Покажете си джантите

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

Re: Покажете си джантите

Мнение от lowrider » 24 Юни 2012, 0:41

ShowTime написа:
DSCN0246.JPG

Като стана дума за джанти,които никой няма(или поне аз не съм виждал друго БМВ със същите джанти нито на живо,нито във Форума),да се похваля и аз :lalala:

учудваш ли се :mhihi:
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 24 Юни 2012, 0:58

In_Memoriam написа:Колеги колко хубави джанти има и ще има, да не съсипваме темата :yes:

:yes: И другите имаме петолъчки за показване... :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 320i
Мечтае да кара: BMW M6 G-power

Мнение от ShowTime » 24 Юни 2012, 9:42

paint2forums.jpg
lowrider написа:
ShowTime написа:
DSCN0246.JPG

Като стана дума за джанти,които никой няма(или поне аз не съм виждал друго БМВ със същите джанти нито на живо,нито във Форума),да се похваля и аз :lalala:

Тези джанти стоят в пъти по-красиво от много от моделите,които се показват в този раздел,но всеки си има мнение,а и по-добре джанти,които никой няма,отколкото такива,като стайл 24 примерно(без да ми се обиждат колегите),ама станаха най-баналния модел и всяко 3-то БМВ е с такива вече ;)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Коли и жени,които не могат да въртят задницата,не са за хвалене!!!

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 24 Юни 2012, 10:51

Да ама за зимата биват :ok:
Изображение
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: 318ис м42 94г
Мечтае да кара: e46 m3
Детайли за колата: всичко по много

Мнение от ///Micev_87 » 24 Юни 2012, 15:48

ShowTime написа:
paint2forums.jpg
lowrider написа:
ShowTime написа:
DSCN0246.JPG

Тези джанти стоят в пъти по-красиво от много от моделите,които се показват в този раздел,но всеки си има мнение,а и по-добре джанти,които никой няма,отколкото такива,като стайл 24 примерно(без да ми се обиждат колегите),ама станаха най-баналния модел и всяко 3-то БМВ е с такива вече ;)

според теб защо ги слагат защото седят уникално красиво,а тези твоите са уникално грозни джанти как може да ти харесват на нищо не приличат е без пари да ми ги дадеш няма да ги взема,може да са банални но стаят уникално на е36 като започнат всички да говотят за банални,ми стоят много добре и за това и ги слагат не се сърди но си е така мн ти е грозна джантата сори :banghead:и не говори така за другите колеги виж твоите на какво приличат после говори смешен си :ranting:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36-325i Тurbo 605 Max Torque

Мнение от kirilov/325i » 24 Юни 2012, 17:53

Нищо не съм правил по калниците,само леко ролнати задни...ма не ми е мека колата...кат макарон :mrgreen:
Изображение.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ShowTime » 24 Юни 2012, 19:06

flirt4o_ написа:
ShowTime написа:
paint2forums.jpg
lowrider написа:
ShowTime написа:
DSCN0246.JPG

според теб защо ги слагат защото седят уникално красиво,а тези твоите са уникално грозни джанти как може да ти харесват на нищо не приличат е без пари да ми ги дадеш няма да ги взема,може да са банални но стаят уникално на е36 като започнат всички да говотят за банални,ми стоят много добре и за това и ги слагат не се сърди но си е така мн ти е грозна джантата сори :banghead:и не говори така за другите колеги виж твоите на какво приличат после говори смешен си :ranting:

DSCN0240.JPG

Аз съм имал такива джанти,имам и приятели с такива-не съм казал,че стоят грозно,а че са банални,а това колко съм смешен не знам,ама ти си смешен,защото,явно,не можеш да четеш ;) Относно моите джанти-не съм ти искал мнението първо,а 2-ро какво ще кажеш за 1-вото? :winky: Така че недей да ми се правиш на много отворен и да спамиш в темата излишно,ами дай да видим твоите "уникално красиви" джанти :)

