Бисери от форума
Модератор: Общи модератори
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Re: Бисери от форума
ivoo написа:.....То и без това за да се оправи тази държава, трябва 3 /три/ дни да вали бензин и на четвъртия да падне мълния....

От темата за земетресението: https://store.bmwpower-bg.net/forums/vi ... &start=240
Последна промяна Zagy на 04 Ное 2017, 15:12, променена общо 1 път
Si non confectus, non reficiat.
- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
hell's angel написа:Ей почнахте да пишете все едно сте на щат в BtV![]()
В Чили и Япония как било, нямало затихващи трусове, а пък в Италия, Турция и Гърция имало и к'во общо има нашата геология с изброените![]()
![]()
Катастрофални земетресения по тия ширини не е имало и никога няма да има. Въпреки 'секви Haarp-ове. Седмицата така или иначе ще ни удари все някога, ама що решихте да се плашите точно сегаВранча трупа откога, трябва ли да евакуираме Русе и Свищов вече ? Имаме си прекрасна природа (верно, че не случи на хора
), ама тя е е такава заради мястото на което се намира и винаги ще напомня за себе си. По принцип от силно земетресение спасение няма колкото и да сме подготвени и начетени. А да си рисуваме апокалиптични картинки и да чакаме Труса просто няма смисъл

- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
viewtopic.php?f=4&t=300344
[quote=BAHKATA_TDI]Да не се заричам, но до бой няма да стигна. От доста време съм се замислил да взема да си купя едно Cherokee с десен геврек с ролбари и само да ги джаскам като блъскащи колички - и да се извинявам, че не мога още да свикна с десния геврек mhihi[quote]
Много съм се смял с тоя пост честно !
Евала колега "опраи" ми настроението след скапан ден !
[quote=BAHKATA_TDI]Да не се заричам, но до бой няма да стигна. От доста време съм се замислил да взема да си купя едно Cherokee с десен геврек с ролбари и само да ги джаскам като блъскащи колички - и да се извинявам, че не мога още да свикна с десния геврек mhihi[quote]
Много съм се смял с тоя пост честно !
Евала колега "опраи" ми настроението след скапан ден !
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Хаос написа:ivoo написа:Да не се обиждат колегите от София , ама по нагли и вечно търсещи си боя са автомобилите с рег. СА и СО . Затопли се времето и започнаха да прииждат насам , като не се съобразяват нито с движението , нито с пътната маркировка или знаците. Тази година обаче твърдо съм се зарекъл да разваля на някой нахален Софийски или Какъв и да е тип почивкатащом се мислят на пътя най големите дяволи. За целта съм се оборудвал със Москвич 412 и Опел Кадет.
, които и след катастрофата ще отидат за скрап , но поне двама `тарикати` ще съжаляват за действията си .
точно па бургазлия да пише за колегиалност на пътя и шоферство - ае смех, моля ти се
в Бургас ако тръгна да пресичам на пешеходна най-вероятно някой ще спре за да ме набие, че не е успял да ме сгази!!!
в Бургас сте едни от най-лошите шофьори в цяла България и това го казват всички! съперничите си само с варналии, там са може би още по-бездарни!
в София лошите шофьори са внос от прованса, СО въобще не го брой за софийска регистрация, това са селата на София...

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
добре бе толкова ли е трудно да давате и линк от темата от която е този цитат?или да наредя едно пасиянсче за да разбера 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
BENZINO VN написа:Направете направо тема с екстрите от ВИН-овете ви-човека пита друго ама айде,и аз да споделя моите екстри на луксозното ми комби
L454H CHEREN GARAGEN(NEORIGINALEN) HELLA
L890M PUSHESHT YAKO MOTOREN
L569S NYAMA LAKEN PO TAVANEN I KAPAKEN
L879S SKURCEN ZADEN TAMPONEN
L967K SCHUPEN ZADEN CHISTACHKEN

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=7&t=300061

- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
viewtopic.php?f=1&t=287360&start=45

makaveli316 написа:Само като видя интериора на новите БМВ-та и се празня като петокласник

Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
bum_bum написа:Боли ме за колата, тя е в гаража ми доматите щяха да идат зян за малко
Oт тази тема: viewtopic.php?f=4&t=301015
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
... омръзна ми да гледам как някакви изроди ходят на ревю с 5 кила туба омекотител в дамската чанта и подобни дивотии.... или някакви фъфлещи дечица да ми бръщолевят нещо - то тва е модерно, само на реклама на презервативи няма деца, модерно е както преди беше тематиката за комунизма - то и сега е, на рекламата на КООП като видя дъртия пръч горанов и оная маймуна черна марияна някоя си, как пеят мелодия от 78-ма лятото и някакви ухилени лелки с щайгички около тях и направо ти иде да развееш червено знаменце и да тропнеш в такт..
От http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 4&t=301867

От http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 4&t=301867

- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
Vra4anin написа:Има една реклама за миризливки (ароматизатор) за кенеф, дето майката пита "Ники, какви са тия деца" а копилето неедно вика "мамо, всичките ми приятели искат да акат в нашата тоалетна", а майката гледа с изцъклени очи и вирнати боски..., реклама, на която още при първото гледане и при всяко следващо гледане правя асоциация как детето казва "мамо, всичките ми приятели искат да те чукат" - понеже майката си я бива много, ма сигурно само аз правя такава асоциация![]()
темата за рекламите ше е плодородна

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
sw3tlio написа:С глупости по цял ден, това в крага на шегата... Икономика и мениджмант
Пази боже от такива мениджАри...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Митко Стоянов написа:Жико, земи се омъжи, тогава няма да си с АСЦ ами с шперецЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ написа:Zubcho написа:Жико,
ожени се и стига се занимава със скъпи и трудни неща![]()
Не е ли по оферта да търсиш 6 степенна от е34 v8? Или не искаш съединител?
Да бе , таман туй мисля , да се оженя като тебе и да ми сложат АСЦ да не мое да мръдна никъде и да си седя вкъщи.
Незнам що сички искате да ме ожените , сигурно за да си продам колата после и да я земете вий пъ аз да зема бус![]()
ако беше малко запознат със 6 стеепенните кутии за В8 мисля нямаше да пишеш затуй ти е простено.![]()
![]()
![]()

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=7&t=302802

- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
///M fanatik написа:.Тая управителката ми мяза на катерица на амфетамини а консултантката на Сид от ледена епоха.

- Tomekk
- младши ентусиаст
-
- Кара: М44
- Мечтае да кара: ///М
- Детайли за колата: Не карам бързо полицай, просто бавно си летя :)
The7omahawk написа:///M fanatik написа:.Тая управителката ми мяза на катерица на амфетамини а консултантката на Сид от ледена епоха.
А темата ????
- Brat mu
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
- Мечтае да кара: WBS
Tomekk написа:The7omahawk написа:///M fanatik написа:.Тая управителката ми мяза на катерица на амфетамини а консултантката на Сид от ледена епоха.
А темата ????
viewtopic.php?f=4&t=301867&p=3350174&hilit=%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%86%D0%B0#p3350174