Съвет за покупка на Е60, Помагайте колеги!
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- _Maranello_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd / Ex. e61 535d
Re: Съвет за покупка на Е60, Помагайте колеги!
Синята изглежда добре, но на снимки винаги е различно от действителността. Този цвят винаги ми е бил слабост. Централната конзола ми се струва бедничка откъм оборудване. Който познава, да каже това коя навигация е -малката ли е, има ли? Ауспуха сякаш е като на 535. В крайна сметка не можеш ли да намериш познат с такава, за да я огледате на място и чуете как работи... Успех и не забравяй, че и на теб трябва да хареса. :smile:
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk 2
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk 2
Здраве, безаварийно и безпроблемно!
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
ivan83 написа:izvinqvam se za latinicata no pisha ot telefon.molq kolegi daite mnenie za sinqta 530 ot gorublqne,zashtoto sam se sprql na neq.obduhvaneto mai ne raboti no inache sveti i otvan i otvatre.
Ами то тая "екстра" си най-големия + за това лошо... а имали кори отдолу колата? Че на снимката ми се вижда че все едно няма

Липсата би била още един минус ... защото без кори ... след зима става мн лошо...
Синята сигурно е била тотал щета. . Салона сигурно е от др кола и ги е мързяло да свържат обдухването.това лесно ,ще го провериш по вина. Това си е базовото малко екранче без нави ,не че е проблем.иначе козметичните неща в интериора мога да ти покажа къде са ги оправили. Виж гумите -година/грайфер .в сервиз провери дюзите и наличието на дпф .карай колата на макс и слушай дали нещо тропа. Виж резервна гума дали има.провери предното стъкло оригинално ли е ? Виж колектора дали тече ? Виж дали демпферната шайба е оригинална .виж дали някои елемент няма разлика в цвета -пребоядисано вследствие удар.
- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39/ Е60
- Мечтае да кара: X6 цвят бордо
Колата интериорно не изглежда зле, поне на снимките. Аз лично не виждам проблем да купиш по евтина е60-ка. Въпросът е да си приготвил над цената поне едни 6000 лв. и да си готов като изникнат проблемите. В конкретния случай колата е 18 000лв. и ако колегата пооправи разни проблеми по нея за още 6000 - 7000 лв. цената отново ще стане към 25 000лв. Разликата е, че така поне си знае какво точно е сменял и кога го е сменял, а не да купува нещо доста по-скъпо и да се моли да не се развали, защото и без това доста е прескочила бюджета.
говорилнята се заформи, както обикновено
момчето ви каза, че иска черна кола с климатик, какво повече има да коментираме?
а ти даде най-конструктивното мнение
+100
абсолютно точно казано!
ако искате читава кола от българия, само от частно лице и пълна проверка на състоянието.

момчето ви каза, че иска черна кола с климатик, какво повече има да коментираме?

Alexch написа:Колеги, никакви конструктивни мнения не давате![]()
Тази за 14к дори да има сериозни забележки и да е на 500к км., и 5000 лв. да глътне за ремонти пак си е оферта, само ще остане неприятното чувство от разправиите...
Най-ми грабва окото тази на IS-auto, пише че е на 78к, което не ми се вярва, но дори да е на двойно повече, изглежда невероятно запазена.
Наистина, автора или трябва да прецизира бюджета и изискванията или да гледа всичко наред и което се окаже най-изгодно като съотношение цена/качество него на избере.
Успех
а ти даде най-конструктивното мнение

da6ip написа:мнението ми е че всички коли вкарани в България са гняс, защото ни е такъв пазара - еФтин. или са въртяни км, или имат удар или друг проблем...
+100

абсолютно точно казано!
ако искате читава кола от българия, само от частно лице и пълна проверка на състоянието.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
ivan83 написа:izvinqvam se za latinicata no pisha ot telefon.molq kolegi daite mnenie za sinqta 530 ot gorublqne,zashtoto sam se sprql na neq.obduhvaneto mai ne raboti no inache sveti i otvan i otvatre.
Колега, те на Горубляне всички така светят!