Аватар

Мнение от ///Micev_87 » 24 Юни 2012, 19:19

еми ти"банални са тия джанти"устави си мнението за тебе! хубава джанта разбирам 5 лъ4а наи тънки спици имаше тука една и стоеха уникално жалко 4е нямам снимка :| до колкото до моите тези ве4е са 3 чифт и за пребоядисани професионално ето и снимка :yes:само тази кадето се гледат
Снимка0096_001.jpg
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ShowTime » 24 Юни 2012, 19:47

DSC01187.JPG

И на мен тези черните са ми вече 3-ти чифт...По твоята логика,щом не са 5 лъча и не са им тънки лъчите,джантата не е красива...аз ли съм сляп или твоите са с дебели лъчи-следователно не са красиви,понеже ти сам каза,че под красива джанта разбираш 5 лъча и да са тънки.... :ok: Иначе хубава ти е колата,хубави са и джантите и добре и стоят,поне за мен,ама защо трябва да се заяждаме само не разбрах-не съм заядлив по принцип :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA

Мнение от djoni82 » 24 Юни 2012, 19:52

Нека са си банални колега.щом всяка втора кола е с такива запитвал ли си се защо!?
Изображение
Изображение
В РАЯ има повече удобства,но в АДА компанията е по Готина!!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 24 Юни 2012, 19:52

@flirt4o_ не се заяждам , но оправи малко тоя правопис бе , от 2 изречения дето написа нищо не се разбира какво искаш да кажеш :confused:
Ида не съм офф , че от 2-3 страници всичко е спам ;)
IMAG0583.jpg

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ShowTime » 24 Юни 2012, 20:01

prnm.jpg

djoni82 написа:Нека са си банални колега.щом всяка втора кола е с такива запитвал ли си се защо!?
Изображение

Колега,явно и ти не четеш внимателно какво пиша....някъде да съм казал,че са грозен модел тези джанти-не,просто казах,че са банални и между грозни и банални има голяма разлика ;) Ти пък да не се засегна заради това изказване,не сме н 5 години в крайна сметка,всеки има право на личен вкус,просто аз реших да си купя различни джанти,а не защото не можех да си купя стайл 24 ...Пак повтарям,че стайл 24 за мен е една от най-добрите джанти за е36,но това не променя факта,че са банални-който иска да ми се обижда,не сме на 5 години,но съм сигурен ,че вече много засегнати има,ама те си знаят.Поздрави ;)

Аватар

Мнение от ///Micev_87 » 24 Юни 2012, 20:23

ShowTime написа:
DSC01187.JPG

И на мен тези черните са ми вече 3-ти чифт...По твоята логика,щом не са 5 лъча и не са им тънки лъчите,джантата не е красива...аз ли съм сляп или твоите са с дебели лъчи-следователно не са красиви,понеже ти сам каза,че под красива джанта разбираш 5 лъча и да са тънки.... :ok: Иначе хубава ти е колата,хубави са и джантите и добре и стоят,поне за мен,ама защо трябва да се заяждаме само не разбрах-не съм заядлив по принцип :yes:

:yes: не казвам че ми харесват със тънки спици несам казал ни6то за моите 8)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325is Motorsport International LE
Мечтае да кара: m50b32 :)
Детайли за колата: CAI Cosmo Racing,Modded Chip VR Performance , 7200rmp rev limiter, lightweight flywheel, Straight pipes , cat delete + dtm style rear muffler, short shifter

Мнение от Ю.Г. » 24 Юни 2012, 21:11

Стига сте се карали ... Колеги сме всичките тук и за да си помагаме и ни обединиява любовта към марката :bchug:
И за да не съм оффтопик :
Изображение
Изображение

П.С. Красотата е относително понятие , вкусове по света много и все различни , за едни едно нещо е черно - за други бяло. Важното е да уважаваме мнението на всеки и да оценяваме труда му... Дори нещо да не ни харесва , нека запазим позитивното отношение между съфорумците...
That Which Does Not Kill Me , Makes Me Stronger!!!
ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alexanderkirow » 24 Юни 2012, 21:15

ss.jpg
П.П продават се ! :shock:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E36