Покажете си джантите
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
Re: Покажете си джантите
ShowTime написа:
Като стана дума за джанти,които никой няма(или поне аз не съм виждал друго БМВ със същите джанти нито на живо,нито във Форума),да се похваля и аз
учудваш ли се

Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
In_Memoriam написа:Колеги колко хубави джанти има и ще има, да не съсипваме темата

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
- ShowTime
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320i
- Мечтае да кара: BMW M6 G-power
lowrider написа:ShowTime написа:
Като стана дума за джанти,които никой няма(или поне аз не съм виждал друго БМВ със същите джанти нито на живо,нито във Форума),да се похваля и аз
учудваш ли се
Тези джанти стоят в пъти по-красиво от много от моделите,които се показват в този раздел,но всеки си има мнение,а и по-добре джанти,които никой няма,отколкото такива,като стайл 24 примерно(без да ми се обиждат колегите),ама станаха най-баналния модел и всяко 3-то БМВ е с такива вече

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Коли и жени,които не могат да въртят задницата,не са за хвалене!!!
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
- ///Micev_87
-
-
- Кара: 318ис м42 94г
- Мечтае да кара: e46 m3
- Детайли за колата: всичко по много
ShowTime написа:lowrider написа:ShowTime написа:
учудваш ли се
Тези джанти стоят в пъти по-красиво от много от моделите,които се показват в този раздел,но всеки си има мнение,а и по-добре джанти,които никой няма,отколкото такива,като стайл 24 примерно(без да ми се обиждат колегите),ама станаха най-баналния модел и всяко 3-то БМВ е с такива вече
според теб защо ги слагат защото седят уникално красиво,а тези твоите са уникално грозни джанти как може да ти харесват на нищо не приличат е без пари да ми ги дадеш няма да ги взема,може да са банални но стаят уникално на е36 като започнат всички да говотят за банални,ми стоят много добре и за това и ги слагат не се сърди но си е така мн ти е грозна джантата сори

- kirilov/325i
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36-325i Тurbo 605 Max Torque
Нищо не съм правил по калниците,само леко ролнати задни...ма не ми е мека колата...кат макарон 

- ShowTime
- кандидат ентусиаст
-
flirt4o_ написа:ShowTime написа:lowrider написа:ShowTime написа:
учудваш ли се
според теб защо ги слагат защото седят уникално красиво,а тези твоите са уникално грозни джанти как може да ти харесват на нищо не приличат е без пари да ми ги дадеш няма да ги взема,може да са банални но стаят уникално на е36 като започнат всички да говотят за банални,ми стоят много добре и за това и ги слагат не се сърди но си е така мн ти е грозна джантата сории не говори така за другите колеги виж твоите на какво приличат после говори смешен си
Аз съм имал такива джанти,имам и приятели с такива-не съм казал,че стоят грозно,а че са банални,а това колко съм смешен не знам,ама ти си смешен,защото,явно,не можеш да четеш

- ///Micev_87
-
-
еми ти"банални са тия джанти"устави си мнението за тебе! хубава джанта разбирам 5 лъ4а наи тънки спици имаше тука една и стоеха уникално жалко 4е нямам снимка
до колкото до моите тези ве4е са 3 чифт и за пребоядисани професионално ето и снимка
само тази кадето се гледат

- ShowTime
- кандидат ентусиаст
-
И на мен тези черните са ми вече 3-ти чифт...По твоята логика,щом не са 5 лъча и не са им тънки лъчите,джантата не е красива...аз ли съм сляп или твоите са с дебели лъчи-следователно не са красиви,понеже ти сам каза,че под красива джанта разбираш 5 лъча и да са тънки....

- djoni82
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA
Нека са си банални колега.щом всяка втора кола е с такива запитвал ли си се защо!?

В РАЯ има повече удобства,но в АДА компанията е по Готина!!!!
@flirt4o_ не се заяждам , но оправи малко тоя правопис бе , от 2 изречения дето написа нищо не се разбира какво искаш да кажеш
Ида не съм офф , че от 2-3 страници всичко е спам

Ида не съм офф , че от 2-3 страници всичко е спам

- ShowTime
- кандидат ентусиаст
-
djoni82 написа:Нека са си банални колега.щом всяка втора кола е с такива запитвал ли си се защо!?
Колега,явно и ти не четеш внимателно какво пиша....някъде да съм казал,че са грозен модел тези джанти-не,просто казах,че са банални и между грозни и банални има голяма разлика

- ///Micev_87
-
-
ShowTime написа:
И на мен тези черните са ми вече 3-ти чифт...По твоята логика,щом не са 5 лъча и не са им тънки лъчите,джантата не е красива...аз ли съм сляп или твоите са с дебели лъчи-следователно не са красиви,понеже ти сам каза,че под красива джанта разбираш 5 лъча и да са тънки....Иначе хубава ти е колата,хубави са и джантите и добре и стоят,поне за мен,ама защо трябва да се заяждаме само не разбрах-не съм заядлив по принцип

- Ю.Г.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325is Motorsport International LE
- Мечтае да кара: m50b32 :)
- Детайли за колата: CAI Cosmo Racing,Modded Chip VR Performance , 7200rmp rev limiter, lightweight flywheel, Straight pipes , cat delete + dtm style rear muffler, short shifter
Стига сте се карали ... Колеги сме всичките тук и за да си помагаме и ни обединиява любовта към марката
И за да не съм оффтопик :

П.С. Красотата е относително понятие , вкусове по света много и все различни , за едни едно нещо е черно - за други бяло. Важното е да уважаваме мнението на всеки и да оценяваме труда му... Дори нещо да не ни харесва , нека запазим позитивното отношение между съфорумците...

И за да не съм оффтопик :
П.С. Красотата е относително понятие , вкусове по света много и все различни , за едни едно нещо е черно - за други бяло. Важното е да уважаваме мнението на всеки и да оценяваме труда му... Дори нещо да не ни харесва , нека запазим позитивното отношение между съфорумците...
- alexanderkirow
- кандидат ентусиаст
-