Горубляне знаеш на какво е синоним, но в БГ трябва или да си вземеш кола, която е купена нова и е поддържана в БМВ с документите(което пак трябва да провериш)или да е от приятел, но второто е трудно да е постижимо като опция. Има и хубави коли на колеги, но която е читава няма да ти я дадат за 18.
Варианта да "прежалиш" някой лев и да отидеш до Германия като вземеш кола с история, напускайки веднага дяволското място, на което се намираш сега е най-добър.

Ако пък нямаш възможност, то купуваш най-евтиния кенеф и си оставяш пари за ремонт. После пак ще ти е стегната, а може и да удариш късмет да не е трошена много, което е с шанс около 10%, но все пак шанс.
И нещо друго - не слушай изобщо какво ти казва продавача. Колкото по-малко го слушаш, толкова по-добре.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Пиши от луната ако искаш,но кирилицата е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА !!!
- bordo_77
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 XD
Вече ти писах за синята назад в темата, но ти си решаваш.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Колега, хайде кажи какво стана в крайна сметка? Купи ли, не ли, защо и за колко, коя... 

- sawion
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530da 04'
- Мечтае да кара: А7 3.0TFSI
- Детайли за колата: China Maina Town Tuning
най-вероятно я е взел първата, щото гледам че е неактивна. Разбирам защо на Горубляне и Дупница никой не е умрял от глад все още, явно максимата "За всеки влак си има пътници" действа с пълна сила и там
само, че леко модифицирана като "за всяка каруца си има коняр"
в кръга на шегата разбира се. Учудващо добре се справят "търговците" там с пудренето и придаването на търговски вид. Даже миналата седмица 1 колега разбра защо не му работят модулите на АБС и Еърбег (не ги отчита диагностиката изобщо) а на таблото нищо не свети и не бръмчи - болкит лепнат на лампичките и отрязан зуумер... Шапка им свалям просто...

Аз преди година и половина бях приготвил 40 бона за е60 и въпреки това бях убеден ще няма да намеря читава кола за тези пари - сега като гледам как се хвърляте на е60 за 15 бона съм изумен. Не знам как че ви излезе сметката с тези гробници. Мисля че наистина ги купувате тези коли колкото да се покажете пред кафето с БМВ пък после с репатрак до гаража.
Tool - Fear Inoculum
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Хаха то забавния момент е, когато я вземат за 16-18 и после идат в някой сервиз и им кажат: 2-2500 за ремонт и става -
и после карат доде не се разпадне и пробутват на някои друг след като закърпват. Иначе всеки си знае какво кара, за тия пари може да се купи почти ново пежо
е няма да си кул. Всеки трябва да си знае чергата. Аз имам познати с автокъщи в дупница и да ви кажа не бих взел кола от там.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Има и нещо друго обаче. Аз също съм за закупуването на по-скъпа кола, но ако приемем, че една съмнителна Е60 е 18, а в нормален вид 30...това си е голяма разлика. Да не говорим, че на поддържаната пак може да и идва времето и пак да се ръсят пари за ремонти, но онзи с евтината ще има бая пари в резерв и после ще знае, че го е заменил с ново поне. Да не говорим, че след време и двете коли ще струват почти еднакво защото в БГ няма кой да ти оцени как ти си поддържал колата и колко истинска е тя. Ако има такъв той ще си иде до Германия и пак няма да погледне твоята защото или е лъган преди тук или/и е слушал за много опарени хора с нашите ТЪРГОВЦИ. Та една монета винаги има две страни. Не се знае със сигурност при закупуването на кола ние от коя сме. 

- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
stasko5 написа: за тия пари може да се купи почти ново пежое няма да си кул. Всеки трябва да си знае чергата.
а също така може да се вземе и невероятно Е39, което би било моето решение, ама пък няма да е фйешан

Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- bordo_77
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 XD
Която и да е взел, да му е честита. Ако е лапнал синия дзвяр от Горубляне, скоро ще има включване и много въпроси.
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3