е прецакал е друго ама тука говорим за окачването.
metodi80 написа:...
Да ти кажа тва пак е добре. Такива коли съм виждал явно челосвани със закърпени предници и зашити бегове, къде не се знае в права линия ли ще върви колата да се продават пък кво остава затва...
Иначе аз отидох в Камор на диагностика и на стенда казват и ти показват и не се занимаваш. Не бих си купил кола без да я огледам в
доверен сервиз кога е за мене лично.
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
exotique написа:Хаос написа:ок, разбрахме, че евтиното винаги излиза скъпо
бегом в Дару/Овердрайв?
bmwpower-bg,net![]()
Или съответният авто-форум![]()
Даже преди да закупиш БМВ е задължително да организираш мини събор,където видни специалисти,ще дават компетентни оценки,а други щи бъркат в мозъка...то не прегледаш ли биелните лагери при огледа очаквай балон на задна десна гума....И пич приготви кинти да ти продам непотропващо Е46....с ударен преден капак от градушка и драскотини по броните....
П.С. на 23000км и сички екстри

Манчев73 написа:exotique написа:Хаос написа:ок, разбрахме, че евтиното винаги излиза скъпо
бегом в Дару/Овердрайв?
bmwpower-bg,net![]()
Или съответният авто-форум![]()
Даже преди да закупиш БМВ е задължително да организираш мини събор,където видни специалисти,ще дават компетентни оценки,а други щи бъркат в мозъка...то не прегледаш ли биелните лагери при огледа очаквай балон на задна десна гума....И пич приготви кинти да ти продам непотропващо Е46....с ударен преден капак от градушка и драскотини по броните....
П.С. на 23000км и сички екстри

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Нали приеха някакъв закон преди време че коли втора ръка са поне с 6 месеца гаранция и какво беше още там вече забравих.Та в тоя ред на мисли проблема не е ли гаранционен ?
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=614843
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=614843
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- skoklev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E46 330xi, сега Туарег 3.2 vr6
Ако автокъщите даваха гаранция, всички псевдо-търговци и мега-джамбази в Дупница да са фалирали. 

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Bavarcho написа:Mollov написа:Тук никой не коментира това, което казваш... човека просто показва за какви "модификации" става дума от страна на някои "автопродавачи"... и защо човек трябва много добре да си прегледа колата преди да я вземе... а не като него да пропуска важни моменти при покупката на автомобил втора ръка
Колегата точно си се оплаква "каква кола са му продали".
Както каза алх колата не се ли дигне на подемник, все едно нищо не си гледал.
Момчета и най -вече колега, Bavarcho .... , май нещо не се разбрахме !
За какви оплаквания става дума тука ?! Аз не се оплаквам и колата не е купена евтино, платени са 6400лв за нея .... Пък и понятията - евтино /скъпо са много относителни ! Пуснах темата , за да видите , това , което видях аз ... и което е наистина идиотстко ...
Колата е наистина много добра , за това я купи момчето ......, да ,смених някои части по нея , но това са нормални неща за кола на тези години ... Реално са сменени - датчик колянов вал , ламбда сонда 1 бр (този двигател е с 4) , термостат , два маркуча на хидравликата , предни и задни дискове и накладки ,рециклирани са спирачни апарати, , клапан картерни газове , масло , антифриз , спирачна и хидравлична течност ... Като изключиме датчика на коляновия вал , всичко друго е консуматив или част , която за тези години на автомобила е нормално да бъде подменена ! Двигателя и ходовата част са ПЕРФЕКТНИ , ама наистина ПЕРФЕКТНИ !!! Не може да се кометира "на версия" (колега Bavarcho и не само ти ... ) ! Имам достатъчно опит , за да мога до голяма степен да преценя с едно возене в даден автомобил , какво му е състоянието ! Именно за това първия път не прегледах от долу как е окачването (автомобила вози невероятно стегнато , няма никакви шумове , като изключиме това 'тупкане' , което е причинено от този тампон) .... Този тампон ще му го сменя на момчето и ще си кара колата , просто целта на темата беше да видите това "чудо" ... ,НИЩО ДРУГО ! А как съм озаглавил темата ... няма никакво значение !
Последна промяна metodi80 на 29 Юни 2012, 20:26, променена общо 5 пъти
кофти тръпка, но не е кой знае какво, можеше много по зле да е, на един приятел му продадоха лъскава сеат кордоба, бяха я пръснали с боя директно върху старата боя, без никва подготовка и разбира се на 1вия месец почна да се бели като изгорял немец на плажа
иначе за тези които казват че сервиза в задължителен, да така е но ако сте сигурни че отивате при правилния човек, преди време един клиент за кола която продавах реши да я водиме на сервиз, и си викам на акъла леле край, тоя никога няма да я вземе щото си имаше доста работи за правене, и в един сервиз двама старци викат колата е като нова взимай я, още ме е яд че не се върнах после да ги черпя

иначе за тези които казват че сервиза в задължителен, да така е но ако сте сигурни че отивате при правилния човек, преди време един клиент за кола която продавах реши да я водиме на сервиз, и си викам на акъла леле край, тоя никога няма да я вземе щото си имаше доста работи за правене, и в един сервиз двама старци викат колата е като нова взимай я, още ме е яд че не се върнах после да ги черпя

www.bmwпрофесори-bg.net
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
кофти тръпка е да правиш основен ремонт понеже някой идиот пригодил тръбичка на масломерната щека, и се си с масло
... това тук е бял кахър
здрасти мето... сменяйте го тва, и готово ....

здрасти мето... сменяйте го тва, и готово ....
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
barty написа:А аз не съм карал БМВ което да не потропваВсе нещо дрънчи отдолу
Ела да покараш моето

За мен окачване е номер 1 преди всичко,особено външния вид на автомобила.
А за тая селяния думи нямам, всеки от нас е правил по нещо 'селско' , което в доста случаи е оставало за по-дълго, ама това разби всичките ми мечти

Много като тебе вече плакаха ...