LCI Angel Eye алтернативи
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Re: LCI Angel Eye алтернативи
Не знам, някак си не съм много убеден за ксеноните, прекалено ярко ми се вижда. Вътрешния ринг направо се размива 

Cinder написа:Не знам, някак си не съм много убеден за ксеноните, прекалено ярко ми се вижда. Вътрешния ринг направо се размива
на живо ли си го видял? ако не, пробвай, с уговорката да ги върнеш. така ще се убедиш най-добре да ги слагаш или не.
и на мен ми е любопитно, за това подстрекавам

- peters75
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 60 530d
- Мечтае да кара: Нещо с голям мотор
- sawion
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530da 04'
- Мечтае да кара: А7 3.0TFSI
- Детайли за колата: China Maina Town Tuning
а някой знае ли дали тоя ксенон става и за преди фейслифта? и каква точно е крушката Н8 Н1.......?
- Cinder
- ентусиаст
-
Само за фейслифта става колега, там крушките са Н8. Преди фейслифта мисля че са т10

Здравейте, ще използвам темата на колегата, за да задам и аз едно въпросче. Моята кола е с фейслифт, но с обикновените фарове, нексеноновите. Вероятно по тази причина през деня като daylights, ми светят късите фарове, а не ринговете както на колите с оригинален ксенон. Въпросът ми е някой знае ли какъв е типа на крушката за angel eyes за този модел фарове. Дали е същата крушка като при оригиналния ксенон ( в това се съмнявам понеже свети много по-слабо и през деня почти не се вижда) или е по-скоро като тази на колите преди фейслифта. Искам ринговете да светят възможно най-силно посъветвайте ме какво да направя. Предварително благодаря и се извинявам на колегата- автор на темата 

- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
baimarin написа:Здравейте, ще използвам темата на колегата, за да задам и аз едно въпросче. Моята кола е с фейслифт, но с обикновените фарове, нексеноновите. Вероятно по тази причина през деня като daylights, ми светят късите фарове, а не ринговете както на колите с оригинален ксенон. Въпросът ми е някой знае ли какъв е типа на крушката за angel eyes за този модел фарове. Дали е същата крушка като при оригиналния ксенон ( в това се съмнявам понеже свети много по-слабо и през деня почти не се вижда) или е по-скоро като тази на колите преди фейслифта. Искам ринговете да светят възможно най-силно посъветвайте ме какво да направя. Предварително благодаря и се извинявам на колегата- автор на темата
Крушките есетествено са различни,ксеноновите са Н8,а твоите са обикновени халогенни крушки с мощност 3вата мисля.Начина на светоотделяне също е различен и няма как да постигнеш търсения ефект,освен ако не направиш пълен ретрофит на фаровете.Виж в реалоем каква точно е крушката и си вземи такава по-мощна...
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
за колегите, дето не са разбрали, отговор на много въпроси се крие в тези два сайта:
http://bmwfans.info/
http://www.realoem.com/bmw/select.do
http://bmwfans.info/
http://www.realoem.com/bmw/select.do
- Cinder
- ентусиаст
-
Като гледам аз така и не съм писал в темата на кое решение съм се спрял
Взех си H8 крушки GP Thunder 2 8500K от USA за $12 и си програмирах angel eyes да светят на "full brightness" постоянно. Доста съм доволен от крайния ефект, дори на дневна светлина се виждат добре. Светлината е леко синкава, а не бяла, но аз така или иначе не исках да е съвсем бяла. Снимки имаше качени от разни предишни срещи.

Взех си H8 крушки GP Thunder 2 8500K от USA за $12 и си програмирах angel eyes да светят на "full brightness" постоянно. Доста съм доволен от крайния ефект, дори на дневна светлина се виждат добре. Светлината е леко синкава, а не бяла, но аз така или иначе не исках да е съвсем бяла. Снимки имаше качени от разни предишни срещи.

а заслужава ли си да се сложат фейслифтови ксенонови завиващи ,когато имам такива от преди фейса ?
- Cinder
- ентусиаст
-
Моите не са завиващи. Едва ли ще има голяма разлика в самия ксенон, но дневните светлини със сигурност ще се открояват.

- INTEGRALE
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW Golf MK6 1.4 tsi, W212 E350CDI
- Мечтае да кара: Koenigsegg
Имам два фара LCI завиващи, без запалки и баласти са. Един перфектен. Единия е с леко пукнат (1.5см) джам , там над мигача, ама ако на някой му се занимава може да си смени стъкларията и да се кефи на фейса с дневни светлини. Запалките не са проблем както всички знаете. Ако някой има интерес да пише едно Л.С. Да ги спазариме
- Dyankov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60 535d, F11 535d
- Мечтае да кара: e60 M5
Реших се и сложих ксенон. От известно време се бях замислил за Umnitza oreon но в крайна сметка се отказах. Ксенона е 35 вата 6000 к. Получава се едно мигане на крушката заради лайт модула, проблема се решава с допълнителни кондензатори. Същото мигане го има и на габарити, там е заради ниското напрежение съответно - Габарити-4.5 волта , Дневни светлини - 13.2 волта. Прави се настройка на лайт модула с NCS expert напрежението да е 13.2 волта постояно. Благодарности на колегата Cinder който ми помогна много за настройката !
Препоръчвам на колегите които за в бъдеще се замислят за процедурата да сложат 5000к , че моя е леко синкав.
Ето и няколко снимки:
На снимките не знам защо но е излязло леко зелено
, ако някой желае дневна снимка ще кача.Свети изключително добре дори заслепява.
Поздрави

Ето и няколко снимки:
На снимките не знам защо но е излязло леко зелено

Поздрави

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Cinder
- ентусиаст
-
Качи някоя дневна снимка, за да добием представа как реално се вижда през деня. През нощта дори тези преди фейслифта се виждат добре